En aquest moment estàs veient Chefchaouen en autocaravana pels YouTubers @porlamismasenda
Chefchaouen amb autocaravana.

Chefchaouen en autocaravana pels YouTubers @porlamismasenda

Descobreix un gran viatge per Chefchaouen en autocaravana. Un destí pintoresc en ple Marroc que et captivarà !.

sobre @porlamismasenda

Som Carolina i Kico. Som Argentins i vam viure fa 14 anys a Espanya. Vam viatjar amb Hera i Rem, els nostres gossets i ens encanta viatjar. Fa poc vam començar al canal de YouTube i en els nostres vídeos mostrem les nostres experiències en furgo, autocaravana i en la modalitat que sigui que ens permeti recórrer llocs.

Una cosa curiosa sobre nosaltres és que volem donar la volta a el món ... com tots suposo, però sense data de tornada a cap lloc.

Chefchaouen amb autocaravana.

Chefchaouen en autocaravana: una destinació obligada del Marroc

Sortim des de Marbella

Iniciem la nostra ruta per conèixer Chefchaouen en autocaravana. Segueix-nos!

Comencem el viatge sortint de Marbella amb destinació a al port de Tarifa per agafar el ferri cap a Tànger. Així mateix, hi ha també l'opció de sortir del port d'Algesires.

Després d'una hora de viatge i paperassa en la Duana de Tànger, Per fi! vam començar la ruta tan esperada. Anem a anar en direcció sud per agafar la carretera N2 cap a Tetuan.

Gaudint d'un tram molt pintoresc

En uns 63 km i 1 hora i 20 minuts de viatge just abans d'arribar a Tetuan, la carretera gira cap a la dreta i allà comença l'últim tram però el més pintoresc. Ens queden uns 65 km de carretera que es poden fer en una hora i mitja o en tres hores, depenent de l'trànsit, estat de la carretera, de l'clima i de les vegades que parem a fer fotos oa comprar paradetes de carrer a comprar algun record o aliments. Com ens agrada descobrir Chefchaouen en autocaravana!

Chefchaouen a la vista!

Arribem a Chefchaouen i ens vam instal·lar al Càmping Azila, Situat a la part alta de la ciutat. Per descomptat, és molt bàsic però ideal per poder descansar i també per arribar caminant a la medina i recórrer tota la ciutat a peu.

Així, recomanem perdre pels seus carrers i deixar-se enamorar per la seva gent i els seus colors. Per menjar us podem explicar que el Restaurant BabSsour és del millor que vam trobar. És un lloc atès pels seus amos, en una típica casa al mig de la vila i amb un encant i una atenció exquisida com tot el que serveixen.

 

Chefchaouen amb autocaravana.

Els encants de Chefchaouen

Les cases blaves

Les cases de Chaouen desprenen una llum clara i neta, convertint a aquesta ciutat en una de més belles de la geografia marroquina. Per això, és un destí inspirador per a artistes. A aquest captivador lloc se li coneix com el 'poble blau del Marroc' o 'La perla de nord'.

El seu atractiu aspecte mediterrani i la seva arquitectura popular el converteixen en un lloc especialment fotogènic. Posar davant les portes centenàries anyils i les seves parets d'un color blanc també añilados és una meravella.

La gent de Chefchaouen

Els habitants de Chefchaouen pinten les parets i els terres de les cases diverses vegades a l'any, i fins i tot pinten el terra dels carrers coincidint amb els canvis d'estació i les celebracions anuals. Així, aporten frescor i espanten els insectes. Tota una senyal d'identitat de el lloc.

Un te a la menta

A la plaça se situen multitud de bars disposats. És l'espai ideal per gaudir d'un te a la menta o per menjar alguna cosa, observant l'anar i venir de la gent. I per descomptat, la bellesa de la Gran Mesquita, construïda a la fi de segle XV.

Chefchaouen en autocaravana. No t'ho pots perdre!

Fer Chefchaouen en autocaravana és una experiència que no et deixaré indiferent.

Us animeu?

Altres articles que et poden interessar de viatges en autocaravana per Espanya

Deixa una resposta