En aquest moment estàs veient Perigord i la vall de l'Dordonya, a veure en 7 plans + els jardins de Marqueyssac, el gran mirador de l'Dordonya
Dordonya a veure: Jardins de Marqueyssac

Perigord i la vall de l'Dordonya, a veure en 7 plans + els jardins de Marqueyssac, el gran mirador de l'Dordonya

Descobreix el Perigord i la vall de l'Dordonya a veure: jaciments pre-històrics, coves amb 5 castells i fortificacions, els 10 pobles més bonics etc ... En total 8 plans a descobrir per la ruta de la Dordonya francesa i de l'Perigord en autocaravana, cotxe o per lliure de la mà de la gran família instagramer @omplintlavidaenautocaravana. Un viatge que t'enamorarà a través del relat de viatge de la gran França dels pobles bonics, les grutes, jaciments prehistòrics i castells més sorprenents de França.

Els 8 plans imprescindibles de l'Perigord i de la Vall de l'Dordonya a veure

RELAXAR-SE A UN DELS JARDINS MÉS ROMÀNTICS: ELS JARDINS Marqueyssac, EL MIRADOR DEL Dordonya A VEURE SI O SI

Els jardins de Marqueyssac són un del més romàntics i pintorescos de França i ofereixen més de 6 quilòmetres de passejades a l'ombra, envoltats per 150.000 boixos centenaris talats a mà i adornats amb terrasses, rocalles, recorreguts d'aigua i vistes espectaculars sobre la vall . Realment és el gran mirador de l'Dordonya.

Es troben en Vézac, obren tots els dies de l'any de 10 a 18 hores i estan declarats com a bé d'interès públic francès. Els seus preus són de 9,9 € l'adult i el nen 5 € els majors de 10 anys o gratuït menors.

No és estrany que siguin els més visitats d'Aquitània.

La visita comença al Chateau de Marqueyssac el qual domina des d'una petita cim tota la vall. Després de recórrer algunes habitacions de Chateau, vam sortir a l'exterior per gaudir d'una llarga però inoblidable ruta pels Jardins de Marqueyssac. 

Aquests jardins s'estenen al llarg de la muntanya ocupant una superfície de 22 hectàrees, dominant la vall des dels seus alts penya-segats, formant un conjunt paisatgístic impressionant, a més de constituir un dels millors exemples d'art topario de França juntament amb els Jardins d'Eyrignac.

EL MIRADOR DEL Dordonya A VEURE SI O SI

Després de recórrer els Jardins de Marqueyssac i el bosc que l'envolta, vam arribar a l'Mirador de la Dordonya, situat a 130 metres sobre el riu Dordogne, des del qual es gaudeix d'una vista excepcional sobre el conjunt de la vall, els seus castells i els pobles més bonics de França.

Una de les avantatges de Marqueyssac és que resulta interessant per a gent de totes les edats. Mentre que, naturalment, els adults gaudiran de la seva bellesa, el seu interès artístic i la seva calma; els nens gaudiran d'això i de molt més. Si diem això és perquè els jardins ofereixen també zones de joc. 

Allà podran gaudir pujant als gronxadors o explorant les boniques cabanes de fusta. Encara que, si hi ha alguna cosa que crida sempre l'atenció dels més petits, són els laberints. Perdre en meitat d'aquests complexos camins i tractar de trobar la sortida, és una sensació que sembla agradar-.

Altres articles que et poden interessar

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 1 mitjana: 5)

Deixa una resposta