En aquest moment estàs veient Notícies de el caravàning de la setmana 19 març 2021: FELIÇ DIA DEL PARE I ST.JOSÉ
Àrea número 2 més recomanada pels autocaravanistes espanyols: àrea d'autocaravanes de Viladrau

Notícies de l'caravaning de la setmana 19 març 2021: FELIÇ DIA DEL PARE I ST.JOSÉ

Com totes les setmanes, anem repassant, les notícies que s'han anat succeint de el món de l'autocaravana i campers a Espanya.

Afluixen les reestricciones de mobilitat a Espanya: Precaució i responsabilitat per tornar a rodar

Les restriccions de mobilitat es van suavitzant a tot Espanya. Serà que Setmana Santa està a la volta de la cantonada ... Catalunya, País Basc, C. Valenciana ...

 Només un petit consell: PRECAUCIÓ I RESPONSABILITAT EN LES reobertures DE MOBILITAT QUE PRODUEIXEN DINS DE LA PRÒPIA COMUNITAT AUTÒNOMA

¿Sortiu el cap de setmana?

 Una màxima que sempre ens posem en les nostres viatges és mai quedar-nos en un lloc que no sigui habilitat per autocaravanes. Legalment si hi ha més de 3 autocaravanes o campers o caravanes juntes es pot considerar acampada, no ho sabies?

 Doncs sí, i sense treure elements de el vehicle ...

 Però és que a més, últimament sabem de molts municipis que han prohibit pernoctar en aquests llocs a autocaravanes i campers precisament per aquesta sensació de massificació de la que els veïns s'han queixat.

 Una queixa que sumada a l'context Covid ha proliferat en prohibicions. Exemples propers a la nostra Comarca d'Vallès Oriental: Cánovas i Gualba que han prohibit de 22 a 07h aparcar a autocaravanes i campers en els llocs que es feia, més legal o menys, ho han
senyalitzat com a mínim ...

2 noves àrees d'autocaravana i 1 reformada

Villafranca del Bierzo, Lleó

Nova àrea d'autocaravanes en tramitació a Villafranca del Bierzo, Lleó ,, en una platja fluvial. Esperem arribi a bon port i s'emprengui.

La Solana, Ciutat Real

La Solana, Castella i la Manxa, ultima la seva àrea per a 15 autocaravanes a la zona de la Moheda. Un projecte ja en execució de les seves obres subvencionat per la Diputació de Ciudad Real. Es preveu que sigui una àrea digitalitzada i automatitzada., Amb banys, llum i aigües. Es preveu funcionar a l'estiu i tindrà un cost econòmic. 

Tafalla, Navarra

L'Ajuntament de Tafalla, Navarra, ha acabat ja amb les obres de millora de la seva àrea d'autocaravanes. S'ha tancat amb fusta, fet una zona de pícnic, senyalitzat les places, plantat tanques al voltant ... En conclusió, han fet una zona més agradable per als
autocaravaneros que anem. Per fer-ho han contractat a l'associació autocaravanista Tximeleta, segur ho han fet al nostre gust!

2 àrees autocaravanes temporals per Setmana Santa

Sopela, Biscaia

Sopela, Biscaia ,, obrirà de l'31 de març a el 6 d'abril el pàrquing de Urko per autocaravanes de capacitat per a 24 vehicles per als visitar aquesta costa biscaïna aquesta setmana santa un molt bon lloc base de descans. Tindrà electricitat i aigües, escombraries i zona de pícnic.

La Gomera, Canàries

L'Ajuntament de Sant Sebastià de la Gomera, habilitarà un cop més la zona d'autocaravanes, aquest cop amb motiu de Setmana Santa. Com de costum serà al pàrquing annex a el Centre de Visitants, quedant prohibit en la resta dels voltants de el casc.

L'habilitació de la zona tindrà efecte entre els dies 29 de març a el 04 d'abril (ambdós inclosos). Es permetrà un límit màxim de 10 vehicles, els quals estaran delimitats i separats entre si per tanques perfectament visibles col·locades per l'Ajuntament, com a mesura de distanciament i seguretat davant el Covid.

Autocaravana i turisme sostenible a Vietnam

Una notícia diferent: Vietnam presenta el seu nou producte turístic per potenciar un turisme sostenible. Sabeu quin és? Els viatges en autocaravana a nord de país. Sens dubte som el futur i la sostenibilitat en el turisme, Vietnam el sabe.⁠

Altres articles que et poden interessar

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 2 mitjana: 5)

Deixa una resposta