En aquest moment estàs veient ▷ Pedralba de la Pradería, a Zamora, què veure i fer des de la recentment inaugurada àrea d'autocaravana
àrees autocaravana

▷ Pedralba de la Pradería, a Zamora, què veure i fer des de la recentment inaugurada àrea d'autocaravana

Pedralba de la Padería en autocaravana, més possible que mai.

'Per fi una àrea d'autocaravanes en aquesta zona fronterera entre Zamora i Portugal! 

A poc a poc es van succeint les bones notícies i noves obertures d'àrees d'autocaravana amb serveis a les nostres localitats espanyoles.

Una tendència a l'alça per als propers anys?

Sens dubte les obertures i planificacions de noves àrees d'autocaravana a casa nostra en els últims anys són una tendència a l'alça i aquí al nostre blog us les anem explicant.

Pedralba de la Pradería: la nova àrea autocaravanes en aquesta zona entre Zamora i Portugal

La nova àrea d'autocaravanes de Pedralba de la Pradería ja és un esdeveniment en aquesta zona fronterera de Zamora.

Amb l'objectiu, segons el seu regidor, d'atreure turisme cap a aquesta zona de nord-oest dels límits de la Serra de la Culebra i el Parc Natural de Montesinhos, i amb un cost de 14.000 € s'ha destinat una zona específica de estacionament per a 8 autocaravanes o campers amb punt d'evacuació i càrrega d'aigües residuals grises i negres.

El punt de presa d'aigua procedeix de l'abastament general, el dipòsit està a la banda dels terrenys d'estacionament. Les aigües negres en canvi s'aboquen a una fossa que periòdicament es netejarà.

L'Ajuntament de Pedralba de la Pradería ha completat l'execució de el projecte d'àrea d'estacionament d'autocarvanas, en l'itinerari de "Raia Nord. Una frontera per recórrer "promogut per l'associació AECT Duero Douro dins Terraduero Turisme i Patrimoni.

Aquest itinerari travessa la frontera hispanolusa des de Salamanca fins a Porto a Portugal, promocionant el turisme entre els pobles fronterers.

Sobre l'àrea d'autocaravanes de Pedralba de la Pradería

 • Ubicació: En un dels paratges de la pedania de Facera de Dalt, de Pedralba de la Pradería, ubicat en un punt òptim d'observatori de la fauna de la zona, a la carretera d'accés a Santa Creu de Abranes, ZL-2675, un trencall a la ruta a la frontera des Bragança pel pas de Calabor a Puebla de Sanabria per la carretera autonòmica ZA-925, un punt de trànsit freqüent d'autocaravanes espanyoles, portugueses i de la resta d'Europa.
 • places: Per a 8 vehicles
 • Serveis:
  • Amb omplert d'aigües
  • Buidatge de grisos
  • Buidatge de negres

Les nostres felicitacions a l'Ajuntament de Pedralba de la Pradería per aquesta iniciativa

Autocaravana a l'hivern

Què veure i fer a Pedralba de la Pradería

Pedralba de la Pradería és un municipi fronterer de la Ratlla fronterera d'Espanya i Portugal, a la comarca de la Sanabria, província de Zamora, de menys de 300 habitants.

Se situa a 6 km de l'atractiva Pobla de Sanabria, un dels pobles catalogats com més bonics d'Espanya, per la carretera C-622, a 1024m sobre el nivell de la mar.

És un municipi amb 4 pedanies: Calabor, Llobatons, Santa Creu de Abranes i Rihonor de Castella. 

Com a curiositat cal saber que en una de les seues pedanies, Calobor es parla gallec. I que una altra de les seves pedanies Rihonor de Castella és en realitat un poblet dividit en dues parts, una espanyola i una altra portuguesa, un cas únic a la frontera hispano-on els seus habitants saben tant espanyol com portuguès.

Què veure i fer a Pedralba de la Pradería en autocaravana

Si vas a Pedralba de la Pradería en autocaravana no t'oblidis de veure i fer el següent:

 • Gaudir des de l'àrea d'autocaravanes de Pedralba de la Pradería de l' observatori privilegiat de fauna de la zona. Especialment podreu gaudir d'això en l'època de brama de el cérvol, ja que allà és freqüent l'albirament d'ramats de cérvols.
 • No deixeu de visitar el Balneari de Calabor d'aigües termals naturals, diuen que té una de les millors aigües curatives d'Espanya d'un alt índex alcalí!
 • Fes senderisme per Calabor entre rius i paratges naturals i per Santa Creu de Abranes en plena Serra de la Culebra.
 • En Llobatons, nom que li ve de la gran quantitat de llops de la zona en el passat, visita el seu Església de l'Cristu de la Piedá  i el forn de el Barri de Baix on es coïa el pa per rigorós ordre d'arribada. També trobaràs prop del riu molins actualment en ruïnes.
 • Visita Rihonor de Castella, l'únic lloc en què un mateix carrer pertany a dos països diferents. A més a Rihonor gaudeix de la Serra de la Culebra i de la seva tranquil·litat ja que només viuen 25 habitants.
 • A l'hivern no et perdis mascarades on atrevides màscares et perseguiran pel poble! una festivitat única de la Ratlla ibèrica!
 • Molt a prop a Robledo tens el centre de l'Llop ibèric, amb nens un bon pla i com no visita la pobla de Sanabria al teu pas a la zona.

Ets mandrós?
Et dissenyem la millor ruta en autocaravana o camper nosaltres

Què t'ha semblat el nostre article? ¿És útil? 'Parlem amb vostè en comentaris!

Blog

Accedeix als articles i contingut del nostre bloc.

Nordkapp amb autocaravana o camper

No et perdis res

Rep tots els divendres, gratuïtament, al teu correu electrònic totes les novetats del nostre bloc amb la nostra revista digital.

Butlletí

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 2 mitjana: 5)

Deixa una resposta