En aquest moment estàs veient Pirineus francesos a l'estiu: Lordat una parada per encertar
Castell de Lordat

Pirineus francesos a l'estiu: Lordat una parada per encertar

 Lordat una parada genial als Pirineus francesos a l'estiu

Dins de la nostra última escapada per França en autocaravana, durant el pont del Pilar, hem visitat els Pirineus francesos en la seva vessant dels Pirineus ariegeoise. Una visita a l' Ariege amb nens a la seva part més muntanyosa.

A aquesta ruta l'hem anomenat: ruta Pirineus francesos en autocaravana 4 estacions. I és que en aquesta ruta vam viure dies de sol, de pluja, intensa boira i fins i tot neu!

Els Pirineus francesos ens encanten són múltiples les rutes que hem fet. Rutes pels Pirineus Francesos que són un plaer.

Aquest cop vam explorar una zona nova: els Pirineus Argiegeoises de el departament de l'Arièja, regió Occitània. És a dir, vam visitar els Pirineus occidentals més propers a Catalunya o millor dit els Pirineus centrals de França

La nostra narració com sempre parla de la nostra vivència ruteando els pirineus francesos amb nens i, com sempre solem viatjar, en autocaravana. 

I he aquí una parada obligada de la nostra ruta: Lordat, com a visita genial dels Pirineus francesos a l'estiu sobretot però també durant tot l'any.

Finalment, en el nostre post d'  Ruta Pirineus francesos de l'Ariege que et deixo enllaçat, trobaràs a veure als Pirineus francesos, què fer en el Ariege (França) i vores dels Pirineus francesos pobles amb encant, activitats per fer i llocs per visitar al voltant d'aquest lloc.

Espero et sigui útil. Recorda seguir-nos per les xarxes socials i comentar-nos el post, necessitem les teves ànims per seguir escrivint.

1a premissa per a la teva visita als Pirineus de França

Per viatjar a França en primer lloc t'aconsellem tenir un mínim coneixement sobre aquest gran país. T'ho posem fàcil, aquí tens una guia bàsica per viatjar a França especialitzada a més en viatjar en autocarvana o furgoneta camper.

Guia bàsica per viatjar a França

Pirineus francesos a l'estiu: Lordat una parada obligada

En Lordat trobaràs les millors vistes a la Vall d'Ax juntament amb els vestigis d'un bonic castell que val la pena visitar.

És un imprescindible d'una ruta pels Pirineus francesos a l'estiu sobretot, on el seu castell cobra la màxima esplendor a través de múltiples esdeveniments i visites. No et perdis els Pirineus francesos a l'estiu ni aquest lloc! 

Més per descobrir per la zona ...

Als Pirineus de l'Ariege, dins dels Pirineus francesos a l'estiu o durant tot l'any, hi ha molt més per veure aigües sulfuroses, castells, pobles amb encant francesos ...

Aquest ha estat un dels destins dels 7 que vam visitar en la nostra ruta pel Ariege. Si vols conèixer més destinacions ,, per al teu viatge als Pirineus francesos a l'estiu, tardor, hivern o primavera, accedeix a continuació.

La nostra ruta Pirineus francesos en autocaravana en fotos

Altres articles que et poden interessar

Manual per viatjar en autocaravana

Manual per viatjar en autocaravana amb nens

Tot el que cal saber sobre i més per viatjar en autocaravana amb nens

Vam escriure en aquest blog per per amor als viatges. Amb l'únic objectiu de preservar les nostres vivències i ajudar-vos a planificar els vostres viatges. Per això, tant si us ha servit aquest post, com si no, agraïm les vostres aportacions i comentaris per a millorar-lo aquí baix.
Kucavana
Una família viatgera en autocaravana
Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 2 mitjana: 4.5)
resum
Nom de l'article
⭐Pirineos francesos a l'estiu: Lordat una parada per acertar⭐
Descripció
⭐Pirineos francesos a l'estiu: Lordat una parada per acertar⭐
autor

Deixa una resposta