▷ Un nou aliat de l'caravàning: Supermercats Masymas
Un supermercat àrea autocaravanes a Espanya la innovació de masymas

▷ Un nou aliat de l'caravàning: Supermercats Masymas

[Total: 3   mitjana: 4.7/ 5]

'Per fi supermercat amb àrea d'autocaravanes a Espanya !! 'Per fi supermercados camperfriendly al nostre país oferint bugaderia i punt de servei per a autocaravanes, caravanes i campers !! 

Un cas aïllat o una tendència per als propers anys?

Descobreix on es troba aquest primer supermercat de la Cadena Masymas que posa en marxa aquest innovador servei per autocaravanes a casa nostra per fi. 

La tendència creixent dels camper car i la vanlife crea noves oportunitats de negoci. Un exemple: supermercat amb àrea d'autocaravanes a Espanya

Ni una pandèmia, ni les màximes restriccions a la mobilitat van aconseguir el 2020 reprimir el ritme de creixement de la vanlife ni en la seva compra ni en la seva lloguer. 

Potser d'aquí que aquest empresari ha tingut la gran visió de llançar al nostre país el que en altres com Potugal o França ja es venia fent de fa temps. crear un supermercat amb àrea d'autocaravanes a Espanya era un tema pendent.

Durant 2020 es van matricular més de 8.690 autocaravanes i 2.275 campers (més les furgos camperizadas que no coneixem), Fet que suposa tot just un 3,6% menys que el 2019, segons dades de l'Associació Espanyola de la Indústria i Comerç de l'Caravàning (ASEICAR) .I cal saber que el juliol 2020 va ser el millor any de matriculacions de la història d'aquest sector de l'caravàning.

Però no ha estat només la compra el que ha mantingut el sector camper car. Qui no es va arriscar a comprar llogar i això va fer augmentar els números de lloguer al 30% dades d'algunes plataformes de lloguer d'autocaravanes i campers del nostre país. 

Això demostra que el sector de les camper car ha vingut per créixer i quedar-se a casa nostra. I això demostra que al voltant d'ella s'estan generant moltes oportunitats de negoci.

Un supermercat àrea autocaravanes a Espanya la innovació de masymas
Imatge de Masymas

La inauguració del que esperem sigui un precedent de noves àrees d'autocaravana en supermercats d'Espanya

Els viatges en autocaravana o viatges en caravana són una excel·lent opció per als que busquen flexibilitat, comoditat i distanciament social. Aquest tipus de turisme permet reduir els costos, gaudir de la natura i sentir-se més lliure.

 D'aquí potser que estigui en alça aquest tipus de turisme itinerant. 

I d'aquí la visió de la iniciativa que sorgeix de la mà de Pablo López, un jove emprenedor i veí de la localitat de Cudillero, Astúries. Un emprenedor que avança en el projecte d'innovació i sostenibilitat de la cadena de supermercats MasyMas amb la creació d'una àrea de serveis per a autocaravanes i de bugaderia automàtica al pàrquing del seu supermercat de Cudillero a Astúries.

Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu d'apropar a nous clients i veïns.

 

Serveis per a autocaravanes i campers al supermercat Masymas de Cudillero

El supermercat masymas de Cudillero d'Astúries acaba d'inaugurar una bugaderia d'autoservei que té una superfície de 15 m2. Un dels primers supermercat amb àrea d'autocaravanes a Espanya

 

Aquest servei se suma a la instal·lació també d'un punt gratuït d'abocament d'aigües i recàrrega d'aigua per a caravanes i autocaravanes. Es converteix així en el primer supermercat de la regió que disposa de tots dos serveis.

Uns increïbles serveis sens dubte que agraïm tots els autocaravanistes, tant de bo això serveixi de precedent i puguem anar veient més a casa nostra.

Un supermercat àrea autocaravanes a Espanya la innovació de masymas
Imatge de Masymas

Ets mandrós?
Et dissenyem la millor ruta en autocaravana o camper nosaltres

Què t'ha semblat el nostre article? ¿És útil? 'Parlem amb vostè en comentaris!

Blog

Accedeix als articles i contingut del nostre bloc.

Nordkapp en autocaravana o camper

No et perdis res

Rep tots els divendres, gratuïtament, al teu correu electrònic totes les novetats del nostre bloc amb la nostra revista digital.

Butlletí

Aquesta entrada té 2 comentaris

 1. Alberto

  Hola,
  Tant de bo molts supermercadios al nostre país se sumessin a aquesta iniciativa, és d'aplaudir, fora d'Espanya és mes comun veure-ho, aquí esperem trobar-los com més aviat millor.
  Una salutació.

  1. família kucavanera

   Hola Albert,

   Com bé dius tant de bo, falta ens fan àrees al nostre país. Gràcies pel teu comentari. Salutacions d'aquesta família.

Deixa una resposta