En este momento estás viendo Hola famílies! Escapades en família, a meitat de preu, vivint llegendes amb premi!
app llegendes en família

Hola famílies! Escapades en família, a meitat de preu, vivint llegendes amb premi!

Del 7 al 9 de juny programa Hola família!

Catalunya és casa teva (https://escasateva.catalunya.com/) aquest cap de setmana del 7 al 9 de juny engega un programa de foment del turisme familiar: Hola famílies! 

Un turisme de proximitat familiar a meitat de preu.

Així, doncs, families catalanes podreu disfrutar d’un gran cap de setmana amb un 2X1 en allotjaments i amb un descompte del 50% d’activitats o fins i tot gratuites.  Exemples: inflables a Pineda de Mar gratuits o entrada al 50% d’Illa Fantasia.

Ara bé, no només disfrutareu d’una escapada a la muntanya o a la platja, a meitat de preu, sinó que podreu anar a caçar personatges de llegenda!

Catalunya és casa teva, a través dels municipis turístics adherits us ofereix una atractiva activitat gratuita per totes les famílies: la caça de personatges de llegenda a través d’una divertida app.

L’app de realitat augmentada «LLegendes en família», és gratuita i serà un gran joc per tota la família.

Un cop tingueu descarregada l’app i dins de les destinacions turístiques familiars adherides (exemples: Calafell, Calonge, Calella, St Feliú de Guíxols, Roses, St Pere Pescador, Els Ports…). Ja podreu començar a jugar. 

I sobretot, un cop tinguis capturats tots els personatges de llegenda del municipi, ves a la oficina de turisme! tenen un premi per a tu!

Llistat pobles amb llegenda per famílies extret de la web de Catalunya és casa teva

Fotografía de la app llegendes en família, de Catalunya és casa teva

Accedeix aquí per més informació:

Per veure tots els municipis adherits, les ofertes d’allotjament i d’activitats accediu directament a la pàgina de Catalunya és casa teva. Al apartat d’ Hola família! Allà, trobareu aquesta atractiva oferta: una escapada a meitat de preu plena de llegendes en família:

Web del programa Hola Família! amb tot el programa

Mira totes les activitats amb descompte, allotjaments 2x1 i municipis on caçar personatges de llegenda amb la app

I si voleu fer alguna escapada pel vostre compte, recordeu que tenim un llistat de propostes de rutes. Totes les hem experimentat i fruit d’això escrivim articles on us deixem consells especials per fer-les en família:

Escribimos en este blog por por amor a los viajes y a la escriptura. Con el único objetivo de ayudaros a planificar vuestros viajes. Por ello, tanto si os ha servido este post, como si no, agradecemos vuestras aportaciones y comentarios para mejorarlo.

Deja una respuesta