En aquest moment estàs veient Legoland (Billund): 5 coses a saber abans d'anar
Legoland Billund amb autocaravana

Legoland (Billund): 5 coses a saber abans d'anar

5 consells imprescindibles sobre Legoland (Billund) en autocaravana o camper

Què saber abans d'anar a Legoland de Dinamarca en autocaravana o camper?

1 compra les entrades a el parc d'atraccions on-line, t'estalviaràs el 50%. Les pots comprar a Groupon pàgina alemanya o danesa. O a la pàgina oficial de Legoland, per una mica més.

Si vas a Legoland (Billund) en autocaravana o camper o cotxe, els pàrquings tots són de pagament, excepte el pàrquing número 6, A la banda de el pàrquing d'autobusos. aquest és gratis i és a 10 minuts caminant de l'entrada de parc.

3 Legoland de Billund és un parc d'atraccions per a tota la família sense excepcions. En Legoland, la meitat d'atraccions i espectacles són per a tota la família, sigui de l'edat que sigui, no temes pels més petits, gaudiran igual. Ni tampoc temes pels adolescents, hi ha atraccions també per als més grans. Les cues a primers de juliol no superen els 5 minuts pel que en un dia ho veus tot relaxadament. A més, en totes les cues dels nens poden jugar a llego mentre esperen. ¡Ahhh i pots venir amb el teu gos sense problema dins de parc, i sense deixar-lo en cap gossera ni gavia!

Legoland Billund amb autocaravana

4 Tot és car a Dinamarca (on la moneda és la corona danesa) i més en Legoland. aprofita les zones de pícnic que hi ha dins el parc, estan genials. Emporta't el teu menjar i aigua (no hi ha fonts).

5 Si vas a Legoland (Billund) amb autocaravana o camper, per pernoctar hi ha una àrea per 15 € a uns 15 minuts caminant o el càmping de la mateixa Legoland que surt per gairebé 80 € la nit. el campament et pot sortir molt més barat si agafes el pack familiar de 2 dies d'entrades + 1 nit al web oficial de Legoland (Billund). Nosaltres a la fin, vam anar a el càmping perquè sortia bé l'oferta amb 2 dies d'entrades. Parcel·la amb gos i per a 4 ens va sortir per 220 € incloses les entrades a Legoland per a 2 dies. Recorda comprar-on-line abans.

Legoland Billund amb autocaravana

Galeria de Legoland (Billund)

Altres posts relacionats ...

Nodkapp amb autocaravana o camper

Mapa, ruta i consells d'un viatge a Nordkapp en autocaravana

Disneyland, el que has de saber abans d'anar

Consells per anar amb la teva autocaravana o camper a Disney

Vam escriure en aquest blog per per amor als viatges ia la escriptura. Amb l'únic objectiu d'ajudar-vos a planificar els vostres viatges. Per això, tant si us ha servit aquest post, com si no, agraïm les vostres aportacions i comentaris per a millorar-lo.
Kucavana
Una família viatgera en autocaravana

Aquesta entrada té 3 comentaris

 1. Betlem

  Mil gràcies pels vostres comentaris i informació, realment de gran utilitat.
  Us seguim llegint…

  1. família kucavanera

   Gràcies Belén pel teu comentari, són d'aquells que ens animen a continuar escrivint i compartir. Una forta abraçada.

 2. Mateu

  Ciao, una domanda per il campeggio. Ho vist avete fatto biglietti 2 giorni amb 1 sola notte. Ma menja vaig veure set organitzats amb orari ingresso/uscita? Perxé vedo l'ingrés al campeggio è dopo li 15 i l'uscita fi alle 11…..Ed il camper dove ve lasciato durant la visita del parco? Grazie

Deixa una resposta