En aquest moment estàs veient Legoland (Billund): 5 coses a saber abans d'anar
Legoland Billund amb autocaravana

Legoland (Billund): 5 coses a saber abans d'anar

5 consells imprescindibles sobre Legoland (Billund) en autocaravana o camper

Què saber abans d'anar a Legoland de Dinamarca en autocaravana o camper?

1 compra les entrades a el parc d'atraccions on-line, t'estalviaràs el 50%. Les pots comprar a Groupon pàgina alemanya o danesa. O a la pàgina oficial de Legoland, per una mica més.

Si vas a Legoland (Billund) en autocaravana o camper o cotxe, els pàrquings tots són de pagament, excepte el pàrquing número 6, A la banda de el pàrquing d'autobusos. aquest és gratis i és a 10 minuts caminant de l'entrada de parc.

3 Legoland de Billund és un parc d'atraccions per a tota la família sense excepcions. En Legoland, la meitat d'atraccions i espectacles són per a tota la família, sigui de l'edat que sigui, no temes pels més petits, gaudiran igual. Ni tampoc temes pels adolescents, hi ha atraccions també per als més grans. Les cues a primers de juliol no superen els 5 minuts pel que en un dia ho veus tot relaxadament. A més, en totes les cues dels nens poden jugar a llego mentre esperen. ¡Ahhh i pots venir amb el teu gos sense problema dins de parc, i sense deixar-lo en cap gossera ni gavia!

Legoland Billund amb autocaravana

4 Tot és car a Dinamarca (on la moneda és la corona danesa) i més en Legoland. aprofita les zones de pícnic que hi ha dins el parc, estan genials. Emporta't el teu menjar i aigua (no hi ha fonts).

5 Si vas a Legoland (Billund) amb autocaravana o camper, per pernoctar hi ha una àrea per 15 € a uns 15 minuts caminant o el càmping de la mateixa Legoland que surt per gairebé 80 € la nit. el campament et pot sortir molt més barat si agafes el pack familiar de 2 dies d'entrades + 1 nit al web oficial de Legoland (Billund). Nosaltres a la fin, vam anar a el càmping perquè sortia bé l'oferta amb 2 dies d'entrades. Parcel·la amb gos i per a 4 ens va sortir per 220 € incloses les entrades a Legoland per a 2 dies. Recorda comprar-on-line abans.

Legoland Billund amb autocaravana

Galeria de Legoland (Billund)

Altres posts relacionats ...

Nodkapp amb autocaravana o camper

Mapa, ruta i consells d'un viatge a Nordkapp en autocaravana

Disneyland, el que has de saber abans d'anar

Consells per anar amb la teva autocaravana o camper a Disney

Vam escriure en aquest blog per per amor als viatges ia la escriptura. Amb l'únic objectiu d'ajudar-vos a planificar els vostres viatges. Per això, tant si us ha servit aquest post, com si no, agraïm les vostres aportacions i comentaris per a millorar-lo.
Kucavana
Una família viatgera en autocaravana

Aquesta entrada té 4 comentaris

 1. Betlem

  Mil gràcies pels vostres comentaris i informació, realment de gran utilitat.
  Us seguim llegint…

  1. família kucavanera

   Gràcies Belén pel teu comentari, són d'aquells que ens animen a continuar escrivint i compartir. Una forta abraçada.

 2. Mateu

  Ciao, una domanda per il campeggio. Ho vist avete fatto biglietti 2 giorni amb 1 sola notte. Ma menja vaig veure set organitzats amb orari ingresso/uscita? Perxé vedo l'ingrés al campeggio è dopo li 15 i l'uscita fi alle 11…..Ed il camper dove ve lasciato durant la visita del parco? Grazie

 3. Dominic

  Hola Família Kucavanera,
  Alguna idea quan obren aquests aparcaments al matí?
  Sabeu si hi ha cap problema amb l'alçada? Tenim un Ford Nugget que fa 2,85m d'alçada (la longitud no supera la d'un cotxe normal (<5m)).
  Gràcies per endavant
  Salutacions des de Colònia
  Dominic

Deixa una resposta