En aquest moment estàs veient Ruta pels Castells de el Loira amb 9 castells imprescindibles per @xirivica
Ruta pels castells de Loira França

Ruta pels Castells de el Loira amb 9 castells imprescindibles per @xirivica

Descobreix la ruta castells de el Loira en autocaravana, cotxe o per lliure de la mà de la gran família instagramer @xirivica. Un viatge que t'enamorarà a través del relat de viatge a la gran França dels castells més elegants i impressionants.

Sens dubte aquesta família catalana de 4 són uns dels nostres instagramers favorits dins el món de l'caravanning i camper. I no només per les seves publicacions a Instagram que aporten valor a el món de l'autocaravana i camper i ens ajuden a inspirar-nos per planificar i decidir pròximes rutes. Sinó perquè per a nosaltres són molt més que uns simple instagramers. 

Hem de confessar que són uns dels nostres millors amics de l'món camper. És més, podríem dir són la nostra mitja taronja Kucavanera. I és que Kucavana i Xirivica són dos autocaravanes Challengers 396 que només es porten un mes de diferència en el seu lliurament i que ens van portar a conèixer-nos per ia després ser inseparables. 

Els nostres valors, els nostres gustos, els nostres hobbies i famílies s'assemblen tant com les nostres autocaravanes. Juntament amb @blankaonroad les nostres autocaravans són ia 3 inseparables amigues de grans viatges i aventures. Per a mi són d'aquests instagramers que sens dubte t'arriben a el cor i que ja no pots viure sense les seves aventures, Així que no dubtis a seguir-los! A què esperes?

Són una família somiadora a qui els encanta viatjar, sobretot fent ruta en autocaravana. Jaume i Sílvia, hFa 3 anys, van comprar a Xirivica, com anomenen la seva autocaravana, i al costat seu pagesa dolça i afectuosa Mel i els seus dos fills, es van embarcar a el món de les aventures en autocaravana. 

En aquest temps s'han fet dels més experts autocaravanistes sobre França. No hi ha viatge a país veí que no hagin fet: Disneyland, Alsàcia, Provença, etc ... Fins Bacares van visitar per Nadal ... .¡que per cert els va agradar molt molt! (Tanco la ironia jejejej).

I avui aquesta família tan aventurera i tan estimada per nosaltres ens van a relatar un gran viatge a un gran destí i ruta en camper i de viatjar en autocaravana: la ruta castells de el Loira amb nens i en autocaravana.

Castells de el Loira en autocaravana amb parada a el Castell de Chambord

La ruta: castells de Loira en autocaravana amb nens

Molts haureu sentit parlar de Caterina de Medici o Diana de Poitiers, a altres us sonarà el nom d'Enrique II però segur que tots heu sentit a parlar de ELS CASTELLS DEL LOIRA.

Els arxiconeguts CASTELLS DEL LOIRA es troben ubicats al Vall de el Loira a la zona centre de França. La majoria es troben a la vora d'el riu Loire. Gran part d'ells van ser construïts o reconstruïts durant el Renaixement francès en un moment en què el poder reial descansava en les riberes de l'Loire.

Per als amants de la història de l'art i de l'arquitectura en especial, aquesta petita ruta és una joia. Atès que et permet gaudir de l'esplendor d'un temps a l'llarg de la història que ens trasllada als salons plens de música, perruques blanques, pomposos vestits que amagaven la silueta femenina sota les seves faldilles i mostraven explícitament la generositat dels pits enfundats en un petitíssim cotilla.

La ruta castells de el Loira en bicicleta

Per a nosaltres va ser una setmana plena de màgia de castell en castell a bord de la nostra Xirivica i arrodonint les rutes amb bicicleta.

 Li Pays de l'Loire compta amb infinitat de carrils bici que no tenen cap desperdici i que uneixen població després població creant una xarxa que et convida a visitar els castells a bord de les nostres estimades bicicletes. El carril bici més famós és el LOIRE VEL que creua França des de l'Oceà Atlàntic fins a Orleans passant per les principals ciutats de la ribera de l'Loire.

Guia bàsica per viatjar a la Vall de Loira ia França en autocaravana

Castells de el Loira mapa

Castells de el Loira mapa

Alguns consells previs per a la ruta castells de el Loira França

  • Per veure bé els castells: No oblideu mai els jardins, Són meravellosos. I recordar, si voleu visitar el interior dels Castells reservar-2 horetes.
  • Fer dels Castells de el Loira amb nens: Preguntar en informació pels jocs infantils que amaguen molts dels castells, amenitzen la visita dels més petits.
  • Si porteu bicis: Buscar informació sobre els carrils bici per visitar la zona, són preciosos, i us faran gaudir molt a tota la família.
  • La ruta dels castells de l'Loire en autocaravana o camper: Fer sempre que hi hagi disponibilitat ús dels serveis per a autocaravanes, no sempre trobareu una àrea a la zona a visitar, encara que tots els castells estan molt a prop.
Castells de el Loira en autocaravana amb parada a el Castell de Chambord

La ruta castells de Loira en autocaravana per 9 castells imprescindibles

1 CASTELL DE Saumur, LA PRIMERA PARADA DE LA NOSTRA RUTA CASTELLS DEL LOIRA

Iniciem la nostra ruta castells de el Loira a autocaravana a la població de Saumur visitant el seu castell. Aparquem la nostra Xirivica a l'Àrea de Saumur, àrea de la xarxa PASS'ETAPES, al costat de l'àrea es troba un càmping per als que teniu predilecció pels càmpings ...

El segon Castillo, de la nostra ruta castells de Loira, en el nostre haver va ser el CASTELL DE Ussé. Aquest castell també l'hi coneix com EL CASTELL DE LA BELLA DORMENT. Aparquem la Xirivica en un pàrquing que es troba just a la porta de l'castell, per tant avui no hi ha bicicleta ....

L'arribada a aquest castell es fa per una carretera no gaire gran on vas trobant petits pàrquings just a l'Inici de la població ...

Propera parada, CASTELL DE VILANDRY. Aparquem la Xirivica en l'àrea que es troba a 1 km escàs. Vam decidir baixar les bicicletes i traslladar-nos-hi ...

El pàrquing es troba a peu de camí d'entrada a l'Castell. Podeu aparcar la vostra autocaravana sense problemes. Per a la qual amants de la història de l'art especialment de el renaixement i de rebot de la història en general, aquest Castell és el millor, tant per la seva arquitectura com per la seva historia.Un imprescindible de la ruta castells de Loira sens dubte ...

A l'migdia vam posar rumb a AMBOISE castell situat al centre de la població que porta el mateix nom. A l'arribar a l'Area de AC estava tancada, presumiblement per obres i vam decidir entrar al càmping enganxat a l'àrea. El càmping no està malament, preu de càmping amb dret a una parcel·la que mes aviat semblava un tros de camp, però no estava malament per passar la tarda nit i visitar la població i el castell ....

Aparquem la Xirivica en el mateix pàrquing de l'Castell. El Castell disposa de 3 pàrquings diferents i en tots accepten AC s, per tant no hi ha problema per aparcar i visitar el Castell, el que crec que no està permès és la pernocta. Aquests pàrquings els solen tancar a les nits ...

Sortim de Disney a l'migdia amb la intenció d'estar a mitja tarda al Castell de Chambord. Anem al màxim de grisos, el poti gairebé ple i sense una gota d'aigua, l'àrea de Chambord té de tot ...

A per l'últim castell del nostre petit trajecte, però el més especial de tots, sobretot per als petits. El Castell de Cheverny. Aquest Castell resulta entranyable, gràcies a la seva exposició permanent de l'reporter més conegut de el món de l'còmic "Tintín" ... 

FI DEL VIATGE

Ara sí, amb la pena a l'ànima i les cares deixar anar i tristos, vam iniciar el nostre descens fins a terres catalanes. Ens vam quedar amb el bo i el millor del nostre viatge i deixem enrere el no tan bo, perquè dolent no hi ha hagut res. Amb un sabor dolç i melós a la boca estem segurs que ens esperen més castells per descobrir i mes aventures per gaudir en el nostre proper viatge a la VALL DEL LOIRE.

 

 

Altres articles que et poden interessar

Deixa una resposta