Política de Privacitat

La protecció de les teves dades és important per a nosaltres, per això tingues en compte el següent sobre com la tractem.

Informació teva que recopilem

La informació personal i no personal recollida canviarà en funció de lús que facis de la pàgina web i les seves característiques.

La informació personal i no personal recopilada ens arribarà per dues vies:

1) la recopilada automàticament

 2) la que ens proporcionis voluntàriament.

 

Dades recollides automàticament

Aquesta informació consistirà a:

·         La recopilada mitjançant cookies o mecanismes similars emmagatzemats al dispositiu, sempre amb el teu consentiment. Consulta la nostra Política de Cookies a baix per a més informació.

·         La IP des de la qual es realitza la connexió, el tipus de dispositiu usat i les característiques, la versió del sistema operatiu, el tipus de navegador, l'idioma, la data, el país, l'hora de la sol·licitud, la URL de referència o la xarxa mòbil emprada, entre d'altres.

·         Dades dús del lloc i possibles errors detectats durant la seva utilització, com pàgines no trobades o visualitzacions errònies.

 

Dades proporcionades voluntàriament

Aquesta informació consistirà a:

·         La informació, personal o no, que poguessin contenir els missatges enviats a través dels canals de contacte o opinió establerts al Servei, per exemple el teu nom, correu electrònic, telèfon de contacte i ciutat, entre d'altres.

·         La informació personal o no, requerida per deixar un comentari als articles del bloc, com per exemple, el teu nom, correu electrònic, telèfon de contacte i ciutat, entre d'altres.

·         La informació personal o no requerida per subscriure't a la nostra newsletter

 

Drets

T'informem que l'emplenament dels formularis té caràcter voluntari. Ara bé, si no empleneu els camps obligatoris (marcats amb un asterisc) l'ús d'algunes funcions del lloc no serà possible o es veurà limitat.

 

Les dades personals que ens facilitis queden incorporades i seran tractades als fitxers titularitat de Kucavana, amb la finalitat de poder atendre les teves peticions.

Pots exercir en qualsevol moment els teus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del teu tractament, oposició i portabilitat de les dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit [protegit per correu electrònic] .

 

En tots dos casos hauràs d'identificar-te amb el teu nom i cognoms, a més d'una còpia del teu DNI o ID nacional, si fos necessari per poder-te identificar correctament.

 

En cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

 

A més, si considereu que hi ha un problema amb la manera com estem manejant les vostres dades, podeu dirigir les vostres reclamacions a l'autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l'Agència Espanyola de Protecció de Dades la indicada en el cas d'Espanya.

 

Ús de les Dades

Kucavana utilitzarà les dades recopilades per a:

·         Administrar i actualitzar Kucavana (sent la base legal el nostre interès legítim a mantenir i conservar la nostra web www.kucavana.es  al dia i en bon estat).

·         Atendre les qüestions que plantegis (sent la base legal el nostre interès legítim a atendre les peticions i dubtes dels nostres usuaris).

·         Mantenir la seguretat del Servei, investigar activitats il·lícites, fer complir els nostres termes i condicions i ajudar els cossos i forces de seguretat de l'estat en el marc de les seves eventuals investigacions (sent la base legal el nostre interès legítim a garantir i mantenir la seguretat del Servei Servei i usuaris).

MAI cedirem les teves dades a favor dels professionals del caravàning o sector turístic amb què col·laborem.

 

A mails i formularis de contacte

El web del lloc compta amb un xifratge SSL que permet a l'usuari l'enviament segur de les vostres dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard.

Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporades als fitxers corresponents del registre d'activitat i dels quals Kucavana n'és el titular.

En aquest sentit:

Ens arribarà la teva IP, que serà utilitzada per comprovar l'origen del missatge per oferir-te recomanacions adequades (per exemple presentar la informació en l'idioma correcte) i per detectar possibles irregularitats (per exemple possibles intents de ciberatac a www.Kucavana.es) , així com dades relatives al teu ISP.

Així mateix, ens podràs facilitar les teves dades a través de telèfon, correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats.

En xarxes socials

Comptem amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d'Internet i Kucavana és el responsable del tractament en relació amb les dades publicades (per exemple, nom d'usuari, correu electrònic, foto de perfil, entre d'altres).

 

El tractament que Kucavana durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les xarxes esmentades serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius.

 

Així doncs, Kucavana podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als nostres

seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les activitats, així com prestar un servei personalitzat d'atenció a l'usuari.

En cap cas extraurem dades de les xarxes socials, llevat que s'obtingués puntual i expressament el consentiment de l'usuari.

 

Quan a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, exercir els teus drets depengui de la modificació del teu perfil, t'ajudarem i aconsellarem en la mesura de les nostres possibilitats.

Conservació de les dades

A continuació s'indiquen per quant de temps es conserven les dades tractades per Kucavana:

Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Dades compartides amb tercers

Per cooperar amb les autoritats competents:

Si creiem que és raonablement necessari per satisfer qualsevol llei, procés legal o interès legítim. En tot cas, només proporcionarem la informació estrictament requerida.

Responsabilitat

Fins on la llei ho permeti, el Servei no es fa responsable de: a) els errors o omissions en els continguts; b) la manca de disponibilitat de la web o; c) la transmissió de programes maliciosos en els continguts, tot i haver adoptat totes les mesures tecnològiques raonables per evitar-ho.

 modificacions

Kucavana es reserva el dret d'efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes a la seva web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través d'aquesta com la forma en què aquests apareguin presentats.

D'altra banda, aquests termes i condicions podran canviar en qualsevol moment. Les modificacions entraran en vigor des del moment de la seva publicació.

Mesures de seguretat

Kucavana adopta totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries per protegir la seguretat i la integritat de la informació personal i no personal recopilada. Tant davant d'accessos no autoritzats com la seva alteració, pèrdua o destrucció accidentals.

En tot cas, www.kucavana.es no pot garantir la seguretat absoluta de la informació recopilada, per això has de col·laborar i utilitzar en tot moment el sentit comú sobre la informació compartida.

Entens i reconeixes que, fins i tot després de la seva eliminació, la informació personal i no personal pot romandre visible a la memòria cau o si altres usuaris l'han copiada o emmagatzemada.https://www.kucavana.es

Contacte

Si tens dubtes sobre aquestes condicions d'ús i privadesa, contacta amb nosaltres a [protegit per correu electrònic]