En aquest moment estàs veient ⭐ Un parc desconegut i potser el millor parc d'atraccions d'Europa del nostre estiu 2020 ⭐
Plopsaland de Panne

⭐ Un parc desconegut i potser el millor parc d'atraccions d'Europa del nostre estiu 2020 ⭐

Índex

¡Plopsaland el gran parc d'atraccions desconegut que ens ha sorprès!

De ruta per França, Bèlgica i Holanda en autocaravana aquest estiu 2020 ens hem trobat amb una joia oculta i desconeguda: Plopsaland, el parc de l'abella Maya i Willy, el seu gran amic abellot. Un parc d'atraccions totalment desconegut per a nosaltres, i crec que per a la majoria d'espanyols i hispanoparlants.

Un parc que es va fundar per empresaris de la mel belgues i que ha anat creixent fins a ser un gran parc d'atraccions avui.

Gairebé com una casualitat, a l'visitar la costa Belga vam conèixer aquest parc d'atraccions. I sincerament i de cor us diem que s'ha tornat un dels nostres favorits d'Europa fins a ara. D'aquest any com a mínim és el nostre millor parc d'atraccions d'Europa.

Hem visitat múltiples parcs d'atraccions i en l'últim any Disneyland, Legoland, Futuroscope, Plopsaland i Effeling. Sempre acompanyats amb els nostres petits de 4 i 7 anys. A part en el passat hem visitat altres parcs europeus i d'Espanya. 

Potser és per no portar expectatives, pel factor sorpresa o per l'agilitat de les cues, el clima o el que sigui, però Plopsaland de Panne s'ha convertit en el nostre millor parc d'atraccions d'Europa d'aquest estiu. En aquest article us expliquem el perquè de l'elecció d'aquest parc d'atraccions de l'abella Maya.

abella maia i willy amb el seu parc d'atraccions

5 raons per les quals considerem Plopsaland el millor parc d'atraccions d'Europa del nostre estiu 2020

Preu entrades Plopsaland de Panne: Pagues pel que mesures, no per l'edat

Per ser un gran parc d'atraccions amb diferents zones, el seu preu és molt raonable sobre la qualitat i serveis que dóna. A més té preus segons el que fas i no segons l'edat. Una cosa molt lloable, ja que així pagues pel que vas a utilitzar realment. Cosa que li dóna punts per ser el millor parc d'atraccions d'Europa.

Si mesures més d'un metre vas a poder utilitzar pràcticament totes les atraccions de parc, així el preu és de 38,5 € (o 99 € el passi anual!) I si fas menys de 85 cm, és gratis, ja que l'ús serà mínim.

Realment és dels parcs d'atraccions més barats d'Europa. I amb una qualitat molt bona, un altre punt per ser el millor parc d'atraccions d'Europa.

Sobretot cal comprar l'entrada anticipadament i reservar el dia que vas. Suposem que és per tema Covid, però un parell de dies abans Compra-i reservar-les per la pàgina web de Plopsaland de Panne: https://www.plopsalanddepanne.be/en

Ofertes no hem vist moltes. Si que al Carrefour de Bèlgica de Panne vam veure algun val descompte, però que no arribem a entendre bé el seu funcionament.

Màgia i grans atraccions per a tots i en un 1 dia de visita

 Plopsaland, és el parc d'atraccions de l'abella Maya i Willy, però també és el parc d'atraccions dels contes tradicionals i dibuixos animats belgues. Això ho combierte en un parc d'atraccions amb diferents zones ambientades i amb punts de molta màgia i encant.

En Mayaland tens les atraccions de l'abella Maya i Willy una zona ideal per als nens de 3 a 10 anys aproximadament, on a més els pares vam gaudir un munt pujant amb ells. 

Però després hi ha diferents zones. Un exemple és la zona dels Víkings amb Viky el vikongo de protagonista que combina atraccions d'adrenalina forts amb altres familiars divertides i refrescants.

El millor de tot és que combinen atraccions de tot tipus a cada zona, hi ha per gastar adrenalina, hi ha divertidíssimes i refrescants, hi ha familiars, hi ha per als més petits. I en general a la majoria a partir de el metre d'alçada els nens poden pujar. Aquí ha estat on Anna, la nostra petita de 4 anys, ha provat la seva primera muntanya russa, que no va estar gens malament!

En general, com no hi ha grans cues i té una mida bo en un dia pots visitar sencer i muntar-te en moltes atraccions. 

Una cosa perfecte per a nosaltres, així la resta de dies preferim gaudir de la costa belga, veure foques a Bèlgica Ostende o veure la Belgica Bruges i Gant elegant.

I si no et vols moure de De Panne pots anar a Plopsaqua, un parc aquàtic a la banda de Plopsaland amb molt bona pinta, que sens dubte algun dia tornarem a provar.

Per a nosaltres un parc d'un dia de gaudi al màxim és un punt positiu per convertir-se en el millor parc d'atraccions d'Europa aquest estiu. Més d'un dia ens saturen i un dia sense tenir la sensació de veure-ho tot ens crea insatisfacció.

millor parc d'atraccions d'Europa

Mesures higièniques contra el coronavirus que donen seguretat i tranquil·litat

Realment i per no portar mascaretes a Bèlgica quan vam anar, Plopsaland ens va fer sentir especialment segurs. 

Molt control de l'aforament, de la higiene a les atraccions, neteges contínues en tot, ús de la mascareta obligatori en els espais tancats i control de les distàncies de seguretat estaven garantides en tot moment en tot el parc d'atraccions.

Sens dubte un altre dels punts forts d'aquest parc d'atraccions per ser el millor parc d'atraccions d'Europa d'aquest estiu post-covid.

Stop cues i grans esperes. per fi en un parc d'atraccions europeu

 Anar a un parc d'atraccions, per regla general és sinònim de cues. En Plopsaland no va ser així. En cap moment! Vam descarregar la seva app per a la planificació i gestió de cues però no ens va fer falta. La màxima espera de les atraccions més fortes va ser de 15 minuts. Sens dubte vam gaudir moltíssim gràcies a això. Sens dubte, un dels grans punts forts d'aquest parc per convertir-se en el nostre millor parc d'atraccions d'Europa d'aquest estiu. 

Potser va ser casualitat, però així va ser la nostra experiència, sense cues.

millor parc d'atraccions d'Europa

Per dies de calor però també per a dies de pluja. Ssiempre hi ha un pla al parc de l'abella Maya i Willy

El dia que vam anar a Plopsaland feia calor, però gràcies a les seves ombres, Mayaland que és tancat i les seves múltiples zones i atraccions aquàtiques es va passar genial el dia. I si fa molta molta calor pots canviar Plopsaland per Plopsaqua, just a la banda el parc aquàtic de Plopsaland.

A més, si plou també és un avantatge tenir zones d'atraccions tancades. Sens dubte un parc molt versàtil que ens ha encantat i per això s'ha convertit en el nostre millor parc d'atraccions d'Europa aquest estiu.

millor parc d'atraccions de Belgica

Algunes coses més a considerar de Plopsaland que et poden interessar

Plopsaland amb gos

Actualment, tiienen en construccion una guarderia canina, però quan vam anar no hi havia. Nosaltres a l'tenir el vessa, refredador, a l'autocaravana deixem al nostre pelut Max en l'auto sense cap problema. Però si no teniu i fa calor no deixeu al vostre gos dins.

Plopsaland amb autocaravana

Viatjar en autocaravana per Europa és genial i Belgica en autocaravana no té cap problema, a l'contrari és un bon lloc. Així en Plopsaland no hi ha inconvenient per anar a autocaravana. Però has de saber que no pots pernoctar al pàrquing de Plopsaland. No hi ha àrea d'autocaravana ni allà ni propera. Pots aparcar ia més hi ha zona reservada perquè aparquis al costat de les taqullas però no dormir allà. 

El preu de l'aparcament és de 12 Euros tot el dia.

Per dormir nosaltres ho vam fer en un càmping proper de Panne anomenat Kindervreugde, La nit pels 4 no va arribar a 30 euros i el càmping estava molt bé. Però si vols hi ha un pàrquing una mica més allunyat prop d'un molí que pots pernoctar gratuïtament per a una nit. A la platja de Panne no podràs pernoctar per això en cap pàrquing, està prohibit l'estacionament d'autocaravanes. Una cosa comuna a la costa belga. Una cosa molt similar amb els que ens passa a la costa espanyola.

Galeria de Plopsaland de Panne, el nostre millor parc d'atraccions d'Europa aquest estiu

Posts sobre més destinacions de Bèlgica per completar la teva ruta ...

No et perdis aquests posts que et poden ajudar a acabar de planificar un viatge 10 per Belgica en autocaravana, furgoneta camper o viatge a Belgica amb cotxe per lliure. Trobaràs articles de Belgica a veure, Belgica al mapa, Bèlgica ciutats, viatge a Belgica, Belgica Ostende, Bèlgica Bruixes, Bèlgica Anvers, Bèlgica Lovaina, Bèlgica Gant i molt més de ruta per Belgica.

Posts sobre altres parcs d'atraccions d'Europa que et poden interessar ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana

Deixa una resposta