En aquest moment estàs veient 25 activitats per a nens aquest estiu ☀️ ▷ 【2020】
activitats per a nens d'estiu

25 activitats per a nens aquest estiu ☀️ ▷ 【2020】

Activitats per a nens a l'estiu: explora les idees més divertides i educatives per mantenir als teus fills entretinguts a casa o de viatge

'' L'escola ha acabat !!!

Els nens criden d'alegria perquè ja tenen vacances i no han de connectar-se a través del ordinador amb els seus professors per fer tasques cada dia. El curs ha estat molt inusual, a causa de l'Covid, i les vacances també ho seran. Arriba el moment d'explorar activitats per a nens a l'estiu. 

Ara has de mantenir ocupats als teus petits durant l'estiu! ¡Les vacances amb nens ens esperen viatgem o no aquest any!

Però no temes, compartim amb tu 25 idees, activitats per a nens de primària, per mantenir als teus fills entretinguts amb o sense viatges, en aquest estiu 2020 post Covid. Ells estaran feliços, ocupats i seguros.Son activitats per nen, activitats infantils, plans amb nens que de ben segur us agradaran a tots en la família.

Quines activitats per a nens a l'estiu agradarà als teus fills? 

Llegir i llegir

Cercar una estona fix a el dia oa la setmana per llegir contes, revistes, còmics, cartes, tot el que interessi al teu fill !. I fes-ho amb ell. Gaudir junts d'una de les activitats amb nens més educatives que existeixen.

Aprendre matemàtiques jugant: Jugar amb la tablet però educant

Aquest ha estat el nostre gran descobriment gràcies als nostres amics @blankaonroad. El nostre fill Arnau està encantat !. Es tracta del mètode en línia de matemàtiques Smartick. 

Amb només 15 minuts a el dia, els nens aprenen matemàtiques sols sense dependre dels pares. Avancen al seu propi ritme, segons la seva capacitat i sense frustracions.

És un mètode que has de provar per ajudar els teus fills a aprendre matemàtiques d'una manera divertida. Enriqueix les teves activitats per a nens a l'estiu. 

És genial perquè la utilitzem durant els viatges en cotxe oa l'autocaravana quan són llargs trajectes, s'entretenen i aprenen però una barbaritat. 

I no us preocupeu pel nivell dels vostres fills, aquesta aplicació s'adapta automàticament els exercicis a el nivell dels nostres petits, evitant frustracions i ajudant-los a millorar.

A més disposa d'un període de prova gratuït i sense compromís, ¡provar-ho!

Ja ens explicaràs! ...

Mindfulness per a menuts

Aprendre a avorrir-se, l'art de no fer res i mirar per la finestra sent conscients del moment o de pensar en les mans i veure què fan, com les tens, observarlas.Practicar l'art de l'silenci, 1 minut, només un.

observar ocells

Fes mà d'una bona guia visual d'ocells perquè el teu fill investigui diferents espècies. Aprofita i explica-li les teves experiències infantils amb ocells.

Sumar matrícules de cotxes

Fer sumes de els números de les matrícules dels cotxes que aneu trobant. És divertit i educatiu.

Escriure un pot dels bons moments

Cada dia, en un pot que hagueu decorat prèviament, escriviu notes dels bons moments del dia de cada un.

Fer un passaport lúdic

Amb unes fulles, crear un quadernet perquè el nen en cada lloc que anem ratlli si ha vist una església, un castell, un riu, un llac, un museu, un quadre, una escultura, si ha anat en avió, vaixell ... Posa-li punts a cada cosa i 'dóna algun premi! Gamificar ajuda a l'aprenentatge.

realitzar papiroflèxia

Practicar l'encant que té donar forma amb les mans a un paper per crear figures de tot tipus: vaixells, avions, animals ... La imaginació a el poder.

Cartes casolanes «desafiament»

Crear cartes de "desafiament" de la família, amb el pes, talla, color de cabell i altres caràcter físiques de cadascú.

fer fotografies

Amb el mòbil o amb alguna càmera que tinguis a mà, fer fotografies de temes que els motivin als teus fills.

Escriure i enviar postals

Una activitat que pot semblar de generacions anteriors però que és molt gratificant. Triar la postal, decidir a qui s'envia i quines paraules dedicar.

dibuixar mandales

Fer mandales fàcils i boniques de colors és una experiència personal molt grata per als més petits. I molt creativa.

Aprendre una cançó

Crear una llista de cançons que us agradin i aprenderos la lletra d'alguna. A més, es pot acompanyar amb tocs de percussió. Èxit segur.

La llista de la compra a revisió

Desar tots els tiquets de compra i fer la suma diària i de la setmana i del mes. Una altra forma d'aplicar les matemàtiques.

Coses que fan vergonya

Pensar en alguna cosa que us doni molta vergonya, escriure i fer-ho després.

Ajudar a altres

Pensar en algú que necessiti ajuda d'alguna cosa, escriure-ho i ajudar-sense dir-l'hi.

Inventar un codi secret

 Les activitats misterioses sempre capten l'atenció dels petits. Ells mateixos poden crear claus secretes.

Amb la mà esquerra

Aprendre a escriure amb l'esquerra (o amb la dreta en cas de ser esquerrà) durant una estona. Fer coses com rentar-se les dents o menjar amb l'altra mà.

Cotxe o camió

Quan vegis un cotxe vaig donar «camió», quan vegis un camió di «cotxe». Sembla fàcil, però prova-abans. Practicar-lo i modelar el vostre cervell per desenvolupar la seva creativitat.

Paraula de farciment

Que els nens observin als seus pares parlar. Quan diguin paraules de farciment com "ja veus", "així", "això" o "allò" ... dir "paraula de farciment!».

Jugar a cartes o jocs de taula, aprèn un de nou

Una activitat grupal molt tradicional que segueix agradant als petits d'avui dia és jugar a les cartes o practicar un joc de taula.

pintar pedres

Si esteu a l'aire lliure, recollir pedres per pintar-les amb motius creatius que triïn els nens. després, regalar-les.

Caseta per a ocells

realitzar una casa per a ocells amb materials reciclats de forma fàcil i barata. Les manualitats els encanten als més pequeños.Aquí us deixo el post amb el manual per fer una caseta d'ocells super xula: Casa per a ocells fàcil amb un cartró de llet per a nens.

Fer alguna cosa amb les teves pròpies mans

En comptes de comprar coses, intentar fer-les amb les pròpies mans. Un bon exemple que motiva els petits és la cua blanca d'enganxar, que s'usa per a les manualitats. També pots fer sabons de glicerina, un plat de pasta de sal, una argolla, restaurar un vell moble, etc ... Pensa en alguna cosa que necessiteu i abans de comprar-revisa google i youtube per fer-ho tu mateix! Les manualitats amb nens són activitats lúdiques per a nens que triomfen.

Fer l'arbre genealògic de la vostra família

És un pla de família genial que es pot fer a casa. Busca fotos de tota la família i veus creant línies d'unió. A sota els més joves, a dalt els tatatatarabuelos! Després enmarcalo i guarda'l bé, són les teves arrels.

La nostra recomanació personal!

Aprofita el temps d'oci dels teus fills perquè gaudeixin d'activitats per a nens a l'estiu, divertides i educatives. Gaudir junts d'activitats lúdiques per a nens i grans i gaudir-ne, que ens creixen molt ràpid!

Com sempre, qualsevol dubte o recomanació, només has de escriure en comentaris més avall. Escrivim per ajudar-vos 🙂 

I si se't ocorren altres propostes, deixa-les a comentaris perquè aquesta llista segueixi creixent.

Aquesta entrada té 6 comentaris

 1. Molt interessant!
  Sempre va bé tenir recursos així. Afegeixo algunes més:
  - Cuinar i aprofitar per fer els càlculs (si la recepta és per a 4 i som 5 ...), les diferents unitats de mesura ...
  - Diari d'estiu: amb les activitats especials fetes durant l'estiu, es pot fer en diferents formats (audiovisual, escrit, amb imatges o il·lustrat, fanzine ...)
  - Planificar una ruta sobre un mapa, els km que es van a fer ... (Encara que sigui com arribar a la platja).
  - Construir cabanes al bosc.
  - Visitar museus.
  - Mirar pelis en versió original.
  - Observar el cel de nit, buscar constel·lacions, planetes ... Relacionar-fins i tot amb llegendes mitològiques.
  Espero que serveixin d'ajuda !!!

  1. família kucavanera

   Ole! Gràcies Sílvia! A la fin arribarem a les 50! Super bones activitats instructives i divertides, sí senyor. Gràcies per aportar família 🙂

 2. Joan Carles

  Coneixeu el GEOCACHING ???
  Ganes d'aventura a la natura, un aparell GPS o bé un smartphone és tot el que senecesita per practicar el geocaching la versió «moderna» i assistida per satèl·lits de l'clàssic joc de tota la vida: la recerca de l'tresor amagat. Una activitat original que combina tecnologia, activitat física i capacitat de treball en equip que és ideal per fer amb nens.

  1. família kucavanera

   El geocaching genial idea i aportació. Ho hem fet alguna vegada, fins i tot amb brúixola a l'antic 🙂 Genial activitat per a aquest estiu! Anotem bé. Gràcies per aportar Joan Carles. Una abraçada!

 3. BabyCotxes

  Que bones recomanacions perquè els pares facin amb els seus fills! Ens encanten totes les activitats que heu esmentat. Això sí, aprofitant la llibertat i l'aire lliure, nosaltres sempre recomanem viatjar i fer turisme amb els més petits. En aquest sentit, ara que hi ha tanta gent conscienciada amb practicar esport, creiem que una alternativa ideal és anar en bici amb remolcs. D'aquesta manera, els més petits es desplacen amb totes les comoditats i creeu un vincle d'allò més especial.

  1. família kucavanera

   Per descomptat el turisme és una activitat imprescindible per als més petits, sigui de km0 o llunyà són activitats que sens dubte eduquen i ensenyen moltíssimes coses als nostres fills. Gràcies per les vostres propostes! una abraçada!

Deixa una resposta