En aquest moment estàs veient El museu a l'aire lliure de Bokrjik un must de Bèlgica amb nens
a veure en belgica amb nens petits museu a l'aire lliure bokrijik

El museu a l'aire lliure de Bokrjik un must de Bèlgica amb nens

Museu a l'aire lliure de Bokrijk: un imprescindible a veure a Bèlgica amb nens + 15 destinacions més amb nens a Bèlgica

Si et preguntes a veure a Bèlgica amb nens, viatjar a Belgica amb nens, és un viatge sensacional. Sens dubte els països de centre i nord Europa són tots amics de les famílies i nens, així que Bèlgica no anava a ser cap excepció. Belgica per a nens i també per a majors. Un país preciós que ofereix oci familiar de qualitat, us ho garanteixo.

De ruta per Belgica en autocaravana amb nens descobrim Flandes i en concret les seves ciutats, pobles, parcs naturals i castells amb més encant. A més vam descobrir Belgica amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, un viatge en família que recordarem sempre.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts. De moment aquí et descobrim un dels grans llocs que visitar a Belgica amb nens, el museu a l'aire lliure de Bokrijk, però una mica més avall tens altres destinacions per a unes vacances a Belgica amb nens. Pots descobrir amb nosaltres Bruges Belgica amb nens o Gant Belgica amb nens, Louvain amb nens, Plopsaland el parc d'atraccions de l'abella maia de 10 per anar amb nens a Bèlgica, etc ... Segueix llegint que t'ho expliquem tot!

Per començar ... 2 màximes sobre Bèlgica amb nens

 1 Coneix un mínim sobre Bèlgica. T'ho posem fàcil, aquí va una mini guia bàsica

Coneix l'idioma que es parla a Flandes, Bèlgica, aprèn a dir gràcies en flamenc, descobreix com és el menjar típic de Bèlgica i tingues un mínim coneixement sobre Bèlgica amb aquesta mini guia pràctica. T'ho posem fàcil

Moure amb bicicleta, un imprescindible per gaudir de Bèlgica amb nens

Per moure per Bèlgica amb total llibertat i gaudir-ne, cal portar la bicicleta o llogar un. Sens dubte és un imprescindible que transforma el viatge a Belgica amb nens petits. Moure't en bicicleta per Belgica és fàcil, segur i còmode. Milers de carrils bici plans i salvaguardats de l'trànsit et fan recórrer les ciutats, els seus preciosos parcs i les seves mil racons de forma àgil, divertida i molt segura amb els teus fills

En gairebé totes les ciutats i poblacions hi ha llocs per llogar bicicletes, així que no us preocupeu si no porteu les vostres. A més lloguen carrets per a bicis per als petits de la casa.

Museu a l'aire lliure de Bokrijk a veure a Bèlgica amb nens

Et recomanem reservar-un matí o una tarda per descobrir aquest museu a l'aire lliure de Bokrijk. Un enorme museu a l'aire lliure de folklore belga amb actors que travessa per les diferents etapes històriques de Bèlgica fins als anys 60 inclòs.

Mínim seva visita et portarà unes 3-4 hores, sent ràpids. És molt gran en extensió i amb moltes activitats per fer amb nens.

Tot belga ve com a mínim un cop a la vida a aquest museu. És un museu que es va crear amb l'Expo de Brussel·les de 1958, pel que té ja un llarg recorregut històric.

El joc interactiu de Bruguel pel museu de Bokrijk a veure a Bèlgica amb nens

En primer lloc, et parlaré del seu joc interactiu per a nens i també adults al voltant de tot el museu. Un joc de recerca d'11 elements perduts de el quadre de Bruguel «El combat entre do Carnal i donya Quaresma». Un joc totalment digital molt divertit, tipus recerca de l'tresor.

Només arribar a l'museu et donen una polsera amb un xip i un llapis (perquè després no toquis les pantalles amb les mans) que actives amb el teu nom i fent-te una foto amb un barret que tries sobre unes pantalles tàctils.

Un cop registrat has d'anar trobant als 11 elements robats de el quadre de Bruguel. Es troben dins d'uns daus de cristall. Quant trobes un donat, has de passar la teva polsera i s'il·lumina el cub de vidre. Cada tres elements trobats tens dret a un mini-joc sobre les pantalles tàctils que aniràs trobant en el recorregut de l'museu. I als 11 elements premi final!

Un joc de gamificació molt divertit que fa que els nens caminin sense problema pel museu i estiguin concentrats en tot moment pel que veuen voltant. La veritat és que ens va encantar.

Altres jocs i activitats per a nens de museu

Però a més d'aquest joc interactiu, tipus recerca de l'tresor i gamificado amb recompenses, el museu de Bokrijk és molt més.

Els nens s'ho passen pipa entrant en els diferents edificis i casetes, veient antics oficis i animals de granja. A més hi ha punts de jocs per als nens, jocs tradicions altres d'habilitats físiques, etc ...

També trobaràs tallers de fer pa, de ser adobers fent la seva pròpia polsera o moneder de pell, etc ... Això sí aquests tallers tenen un preu pels materials.

A l'anar durant Covid, no hi havia pràcticament actors, però ens han explicat que en ple funcionament és encara més espectacular. A l'haver-hi menys actors el preu també ha baixat i és gairebé simbòlic de 5 € l'adult i 1 € el nen. Un preu que està molt bé per tot el que ofereix el museu.

Viatjar en autocaravana o furgoneta camper a el museu de Bokrijk

Pots anar a visitar el museu de Bokrijk en autocaravana en un dels seus pàrquings sense problema. Per pernoctar, però, hauràs moure't i fer-ho a un pàrquing una mica més allunyat, d'on pots també anar a visitar el museu en un passeig en bici de 20 minuts.

belgica amb nens a l'estiu

Que veure a Belgica amb nens: 15 destinacions més, imprescindibles d'una ruta per Belgica amb nens

En el nostre viatge per Bèlgica amb nens a l'estiu d'aquest any hem gaudit cada moment amb ells. 

El viatge el vam planificar en tot moment per viure Belgica amb nens al màxim, fer un viatge de Belgica per a nens i també adults, on ningú s'avorrís i tots aprenguéssim. Unes vacances a Belgica amb nens que no oblidéssim mai.

Ha perdut una combinació d'aprenentatges, diversió, joc i cultura perfecta. Bèlgica amb nens és perfecta, des de Bruges Belgica amb nens fins a llocs enmig de la natura com Bokrijk o el parc d'atraccions Plopsaland de l'abella Maya on ens ho vam passar també a la costa belga.

Mira la resta de destinacions punxant aquí baix i descobreix a veure a Bèlgica amb nens per passar-ho tots en gran en les vostres vacances Bèlgica en família.

belgica a veure

Posts sobre Belgica ciutats i destinacions per a completar el teu viatge a Belgica i la teva ruta per viatjar a Belgica amb nens ...

No et perdis aquests posts que et poden ajudar a acabar de planificar un viatge 10 per Belgica en autocaravana, furgoneta camper o un viatge a Belgica amb cotxe per lliure. Aquí descobriràs articles sobre Belgica a veure, Belgica ciutats, Belgica al mapa sobre un viatge a Belgica, sobre Belgica Bruges, sobre Belgica Gant, Bèlgica Anvers, Bèlgica Ostende, Bèlgica Lovaina, Bèlgica capital Brussel·les i en definitiva una ruta per Belgica que et pot inspirar.

Posts sobre altres rutes que et poden interessar ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana
resum
Nom de l'article
Entre l'aigua, Bokrijk, una de les millors rutes en bicicleta per Belgica. Una ruta única al món passant per meitat de l'aigua.
Descripció
Entre l'aigua, Bokrijk, una de les millors rutes en bicicleta per Belgica. Una ruta única al món passant per meitat de l'aigua.
autor
Nom de publicació
Kucavana
editorial Logo

Deixa una resposta