En aquest moment estàs veient Bosland: més de 400 km de rutes en bicicleta, fins per sobre dels arbres!
Bosland Limburg ruta ciclista per sobre dels arbres

Bosland: més de 400 km de rutes en bicicleta, fins per sobre dels arbres!

Bosland: rutes en bicicleta per Bèlgica amb un circuit sobre els arbres

Bosland a la província de Limburg, és un parc natural nacional belga que val la pena visitar. Entre arbres gegantins pots trobar parcs infantils increïbles, una casa de l'arbre moderna on s'organitzen esdeveniments, zones de pícnic i més de 400 km de rutes ciclistes. Entre elles, una ruta única al món que va per sobre dels arbres. Sí, com ho sents, ¡una ruta ciclista per sobre dels arbres!

De ruta per Belgica en autocaravana amb nens descobrim Flandes i en concret les seves ciutats, pobles, parcs naturals i castells amb més encant. A més vam descobrir Belgica amb nens, amb els nostres fills, i Belgica amb gos, amb el nostre gos Max, un viatge en família que recordarem sempre.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts. De moment aquí et vam descobrir aquest parc natural i aquesta ruta ciclista única al món.

Per començar ... 2 màximes sobre Bèlgica

 Coneix un mínim sobre Bèlgica. T'ho posem fàcil, aquí va una mini guia bàsica

Coneix l'idioma que es parla a Flandes, aprèn a dir gràcies en flamenc, descobreix com és el menjar típic de Bèlgica i tingues un mínim coneixement sobre Bèlgica amb aquesta mini guia pràctica. T'ho posem fàcil.

Moure amb bicicleta, un imprescindible per gaudir de Bèlgica  

Per moure per Bèlgica amb total llibertat i gaudir-ne, cal portar la bicicleta o llogar un. Sens dubte és un imprescindible que transforma el viatge. Moure't en bicicleta per Bèlgica és fàcil, segur i còmode. Milers de carrils bici plans i salvaguardats de l'trànsit et fan recórrer les ciutats, parcs naturals, i els seus mil racons de forma àgil, divertida i molt segura.

I si no et pots portar els teus bicicletes, pensa que en gairebé totes les poblacions i allotjaments trobaràs opcions de lloguer de bicicletes.

Bosland, el parc natural amb una ruta ciclista única sobre els arbres

Et recomanem reservar-un matí o una tarda per per gaudir d'alguna ruta per Bosland. El recomanable és fer una de les seves múltiples rutes en bicicleta, però també es pot fer caminant o en patins o patinet. 

Hi ha més de 400 km de rutes per a bicicletes, ben senyalitzades i amb carrils asfaltats entre un bosc espès d'alts arbres.

El que no t'has de perdre és el circuit en forma d'anell que va per per sobre dels arbres. Una estructura metàl·lica impressionant que et permet caminar a la mateixa altura que les copes dels arbres. Una cosa únic que no veuràs en cap altre lloc.

A més, si t'endinses al bosc veuràs altres llocs insòlits com aquesta casa de l'arbre moderna que acull esdeveniments privats, o parcs infantils espectaculars a la meitat de bosc.

hi ha diferents pàrquings al voltant de Bosland que et permeten accedir de forma fàcil a poc més d'1 km només de l'estructura sobre els arbres i de la casa de l'arbre, entre d'altres troballes que trobaràs en aquest preciós parc natural.

Finalment, també et recomanem si viatges a Bèlgica amb nens a l'estiu aprofitar la zona de Bosland de Limburg per anar a Aqua Món, un parc acático que els agradarà a petits i grans.

Bosland Limburg casa de l'arbre moderna

Bosland Belgica amb autocaravana camper

Pots descobrir Bosland, en Limburg, en autocaravana o furgo camper sense problema. Alredededor de parc natural hi ha diferents càmpings i també pots aparcar i pernoctar en un dels seus pàrquings del voltant, tot i la carretera està al costat aquests pàrquings i potser us pugui molestar una mica el soroll dels cotxes

Belgica a veure: 16 destinacions imprescindibles d'una ruta per Bèlgica perfecta

belgica a veure

Posts sobre Belgica ciutats i destinacions per completar la teva viatge a Belgica

No et perdis aquests posts que et poden ajudar a acabar de planificar un viatge 10 per Belgica en autocaravana, furgoneta camper o un viatge a Belgica amb cotxe per lliure. Aquí descobriràs articles sobre Belgica a veure, Belgica ciutats, Belgica al mapa sobre un viatge a Belgica, sobre Belgica Bruges, sobre Belgica Gant, Bèlgica Anvers, Bèlgica Ostende, Bèlgica Lovaina, Bèlgica capital Brussel·les i en definitiva una ruta per Belgica que et pot inspirar.

Posts sobre altres rutes que et poden interessar ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana
resum
Nom de l'article
Bosland: més de 400 km de rutes en bicicleta, fins per sobre dels arbres!
Descripció
Bosland: ruta en bicicleta per sobre dels arbres a Bèlgica Limburg + 400 km de rutes ciclistes a meitat d'aquest parc natural.
autor
Nom de publicació
Kucavana
editorial Logo

Deixa una resposta