En aquest moment estàs veient Àfrica en autocaravana pels YouTubers ConvistasalmundoAc
Àfrica en autocaravana

Àfrica en autocaravana pels YouTubers ConvistasalmundoAc

Descobreix un gran viatge per Àfrica en autocaravana a través del Marroc, Sàhara, Mauritània i Senegal.

sobre ConvistasalmundoAc

Som Luis i Natalia. Després de diversos anys viatjant en furgo i autocaravana vam decidir deixar-ho tot per fer el gran viatge de la nostra vida. Ens vam llançar a la carretera al setembre de 2019 i encara seguim donant voltes tot i la pandèmia. Vam viatjar amb els nostres gossos Dark i Grey. A més de descobrir nous llocs i cultures ens encanta practicar esports a tot arreu. Intentem plasmar part de les nostres vivències viatjant en els vídeos. 

I si voleu saber alguna cosa sempre podeu preguntar-nos!

Àfrica en autocaravana

Àfrica en autocaravana: creuar el desert més gran de món, el Sàhara

us proposem

La ruta que us proposem consisteix a creuar de nord a sud el desert de Sàhara pel seu costat més occidental. Això ens portarà a explorar Marroc, Sàhara, Mauritània i Senegal. 

Punt de partida 

Com a punt de partida en el nostre viatge per Àfrica en autocaravana prendríem la població Dajla, antiga vila Cisneros, que és l'última gran ciutat que trobarem abans d'arribar a Mauritània. Per als amants de l'Kite surf la llacuna de Dajla podria considerar-se la meca.

Hi ha una zona d'acampada gratuïta a peu de platja que sempre està plena d'aficionats a l'kite i surf de vela. Tot un espectacle de veure més de 100 kites alhora !. Dins de la ciutat també hi ha un bon espot per als surfers d'onades fàcils i molt llargues.

menjar ostres

Com a ciutat pesquera cal aprofitar per menjar ostres o peix fresc, arrebossat, a la planxa, barbacoa; com més ens agradi als voltants de qualsevol dels seus mercats per 2-3 € per persona. Aquest és un dels encants de viatjar per Àfrica en autocaravana. 

Aventures a la frontera

Sortim cap al desert

A l'sortir de Dajla, entrem de nou al desert per arribar fins a la frontera de l' Guerguerat i la terra de ningú, Un parell de quilòmetres de desert minat, amb cotxes abandonats i restes d'explosions que haurem de creuar fins arribar a la frontera de Mauritània.

Sàhara en autocaravana

Un munt de curiositats

Seguim el nostre viatge per Àfrica en autocaravana. A la frontera toqués armar-se de paciència i negociar totes les mossegades que intentessin enganxar .. El detallarem aviat al nostre blog ací.

Un cop sortim de la frontera vam entrar a Nuadibú. Allà viurem un caos de trànsit, cotxes atrotinats, vells, sense portes o amb pedaços ... ¡D'allò més curiosos que no sé ni com funcionen ...! Un altre encant de el viatge és ... el vestit típic maurità, una túnica de màniga curta anomenat Daraa acompanyada de l'turbant per protegir-se de el sol que ens va cridar molt l'atenció.

Dunes i més de 50 graus

Continuarem per la carretera cap al sud per arribar a la capital Nouakchott, una única carretera plena de clots, devorada a trams pel desert i amb algun poblat de diverses barraques enmig del no res, només creuar el país és una gran aventura. La veritat és que és fascinant viatjar per Àfrica en autocaravana. Després de diverses jornades de rectes interminables, envoltats de dunes i temperatures superiors a 50 º canvia el paisatge de forma sobtada.

Àfrica en autocaravana

Rumb al Senegal ... anem ja!

Hospitalitat, colors i molt de ritme 

Arribarem a el parc nacional de diawling on començarà a canviar el paisatge de forma sobtada, tornant a veure vida, plantes, animals i molts facoquers, Us recordeu de Pumba? Són 40km de pista, plena de sots i trialeres i esvorancs que vam fer a una mitjana de 5 km / h interminable ... 

Creuarem el pont de Diama i ja estarem al Senegal, país de la teranga, hospitalitat. Després de tant desert i monotonia entrem en un país ple de colors, alegria i ritme. ¡Indescriptible !.

Àfrica en autocaravana

Àfrica en autocaravana no t'ho pots perdre!

Us ha agradat el nostre viatge per l'Àfrica en autocaravana?

Si us animeu a fer-ho, tornareu amb les piles carregades i plens d'emoció. Us ho assegurem!

 

Sàhara en autocaravana

Altres articles que et poden interessar de viatges en autocaravana per Espanya

Aquesta entrada té 6 comentaris

 1. Javier

  Hola me.gustaria viatjar a la meva autocaravana del Marroc a dakar , és molt perillós ?

  1. família kucavanera

   El Marroc no és perillós, cuiden molt bé el turista i la gent té una cultura molt respectuosa amb el turisme. Són només una mica pesats per vendre qualsevol cosa, però per seguretat per la nostra experiència no has de témer. Només un apunt, segueix tancat el Marroc per als espanyols 🙁

 2. Demi

  Hola, parella.
  La meva companya i jo estem projectant un somni, que es tracta de recórrer tot el continent africà quan ens jubilem (encara falten més de dos anys -buf!!-). Estem buscant un vehicle que ens permeti ser tan autònoms com sigui possible i, a més, que pugui suportar la duresa d'aquest viatge. No tindrem pressa (dos anys, tres, cinc, deu?). M'encantaria rebre suggeriments vostres. Sort i… salut!

  1. família kucavanera

   El que ara es porta més són els 4×4 amb cedula camperitzada, sens dubte del millor per viatjar per Àfrica 🙂

   1. giancarlo

    grandi…el spirito viu ancora in molti esseri umani…complimenti

 3. Marcela Henriquez

  Hola nois!
  Com va ser viatjar amb els seus gossets?
  Van patir molta la calor? Com va ser als països on van estar pel que fa a ells?
  Estem viatjant amb els nostres dos Weimaraner i estem pensant a Àfrica.
  Salutacions!
  Marcela& Dirk

Deixa una resposta