En aquest moment estàs veient Lleó en autocaravana o furgo pels YouTubers Sense Codi Postal
Lleó en autocaravana

Lleó en autocaravana o furgo pels YouTubers Sense Codi Postal

Descobreix un gran viatge per Lleó en autocaravana. Un destí que et sorprendrà!

 

Si no tens autocaravana ni camper i has de llogar, un regalet abans de continuar:

 Roadsurfer, professionals del lloguer de campers, ens ha fet un regal per a vosaltres! No cobrem cap comissió si reserveu un camper de Roadsurfer, però en aquest cas el descompte que us fan crec que val molt la pena per a vosaltres, així que us ho deixem per aquí per si us ajuda:

 Roadsurfer us va a descomptar 100 euros en el vostre lloguer de camper o autocarava si la reserveu per aquest link per a 5 o més dies i poseu el CODI: KUCAVANAEUR

-100 € LLOGUER CAMPER ROADSURFER CODI: KUCAVANAEUR

sobre @sin_codigo_postal

Edu, Rocío i el seu gosset Cusco són els integrants de el projecte de Sense Codi Postal. Des que van culminar el seu primer viatge d'un mes per Europa en la seva furgoneta camper, van sentir tot un amor pel món de l'caravàning.

Va ser tan inspirador l'impacte, que la parella es va animar de nou a camperizar amb les seves pròpies mans una altra furgoneta en què porten gaudint de la vida 3 anys.

Més de 30 països recorreguts

Després d'explorar més de 30 països al costat del seu fidel company de quatre potes, atrevir amb dues camperizaciones i viure nombroses aventures (o desaventuras, en algun que altre cas) s'han animat a relatar les seves experiències en les seves xarxes socials (Youtube, Instagram Facebook) , a recopilar informació de valor per a altres camperistas a la seva web ia narrar tot el seu aprenentatge escrivint dos llibres, un dedicat a la "Van Life" i un altre a la camperización de furgonetes.

Avui us expliquen tot sobre el seu viatge a Lleó. Un destí que et sorprendrà No t'ho perdis!

SenseCodigoPostal

Descobreix la millor ruta per Lleó en caravana, autocaravana o furgoneta camper

Lleó és una província que té molt a oferir. Sens dubte, sap conjugar l'ABC perfecte d'un viatge en caravana, autocaravana o furgoneta camper. Els llocs que es poden visitar són súper diversos (Natura, museus, castells, ciutats plenes d'activitats ...) i no estan separats uns dels altres per moltes hores de conducció. la gastronomia és fantàstica, sent popularment coneguda pels seus barris on perdre per fer tapes i donar gust a al paladar. Un altre punt a favor de Lleó, pots gaudir d'una pernocta molt tranquil·la en un bon nombre d'ubicacions creades amb aquesta finalitat.

La fem sovint i ens encanta

Dins de la província de Lleó nosaltres vam gaudir molt d'una ruta que fem sovint. Independentment quin sigui el punt d'origen, la següent ruta comprèn la pura naturalesa a veure en el Bierzo, La cultura medieval de Ponferrada, l'antiquíssima ciutat d'Astorga i tota la història que acumula en els seus anys de vida, la ciutat de Lleó creada a partir de campament militar i el Parc Regional de la Muntanya de Riaño i Mampodre, ja que no es coneixeria la província de Lleó a el 100% si no es visita els seus monumentals muntanyes.

Las Médulas: punt d'inici

A nosaltres ens agrada començar aquesta ruta per les Médulas, Perquè no tots els dies es poden contemplar unes antigues mines d'or explotada per romans, en un paisatge pràcticament únic a Espanya. El seu color ataronjat ens omple d'energia i vitalitat per a tots els dies que duri la ruta per Lleó en caravana, autocaravana o furgoneta camper. 

el Bierzo

Tot el Bierzo té un toc de misteri, amb rutes que condueixen cap a cascades que semblen de boscos encantats com la de Compludo. O viatges en el temps com en els que et submergeixes a l'entrar en molts dels castells que té Ponferrada, com el Castell dels Templers. Un altre dels encants d'aquesta terra és, sens dubte, la seva cultura enològica. Tot això fa que el mínim de dies per dedicar-li a la ruta sigui un cap de setmana.

 

A les Médulas podrem trobar una àrea sense serveis adaptada pel poble de (anivellada i d'asfalt) on podrem pernoctar de forma gratuïta i amb vistes a les Médulas. [42 ° 27'41.2 "N 6 ° 46'02.8"]

Astorga, per sentir-se com un emperador de Roma

Astorga i els seus museus

A tan sols 45 minuts de la capital del Bierzo ens trobarem amb Astorga, o com molts la coneixen Asturica. Aquesta ciutat està íntimament relacionada amb la cultura romana. El seu important passat s'aprecia en museus, rutes pels seus clavegueram romà o visites arqueològiques. 

 

En el Camí de Sant Jaume

Però no només la seva relació amb la història romana el que fa a aquesta ciutat tan coneguda. A més constitueix una parada molt important de l'Camí de Santiago. Els pelegrins van a la trobada de la Catedral de Santa Maria. Aquest imponent monument té la fortuna de ser veïna d'una de les poques obres que Gaudí va deixar fora de la seva terra natal (Catalunya). Per a sorpresa de molts, Astorga compte entre el seu ric patrimoni artístic amb el Palau Episcopal de Gaudí.

Astorga Catedral de Santa Maria i Palau Episcopal de Gaudí- SinCodigoPostal-01

Sent una ciutat tan turística com és Astorga és d'agrair, que encara que no estigui en un emplaçament privilegiat, es preocupin del nostre turisme, facilitant una àrea amb tots els serveis de manera gratuïta on poder passar la nit a la nostra caravana, autocaravana o furgoneta camper. [N 42º 27 '04 »/ W 06º 03' 56»]

Fes una visita guiada i assaboreix riques tapes

Caminar per uns carrers plens d'encant

Si conduïm dins d'aquesta ruta per Lleó en caravana, autocaravana o furgoneta camper 55 quilòmetres més, podrem gaudir de tot el que hi ha a veure en la ciutat de Lleó. Nosaltres, sempre que anem a grans ciutats, ens agrada amarar 100% de la seva història i ho fem a través d'una visita guiada ... sembla que després, caminar pels seus carrers, sabent el que ha esdevingut en elles fa veure els llocs de diferent manera: la Catedral de Lleó, la Basílica de Sant Isidor (on es troba el Sant Grial, un d'ells 😀), Casa Botines de Gaudí, el Musac i com no, acabar reposant energies amb unes boníssimes tapes al Barri Humit i veient el capvespre a la terrassa de l'Hotel Conde Luna.

A Lleó podrem trobar una àrea amb serveis, molt cèntrica, on podrem passar la nit. [N 42º 36 '17 »/ W 05º 35' 06»]

Rumb a la natura

Riaño

Després de l'frenesí d'una ciutat, ens encanta tornar a relaxar-nos a la natura, i per això conduïm menys d'1 hora i mitja fins Riaño, Per acabar la nostra ruta per Lleó en caravana, autocaravana o furgoneta camper envoltats de natura, muntanyes, i en aquest cas, el seu famós embassament. A més, que no està de més "cremar" tanta visita gastronòmica fent una de les més famoses rutes d'aquesta zona a el Pic Gilbo. 

Pics d'Europa

Si no acostem a Riaño no pot faltar visitar Embull i la seva ruta de l'Circ de Mampodre, conèixer la Catedral de la Muntanya o Església de Lois i finalitzar la ruta amb un sopar especial des de la nostra caravana, autocaravana o furgoneta camper a l'Àrea Recreativa de Pa de Roda, la qual ens premiarà amb vistes des de la nostra finestra als Picos de Europa.

Si volem passar la nit en Riaño haurem de fer a la zona que ha disposat el seu ajuntament per això de forma gratuïta, en una esplanada prop de l'embassament al poble. [42 ° 58'31.5 "N 5 ° 00'11.8" W].

De fer-ho en Maraña, podríem visitar l'Alberg de Embull on tindrem coberts tots els serveis per 9 € o pernoctar de manera gratuïta en una esplanada on es permet la pernocta lliure a 200 metres de l'alberg. [43 ° 02'54.9 "N 5 ° 11'08.1" W]

Sense Codi Postal

I fins aquí la nostra ruta per Lleó en caravana, autocaravana o furgoneta camper. Encara que per descomptat que hi ha un milió més de llocs i rutes possibles per visitar, aquesta ruta és la nostra preferida per recórrer Lleó.

Altres articles que et poden interessar de viatges en autocaravana per Espanya

Aquesta entrada té 2 comentaris

  1. Paola

    La ubicació d'el lloc per pernoctar a les Médulas no serveix .. 🙁

    1. família kucavanera

      Ostres, gràcies per comunicar-ho revisem amb els autors. Gràcies!

Deixa una resposta