En aquest moment estàs veient Bokrijk Fietsen Door d'Bomen, una ruta en bicicleta entre l'aigua
rutes en bicicleta per belgica

Bokrijk Fietsen Door d'Bomen, una ruta en bicicleta entre l'aigua

Bokrijk Fietsen Door d'Bomen un lloc únic: bicicletes entre dues aigües

De rutes en bicicleta per Belgica, trobem Bokrijk, un lloc únic, un imprescindible de Bèlgica amb bicicleta dins de la província de Limburg. En Brokrijk park no només podràs gaudir de senders pel parc natural sinó que podràs gaudir d'animals de granja a l'aire lliure, un gran jardí botànic, una zona de pícnic davant d'un bonic llac, parcs infantils preciosos a meitat de bosc, de l'súper museu a l'aire lliure de l'folklore belga i sobretot d'una ruta en bici única: una ruta entre l'aigua pel Fietsen Door de Bomen de Bokrijk de la qual us parlarem ara.

De ruta per Belgica en autocaravana vam descobrir Flandes i en concret les seves ciutats, pobles, parcs naturals i castells amb més encant. A més vam descobrir Belgica amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, un viatge en família que recordarem sempre.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts. De moment aquí et descobrim Bokrijk i la seva ruta en bici o caminant entre l'aigua.

Per començar ... 2 màximes sobre Bèlgica

1 Coneix un mínim sobre Bèlgica. T'ho posem fàcil, aquí va una mini guia bàsica

Coneix l'idioma que es parla a Flandes, aprèn a dir gràcies en flamenc, descobreix com és el menjar típic de Bèlgica i tingues un mínim coneixement sobre Bèlgica amb aquesta mini guia pràctica. T'ho posem fàcil.

Rutes en bicicleta per Belgica, un imprescindible per a gaudir de Bèlgica  

Per moure per Bèlgica amb total llibertat i gaudir-ne, cal portar la bicicleta o llogar un. Sens dubte és un imprescindible que transforma el viatge. Belgica amb bicicleta és fàcil, segur i còmode. Milers de carrils bici plans i salvaguardats de l'trànsit et fan recórrer la ciutat, els seus preciosos parcs i les seves mil racons de forma àgil, divertida i molt segura.

No et perdis les rutes en bicicleta per Belgica, recorda.

De rutes en bicicleta per Belgica ens trobem amb la ruta entre l'aigua per Bokrijk

Et recomanem reservar-te un dia sencer per conèixer Bokrijk i dedicar mínim un matí o una tarda a fer alguna ruta en bici pel parc natural. 

Però sobretot rutear amb bici o caminant passant pel Porta Fietsen de Bomen d'Bokrijk, un lloc únic, on travessaràs un llac per meitat de l'aigua, i pot acariciar els ànecs i cignes al teu pas (això si no et piquen, que algun tenia mala llet jejeje).

La resta del dia dedica'l a passejar per la granja a l'aire lliure que hi ha d'accés públic en una ruta de 2 km marcada, o pel jardí botànic o per el museu a l'aire lliure de folklore belga. La veritat és que aquest lloc mereix mínim un dia o dos. Un lloc on gaudir de la natura i la vida rural belga.

Les rutes en bicicleta per Belgica són una cosa que no t'has de perdre i aquesta ruta més la de Bosland per sobre dels arbres són un imprescindible d'un viatge per Bèlgica en autocaravana, cotxe, amb bicicleta o com sigui que vinguis.

rutes en bicicleta per belgica. En bicicleta per l'aigua Bokrejik

Bokrejk Belgica amb autocaravana

Pots anar a Bokrejik en autocaravana sense cap problema per aparcar ni pernoctar. No hi ha cap àrea d'autocaravanes però trobaràs algun càmping i també un pàrquing on està permesa la pernocta a autocaravana.

El pàrquing és just el que està a la banda de la granja d'accés lliure, al costat també un parc infantil i un petit santuari curiós al mig de bosc. No té cap servei, ni tan sols escombraries. Però és molt tranquil i genial per descobrir Bokrijik.

rutes en bicicleta per belgica. En bicicleta per l'aigua Bokrejik

Belgica a veure: 16 destinacions imprescindibles d'una ruta per Belgica perfecta

belgica a veure

Posts sobre Belgica ciutats i destinacions per completar la teva viatge a Belgica ...

No et perdis aquests posts que et poden ajudar a acabar de planificar un viatge 10 per Belgica en autocaravana, furgoneta camper o un viatge a Belgica amb cotxe per lliure. Aquí descobriràs articles sobre Belgica a veure, Belgica ciutats, Belgica al mapa sobre un viatge a Belgica, sobre Belgica Bruges, sobre Belgica Gant, Bèlgica Anvers, Bèlgica Ostende, Bèlgica Lovaina, Bèlgica capital Brussel·les i en definitiva una ruta per Belgica que et pot inspirar.

Posts sobre altres rutes que et poden interessar ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana

Deixa una resposta