En aquest moment estàs veient Alden Biesen, un dels castells més grans de Bèlgica
Alden Biesen Belgica

Alden Biesen, un dels castells més grans de Bèlgica

Alden Biesen un dels castells imprescindibles de Bèlgica

El Castell Alden Biesen una parada imprescindible en la nostra ruta de castells per Bèlgica.

De ruta per Belgica i Holanda en autocaravana vam descobrir Flandes i en concret les seves ciutats, pobles, parcs naturals i castells amb més encant. A més vam descobrir Belgica en autocaravana amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, un viatge en família que recordarem sempre.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts. De moment aquí et vam descobrir el gran castell Alden Biesen, prop de Lovaina.

Per començar ... 1 màxima

 Coneix un mínim sobre Bèlgica. T'ho posem fàcil, aquí va una mini guia bàsica

Coneix l'idioma que es parla Bilzen Flandes, on hi ha el castell Alden Biesen per saber com arribar a Alden Biesen. Aprèn a dir gràcies en flamenc. Descobreix quina és el menjar típic de Bèlgica i tingues un mínim coneixement sobre Bèlgica amb aquesta mini guia pràctica. T'ho posem fàcil.

Castell d'Alden Biesen a Bilzen: què veure i fer

Et recomanem reservar-un matí o una tarda per per veure el Castell de Alden Biesen i passejar pels seus jardins al voltant de la fossa.

Alden Biesenl està a prop de Lovaina, Pots anar des d'allà amb cotxe i aparcar just a la banda en el seu ampli pàrquing gratuït.

L'accés als jardins, església i part de l'castell de Alden Biesen és totalment gratuït. Només és de pagament una exposició sobre la història de l'castell i alguna de les seves activitats. Com una visita nocturna o una visita que fan per a famílies.

Qualsevol dubte tens l'oficina de turisme de Bilzen a l'interior de l'castell. Pots preguntar-los a ells, a més de preguntar els teus dubtes sobre la zona de Bilzen.

El castell és preciós, molt gran, encara que la majoria dels seus edificis es reserven per a convencions i actes privats, de manera que romanen tancats a el públic. 

De tota manera només passejar pels seus jardins i patis interiors val la pena. A més al voltant de l'castell sempre organitzen fires i activitats. Quan vam anar a principis d'agost hi havia una fira medieval molt xula.

Una altra de les opcions xules és fer alguna de les rutes en bicicletes al voltant de el castell. Al pàrquing de l'castell hi ha un punt d'informació en una garita i allà lloguen bicicletes.

I per quan acabis la teva visita a el castell, et recomanem anar a la cafeteria gelateria a la banda de l'pàrquing, fan uns gelats boníssims!

Alden Biesen amb autocaravana o furgoneta camper

Pots anar a visitar el castell en el teu autocaravana, furgo o cotxe sense problema, hi ha un gran pàrquing ampli, sense serveis per autocaravanes (només contenidors d'escombraries), gratuït i accessible. Fins i tot pots dormir allà amb el teu camper sense problema.

I a la banda més trobaràs un restaurant, bar cafeteria i algunes botiguetes. A més d'un punt de lloguer de bicicletes.

Belgica a veure: 16 destinacions imprescindibles d'una ruta per Belgica perfecta

belgica a veure

Posts sobre Belgica ciutats i destinacions per a completar el teu viatge a Belgica i la teva ruta dels castells belgica ...

No et perdis aquests posts que et poden ajudar a acabar de planificar un viatge 10 per Belgica en autocaravana, furgoneta camper o un viatge a Belgica amb cotxe per lliure. Aquí descobriràs articles sobre Belgica a veure, Belgica ciutats, Belgica al mapa sobre un viatge a Belgica, sobre Belgica Bruges, sobre Belgica Gant, Bèlgica Anvers, Bèlgica Ostende, Bèlgica Lovaina, Bèlgica capital Brussel·les i en definitiva una ruta per Belgica que et pot inspirar.

Posts sobre altres rutes que et poden interessar ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana
resum
Nom de l'article
Alden Biesen, un dels castells més grans de Bèlgica
Descripció
Alden Biesen, un dels castells més grans de Bèlgica
autor
Nom de publicació
Kucavana
editorial Logo

Deixa una resposta