En aquest moment estàs veient Gaasbeek, un castell belga de conte de fades
Gaasbeek Lennik

Gaasbeek, un castell belga de conte de fades

Gaasbeek un dels castells més bonics de Bèlgica

Gaasbeek una parada imprescindible en la nostra ruta dels castells de Bèlgica

De ruta per Bèlgica en autocaravana descobrim la Bèlgica de el gran Flandes i en concret les seves ciutats, pobles, parcs naturals i castells amb més encant. A més vam descobrir Belgica amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts. De moment, aquí et descobrim el chateau de Gaasbeek en Lennik, molt a prop de Brussel·les.

Per començar ... 2 màximes

1 Coneix un mínim sobre Bèlgica. T'ho posem fàcil, aquí va una mini guia bàsica sobre Bèlgica

Coneix l'idioma que es parla Lennik, on està Gaasbeek, coneix on està Lennik per saber com arribar a Gaasbeek, aprèn a dir gràcies en flamenc, descobreix com és el menjar típic de Bèlgica i de Lennik i tingues un mínim coneixement sobre Bèlgica amb aquesta mini guia pràctica. T'ho posem fàcil.

Moure amb bicicleta, un imprescindible per gaudir en Gaasbeek i Bèlgica en pocs dies

Per moure per Bèlgica amb total llibertat i gaudir-ne, cal portar la bicicleta o llogar un. Sens dubte és un imprescindible que transforma el viatge. Passejar pels jardins de l'castell i els seus voltants amb bicicleta canvia l'experiència en aquest preciós castell.

Gaasbeek què veure i fer

Et recomanem reservar-un matí per veure Gaasbeek i passejar pels seus jardins.

Un gran pla és anar des Lennik poble fins Gaasbeek amb bicicleta, uns 6 km. Allà passejar abans d'entrar pels seus jardins i parc natural del voltant. Després de visitar el Castell i els seus jardins interiors, les dues visites que inclou l'entrada general.

Per visitar Gaasbeek has de recordar no anar ni un dilluns ni un dimarts, Dies que roman tancat a el públic. Encara pots visitar els seus voltants i jardins públics de lliure accés. Passejar pels seus diferents estanys i veure les aus que habiten allà veient en diferents perspectives el castell també és un gran pla. Però es quedarà coix si no entres dins i veus aquest preciós castell.

Si el que vols és veure el castell per dins reserva't unes hores i adquireix les entrades allà mateix. Fins les 16:40 és l'última entrada pots fer-ho. Tanca a les 18 hores.

El preu de l'adult és de 10 € i el nen menor de 18 anys 2 €. L'entrada inclou la visita a l'castell i jardins interiors. Un preu molt raonable per el bonic que és el castell.

A més hi ha una tercera visita possible en Gaasbeek: el museu dels jardins. L'entrada amb aquesta tercera visita costa 13 € l'adult, 3 € més. I per al nen menor de 7 anys no té cap cost addicional que l'entrada general.

Per acabar la jornada de visita a l'castell, tens un bar amb terrassa i un restaurant que t'ajudaran a recuperar forces per a la tornada just a la sortida de recinte de l'castell de Gaasbeek.

Gaasbeek Lennik

Si vas amb autocaravana o furgoneta camper a Lennik o Gaasbeek

Pots anar a visitar el castell en el teu autocaravana, furgo o cotxe sense problema, hi ha un gran pàrquing ampli i accessible. Fins i tot pots dormir allà amb el teu camper.

Però et recomanem anar a pernoctar a Lennik en autocaravana o camper, on hi ha una àrea d'autocaravanes amb tots els serveis, excepte electricitat. Una àrea preciosa, encara que amb poques places unes 5 crec recordar.

L'àrea d'autocaravanes de Lennik està al costat d'un skate park, camp de futbol, ​​pistes de tennis, parc infantil i té taules de pícnic. Un lloc molt bo per a pernoctar, encara que alguns xavals jugaran a l'skate a la nit, però a nosaltres no ens van molestar.

Bèlgica què veure: 16 destinacions imprescindibles d'una ruta per Bèlgica perfecta

belgica a veure

Posts sobre Bèlgica ciutats i destinacions per a completar el teu viatge a Belgica i la teva ruta dels castells per Bèlgica ...

No et perdis aquests posts que et poden ajudar a acabar de planificar un viatge 10 per Belgica en autocaravana, furgoneta camper o un viatge a Belgica amb cotxe per lliure. Aquí descobriràs articles sobre Belgica a veure, Belgica ciutats, Belgica al mapa sobre un viatge a Belgica, sobre Belgica Bruges, sobre Belgica Gant, Bèlgica Anvers, Bèlgica Ostende, Bèlgica Lovaina, Bèlgica capital Brussel·les i en definitiva una ruta per Belgica que et pot inspirar.

Posts sobre altres rutes que et poden interessar ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana

Deixa una resposta