En aquest moment estàs veient Ruta per Zamora, una joia per descobrir per @theghostcamper
Ruta per Zamora en autocaravana

Ruta per Zamora, una joia per descobrir per @theghostcamper

Xavi, Sendi, Bolita i Nala formen la família @THEGHOSTCAMPER. Una família de Sabadell (Barcelona) als que seguim per instagram des de fa anys i ens encanten.

Viatgen quan poden en el seu mini camper. Cal dir que Sendi és la nostra campiona particular, ja que té un problema de mobilitat moltes vegades, a causa d'una malaltia, però tot i així és tot terreny en les seves escapades plenes de passejos i bon menjar en llocs dogfriendly sempre per les seves dues perretas.

Aquesta parella ha viatjat sobretot per Espanya amb el que a través del seu Instagram us expliquen alguns llocs pels que han estat i que els han agradat molt. 

Realment és un d'aquests perfils de instagram que inspiren el viatger i que aporten a el món de l'caravanning i camper. Viatjar en furgo mola i amb ells molt més.

Si vols conèixer més sobre viatjar en furgo per una parella d'aventurers no dubtis a coneix-i segueix-a Instagram et encantessin!

Ruta per Zamora en autocaravana o camper per 4 destinacions imprescindibles

Durant les vacances de l'any passat vam estar en diversos llocs. Un va ser la província de Zamora, per a nosaltres va ser el gran descobriment de l'estiu.

Tant és així, que et convidem a descobrir la província de Zamora en autocaravana o furgo en aquesta ruta de pobles preciosos, natura i patrimoni històric per les seves terres.

Visitar la ciutat de Zamora en autocaravana o camper

Patrimoni històric de Zamora

El casc antic de Zamora, que conserva molt dels seus encants d'abans, no té desperdici cap.

En ell pots descobrir un castell magnífic amb les seves muralles bé coservadas i diverses esglésies on pots anar descobrint les seves històries a través de codis QR.

Una altra dada curiosa és que pels carrerons de Zamora capital, et pots topar amb locals de confraries, un lloc on trobaràs molta tradició d'elles.

Gastronomia a Zamora

A més, Zamora també és bona gastronomia. Al centre, a la plaça major, hi ha diversos restaurants. Us recomanem demanar-vos els capricis de meneses, unes tapes boníssimes. Després a mitja tarda, com no, prendre-XNUMX geladet de la Valenciana, que entra molt bé a l'estiu.

Zamora en autocaravana o camper: on pernoctar i aparcar

Per dormir a Zamora cabdal, ho tens fàcil. Zamora en autocaravana o camper disposa de l'area d'autocaravanes de Zamora, amb tots els serveis i al costat de escassos metres de zona verda on paseaar.

Llacuna dels Peixos, la nostra segona parada per la província de Zamora en autocaravana o camper

La Llacuna dels Peixos de Zamora, a Castella Lleó, és un d'aquests llocs que no t'imagines trobar a Zamora.

El camí per arribar-hi és preciós. Fàcil de trobar i disposa d'un bon pàrquing. És una zona ideal per fer senderisme. El millor és que té un caminet que aquesta adaptat per fàcil accés de gent amb minusvalia.

És un preciós lloc per desconnectar.

Llacuna de Sanabria, la nostra tercera parada per la província de Zamora en autocaravana o camper

Una altra parada obligatòria a Zamora és el Llac de Sanabria. Hi ha trossets de l'estany en els quals et pots banyar, així que tot un encert per a les calors d'estiu. 

A més, els nostres peluts són ben rebuts en aquest llac. Val la pena vorejar el llac i lverlo des de diverses perspectives. Preciós.

La nostra última parada d'aquesta ruta per Zamora en autocaravana o camper: la Pobla de Sanabria, un dels pobles més bonics d'Espanya

En aquest preciós poble medieval zamorà, vam estar dormint al campament Pobla de Sanabria, que hi ha al poble. 

És considerat un dels pobles mes bonics d'Espanya, Es menja d'escàndol en Peamar, la veritat que està enmig de la via que travessa el poble, però us recomanem la carn, cal reservar taula si no és que aneu aviat. 

El casc antic que és la part bonica de el poble tenen un castell que els gossos no poden entrar, però per fora és preciós igual que tot el seu casc antic.

 I fins aquí la nostra ruta per Zamora en autocaravana o càmper perquè la gaudeixis si t'animes a viatjar un dia allà. Descobreix Zamora, 't'enamorarà segur!

Per últim et convidem a acabar ampliar la teva visita a la Pobla de Sanabria amb la pernocta en la nova àrea d'autocaravanes de Pedralba de la Pradería i conèixer els seus bells paratges, balneari termal i molt més! Et deixem aquí l'enllaç:

Altres articles que et poden interessar sobre viatjar en autocaravana o camper

Deixa una resposta