En aquest moment estàs veient Ruta Castells de el Loira: El Castell Azay li Rideau + 8 castells més
Castell d'Azay li Rideau un dels 9 castells de la nostra ruta dels Castells de el Loira

Ruta Castells de el Loira: El Castell Azay li Rideau + 8 castells més

Descobreix la ruta dels Castells de el Loira en autocaravana, cotxe o per lliure de la mà de la gran família instagramer @xirivica. Un viatge que t'enamorarà a través del relat de viatge a la gran França dels castells més elegants i impressionants.

La ruta dels Castells de el Loira per 9 castells imprescindibles

Castells de el Loira mapa

Castells de el Loira mapa

La ruta dels 9 castells de Loira imprescindibles

El Castell bonic: Castell d'Azay li Rideau, un imprescindible de la ruta Castells de el Loira

Alguns consells previs per a la visita a l'Castell d'Azay li Rideau i per la ruta dels Castells de el Loira

  • Per veure bé els castells: No oblideu mai els jardins, Són meravellosos. I recordar, si voleu visitar el interior dels Castells reservar-2 horetes.
  • Fer dels Castells de el Loira amb nens: Preguntar en informació pels jocs infantils que amaguen molts dels castells, amenitzen la visita dels més petits.
  • Si porteu bicis: Buscar informació sobre els carrils bici per visitar la zona, són preciosos, i us faran gaudir molt a tota la família.
  • La ruta dels castells de l'Loire en autocaravana o camper: Fer sempre que hi hagi disponibilitat ús dels serveis per a autocaravanes, no sempre trobareu una àrea a la zona a visitar, encara que tots els castells estan molt a prop.

La nostra visita a l'Castell d'Azay li Rideau

L'arribada a aquest castell es fa per una carretera no gaire gran on vas trobant petits pàrquings just a l'Inici de la població. El nostre consell, és intentar aparcar aquí. Els pàrquing a peu de l'Castell tenen tots amb limitació d'alçada a 2m i no és fàcil trobar aparcament per a un vehicle tan gran.

 Aparquem relativament a prop i vam decidir arribar caminat fins al castell. A l'arribar a la mateixa trobem un petit jardí de vegetals preciós que val molt la pena.

 La paraula que millor defineix aquest castell és "COQUETÓ". En comparació amb altres, aquest castell és petitó per té un gran poder. El seu reflex en les aigües de l'Indre, els seus jardins plens de ponts, els seus arbres cures

amb mim i col·locats en cada lloc per un paisatgista de renom. El conjunt dóna un resultat extraordinari i és encantador donar un llarg passeig pels seus voltants.

El castell de Azay li Rideau en autocaravana: pernocta i serveis

CASTELL DE Azay le Rideau A AUTOCARAVANA, ON PERNOCTAR I APARCAR:

Aparcar, en els petits aparcaments que trobareu a l'arribada de la vila. el
aparcament al castell, és complicat. Els pàrquings són de pagament i amb
limitació d'alçada, no és fàcil aparcar.

Castell d'Azay li Rideau un dels 9 castells de la nostra ruta dels Castells de el Loira

Altres articles que et poden interessar

Deixa una resposta