En aquest moment estàs veient Ruta Castells de el Loira a autocaravana: Cheverny, el castell de Tintín + 8 castells més
Ruta castells de Loira en autocaravana amb parada a el castell de Cheverny

Ruta Castells de el Loira a autocaravana: Cheverny, el castell de Tintín + 8 castells més

Descobreix la ruta Castells de el Loira en autocaravana, cotxe o per lliure de la mà de la gran família instagramer @xirivica. Un viatge que t'enamorarà a través del relat de viatge a la gran França dels castells més elegants i impressionants.

Ruta Castells de el Loira a autocaravana per 9 castells imprescindibles

Castells de el Loira mapa

Castells de el Loira mapa

La ruta dels 9 castells de Loira imprescindibles

El Castell de Cheverny, el castell de Tintín a la ruta Castells de el Loira en autocaravana

Alguns consells previs per a la visita a l'Castell de Cheverny i per a la ruta Castells de el Loira a autocaravana imprescindibles

  • Per veure bé els castells: No oblideu mai els jardins, Són meravellosos. I recordar, si voleu visitar el interior dels Castells reservar-2 horetes.
  • Fer dels Castells de el Loira amb nens: Preguntar en informació pels jocs infantils que amaguen molts dels castells, amenitzen la visita dels més petits.
  • Si porteu bicis: Buscar informació sobre els carrils bici per visitar la zona, són preciosos, i us faran gaudir molt a tota la família.
  • La ruta dels castells de l'Loire en autocaravana o camper: Fer sempre que hi hagi disponibilitat ús dels serveis per a autocaravanes, no sempre trobareu una àrea a la zona a visitar, encara que tots els castells estan molt a prop.

La nostra visita a l'Castell de Cheverny en autocaravana, un dels imprescindibles en el viatge a Castells de el Loira en autocaravana

A per l'últim castell del nostre petit trajecte, però el més especial de tots, sobretot per als petits. El Castell de Cheverny. Aquest Castell resulta entranyable, gràcies a la seva exposició permanent de l'reporter més conegut de el món de l'còmic "TIN TIN".

Des del perfecte equilibri de les seves façanes fins als detalls de les seves sumptuosos interiors, el Castell de Cheverny encarna a la perfecció l'estil francès. Envoltat per un majestuós parc botànic, Cheverny és un recés de quietud i pau que porta sis segles en mans de la mateixa família. Els membres de la família ho han conservat respectant la tradició però sense quedar-encasellats en el passat cosa que demostren amb l'exposició permanent sobre les aventures de l'reporter més famós del món Tin Tin. Hergé, dibuixant i creador de les aventures de Tintin, es va inspirar en el per a dissenyar la residència de l'Capità Haddock i dels seus amics Tintin i el professor Tornassol. Pels que vulgueu veure algun capítol de Tintin i reconèixer el castell, en l'animació dels dibuixos és el Castell de Moulinsart. 

La visita a l'Castell de Tintín en autocaravana

L'exposició de Tintin rep el nom de «Els secrets de Moulinsart» i relata amb diferents situacions algunes de les aventures dels arxifamosos personatges. No és difícil reconèixer algunes escenes de l'exposició si has fet els deures, com hem fet nosaltres amb els petits. És una motivació per a ells reconèixer diferents situacions que han vist anteriorment a la tele. Si aneu amb nens és visita obligada i si coneixen les aventures de Tintin encara més.

 

A l'entrada de l'exposició et donen un tríptic que explica, de forma molt breu, els secrets de l'exposició. Recomano dedicar una horeta almenys per gaudir dels espais i poder interactuar amb ells.

Les gosseres de el Castell de Cheverny

després de gaudir moltíssim de la nostra
parada infantil ens dirigim a visitar les gosseres de l'Castell de Cheverny.
La família Hurault han estat a l'llarg de la història grans aficionats a la
caça, per aquest motiu compten amb 120 gossos de la raça Braco Franc
és. Les gosseres estan molt xules, si
t'agraden els gossos com a nosaltres. Són enormes i són súper tranquils i molt
afables. El meu Bruna, gran amant dels animals, va pujar a les tanques i de
seguida es van acostar a ella per rebre les seves carícies, cosa que ella els va donar
amb gran gust. A la foto no es percep per res el grans que són les gosseres
i el encantats de la vida que està
n tots.

Els jardins de l'Castell de Cheverny

Un cop vam sortir de el castell, ens dirigim a la part posterior de l'Castell on es troben part dels jardins i tambén un bar, on vam decidir berenar per acomiadar-nos del nostre genial viatge. 

Ruta castells de Loira en autocaravana amb parada a el castell de Cheverny

El castell de Cheverny en autocaravana: pernocta i serveis

Castell de Cheverny A AUTOCARAVANA, ON PERNOCTAR I APARCAR:

Molt a prop de l'Castell trobareu unes indicacions de pàrquing. Hi ha dos sense asfaltar, un d'ells és més indicat per a AC atès que no està tan sots i és més accessible. 

Altres articles que et poden interessar

Deixa una resposta