En aquest moment estàs veient Costos del nostre viatge: l'Alsàcia per Nadal preu exacte
Pont sobre el canal de la Petita Venècia de Colmar per Nadal

Costos del nostre viatge: l'Alsàcia per Nadal preu exacte

Alsàcia per Nadal preu segons la nostra experiència.

Després de la nostra segona ruta per Alsàcia, sabem que una de les coses importants sempre és el pressupost que comportarà el viatge. Per això, en aquest post et detallem els nostres costos de la nostra darrera experiència de viatge per Alsàcia per Nadal.

A més, si vols saber més sobre els nostres viatges per l'Alsàcia per Nadal hem elaborat una guia per viatjar per l'Alsàcia per Nadal amb consells, rutes, mapes, els 20 imprescindibles i tots els detalls sobre els nostres viatges per ajudar-te en la teva planificació.

A més, si vols despreocupar-te de tot el muntatge i organització de la teva ruta, t'oferim el nostre servei de muntatge i organització de ruta a partir del teu pressupost, perquè t'oblidis de tot i gaudeixis.

Muntatge ruta personalitzada
Muntatge ruta personalitzada

Alsàcia per Nadal preu segons la nostra experiència

En el nostre viatge de 10 dies per l'Alsàcia per Nadal i la Selva Negra d'aquest any ens hem gastat un total de 1710 € uros per als 4 que som viatjant de la família, dos adults i dos nens de 7 i 9 anys.

Aquest cost és viatjant per carretera de Barcelona a l'Alsàcia amb la nostra autocaravana pròpia.

El detall de totes les despeses per partides és el següent:

 • En benzina des de Barcelona: 498 €uros
 • En peatges des de Barcelona anant per l'autopista de la costa mediterrània que passa per Lió: 245 €uros
 • A àrees d'autocaravana, càmpings i transports públics: 97 €uros
 • En entrades a visites, museus i activitats: 320 €uros
 • I la resta en restauració, supermercats i souvenirs.

Reduint els 5 dies per la Selva Negra, només 5 dies per l'Alsàcia ens han costat 1300 euros aproximadament.

Calendari vaig deixar advent gegant de Turckeheim
Calendari vaig deixar advent gegant de Turckeheim

Alsàcia per Nadal preu si llogues una autocaravana

Si no teniu autocaravana o càmper i heu de llogar-la haureu de sumar entre 70 a 180 euros per dia.

Per llogar barat una autocaravana et recomanem fer-ho directament a França, un bon truc. Allí són molt més barates, ja que hi ha més oferta que a Espanya.

Alsàcia per Nadal preu si vas d'hotel o apartament

Si voleu, per altra banda, anar a apartaments, hotels o altres tipus d'allotjaments, us recomanem mirar Booking on podreu trobar i comparar molts allotjaments a la zona.

La primera vegada que vam anar a l'Alsàcia per Nadal vam ser d'hotels i apartaments, fent dues bases, una primera a Estrasburg i després una altra a Colmar. En aquest cas haureu de sumar uns 100 euros de mitjana per dia si sou 4 com nosaltres.

Conclusió, l'Alsàcia per Nadal preus diferents segons viatge

En resum, el preu per a 5 dies de visites per l'Alsàcia i rutes és d'uns 1300 euros si vas amb la teva autocaravana o camper, del 1800 si llogues una autocaravana o del 1800 si vas d'hotels i apartaments. Encara que aquesta última opció si vas d'hotels sense cuina et pot incrementar el teu viatge a l'Alsàcia per Nadal preu, ja que hauràs de menjar més fora.

Últims posts del nostre bloc

 • Sobre rodes pels 15 imprescindibles a veure al Perigord Dodoña

  Benvinguts a aquesta nova ruta pels imprescindibles a veure del Périgord Negre a la Dordonya. En aquest article t'intentaré explicar tota la nostra aventura en família pel Dordonya Perigord Noir a França, mostrant-te així una ruta ideal pel Périgord Negre, que ens ha enamorat. Acabem de tornar de…

 • El Camí de Sant Jaume amb el teu company gos

  El Camí de Sant Jaume és una experiència única que atrau pelegrins de tot el món. Ja sigui per motius espirituals, culturals o simplement per l'aventura de recórrer antics senders, aquest viatge ofereix una cosa especial que queda gravada a la memòria i al cor de tots els que l'han experimentat. Però, sabies…

 • Sobre rodes en una ruta pel Lot a França en família i autocaravana

  Benvinguts a la nostra recent ruta pel Lot a França. En aquest post t'intentaré explicar tota la nostra aventura en família, la nostra experiència i les nostres opinions sobre aquest viatge al Lot amb autocaravana amb nens que hem fet per conèixer aquesta zona de França. A més, si vols pots completar la teva ruta, com nosaltres,…

 • La Vall del Lot (França) per 6 imprescindibles a veure

  Descobreix la meravella de viatjar per la Vall del Lot França. Queda't i entendràs per què li anomeno meravella. En altres posts ja t'expliquem el nostre viatge pel Departament del Lot en una ruta de 4 etapes amb els imprescindibles a veure al Lot i tot sobre a Cahors, la seva capital.

 • Guia per viatjar als Estats Units amb autocaravana. Al volant pel somni americà!

  Hola viatger aventurer! Si estàs llegint això és perquè segurament t'ha picat el cuquet de l'aventura i estàs planejant recórrer els Estats Units amb autocaravana o camper o, RV (Recreative Vehicles) com els anomenen aquests vehicles als EUA, una elecció que promet ser èpica i plena de moments inoblidables! Com a mare de dos…

 • Conquereix l'Olimp sobre rodes: La guia definitiva per viatjar amb autocaravana per Grècia

  Grècia amb autocaravana ha estat un gran regal. Un somni complert de fa anys. Som la Pilar, el Jose, l'Arnau i l'Anna, una família viatgera amant de la vida i d'aquest planeta. Viatgem normalment amb autocaravana, abans en furgo, però també ens agraden els viatges cicloturistes i fins i tot de motxillers. Al nostre blog Kucavana, et compartim,…

Deixa una resposta