En aquest moment estàs veient Obertura d'estacions d'esquí per a aquest 2020: últimes novetats i notícies
Estació d'Esquí La Molina

Obertura d'estacions d'esquí per a aquest 2020: últimes novetats i notícies

Vols saber quan serà l'obertura d'estacions d'esquí aquest 2020?

Quines ganes de sortir a la neu i d'anar a esquiar! ⁠

Amb aquest fred només em dóna per pensar en una bona tassa de xocolata calenta calentita després d'una bona esquiada. Quin plaer! ⁠

En aquest article us escric totes les novetats, noves mesures i dates d'obertura d'estacions d'esquí, que ens arriben sobre l'obertura de les estacions d'esquí per a aquesta temporada 2020-21 en època de Covid principalment d'Espanya però també informació que ens arriba de les obertures de les estacions d'esquí d'Andorra, Franceses i fins i tot altres països europeus.

Noves mesures generals Covid a les estacions d'esquí

Estacions d'esquí considerades com a espai obert i no equipació esportiva a Espanya

Sobre les mesures Covid a les estacions d'esquí cal saber que estem de sort perquè les estacions d'esquí són un espai obert, no una equipació esportiva així que les restriccions són equiparables a un espai a l'aire lliure com d'una muntanya per anar a córrer . 

Ús de mascareta i silenci en remuntadors

Sí que hi ha algunes condicions d'ús pel que fa als remuntadors que se'ns exigirà l'ús de mascareta durant el trajecte i estar en silenci per evitar la propagació d'aerosols a les telecabines i telecadires (a veure si amb si això últim amb els meus fills 🤣) ⁠.

la Molina estacion d'esqui

Neteja i desinfecció

Les estacions d'esquí espanyoles han d'adoptar les mesures i rutines de neteja i desinfecció legalment establertes per a cada àmbit.

Distància social entre esquiadors

Mitjançant el protocol de mesures de seguretat covid elaborat per les estacions d'esquí, aquestes desenvoluparan plans operatius per mantenir la major distància possible entre les persones, fins i tot amb l'ús de mascareta.

Novetats i dates sobre l'obertura d'estacions d'esquí 2020 Espanyoles

La info que tinc de moment és sobre les obertures de les estacions d'esquí catalanes. La idea és anar afegint les novetats de la resta d'estacions també.

De moment es tracta d'obertures parcials en gairebé tots els casos ia l'espera de confirmacions Es recomana consultar el web de les estacions per conèixer l'estat de pistes, zones i serveis oberts actualitzats.

L'obertura d'estacions d'esquí 2020

CATALUNYA: obertura d'estacions d'esquí 2020

Baqueira Beret

⛷️La primera estació d'esquí alpí que ha dit d'obrir és Baqueira Beret que inaugurarà la temporada el 🔜11 de desembre, després de l'puente.⁠

Obertura de les estacions d'esquí 2020 de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): Núria, Molina, Vallter, Vall de Boí, Espot i Port Ainé

⛷️Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) preveé obrir les seves estacions d'esquí (Núria, Molina, Vallter, Vall de Boí, Espot i Port Ainé) un cop s'aixequi el confinament perimetral municipal de caps de setmana que tenim a Catalunya.🔜 És a dir, el 21 de desembre ja podrem sortir a esquiar, encara que crec que haurà de nevar una mica més. Una altra cosa important és que només podran anar a esquiar els que en la seva comarca tenen estacions d'esquí, perquè la resta ens quedarem mirant 😅 de moment, fins que s'amplie la mobilitat a tota Cataluña.⁠

Estacions d'esquí nòrdic de Tot Nòrdic

L'associació d'estacions d'esquí nòrdic de Catalunya, Tot Nòrdic va anunciar la seva forfet de temporada ja però encara falta neu i data per a l'obertura.

Novetats i dates sobre l'obertura d'estacions d'esquí 2020 d'Andorra

A Andorra, volen obrir les estacions d'esquí el 4 de desembre, encara que amb les fronteres tancades dubtem que el mantengan.Para Andorra està sent molt dur aquest tancament perimetral establert a Catalunya.

Novetats i dates sobre l'obertura d'estacions d'esquí 2020 Franceses

El president Francès Emmanuel Macron va comunicar fa pocs dies en un missatge televisat a la nació, que de moment és impossible que s'obrin les estacions d'esquí durant les vacances de Nadal.

Un autèntic gerro d'aigua freda per als dominis esquiables situats al Pirineu, on veuran com a l'altre costat de les dues fronteres, tant les estacions Espanyoles com Andorranes obriran aquestes festes nadalenques.

Diverses associacions que engloben els pobles i empreses de el sector, estan en peu de guerra, sobretot perquè a dia d'avui poden obrir els comerços, però les estacions d'esquí, balnearis no.Algo incongruent que afecta més de 120.000 temporers, que veuen perillar seus ingressos, ja que el nadal en molts casos aporten gairebé el 20% de la facturació de l'any.

Novetats i dates sobre l'obertura d'estacions d'esquí 2020 d'Alemanya

A Alemanya tampoc obriran les estacions fins al gener, però el govern ha anunciat que ajudarà a les botigues, hotels, restaurants, i també als treballadors ingresándoles el que van guanyar l'any passat, una solució que només els que han fet bé la feina i no depenen dels crèdits externs podran sol·licitar.

Finalment, us deixo l'enllaç a l'post sobre viatjar en autocaravana a la neu amb 5 coses que mai heu de fer .:

Preu Oferta Exclusiva per a tu des
20 € per un cap de setmana
  • Preu Oferta Omplint el formulari
  • Full de ruta personalitzada amb totes les coordenades per pernoctes i serveis d'autocaravana assegurances. Inclou punts d'interès de què veure i què fer a la ruta + Assistència en viatge sobre món camper i d'autocaravana i ruta
  • Inclòs IVA
  • Preu segons dies de ruta
  • Totalment adaptat a les vostres necessitats i gustos
L'obertura d'estacions d'esquí 2020

Altres articles que et poden interessar

Manual per viatjar en autocaravana

Manual per viatjar en autocaravana amb nens

Tot el que cal saber sobre i més per viatjar en autocaravana amb nens

Vam escriure en aquest blog per per amor als viatges. Amb l'únic objectiu de preservar les nostres vivències i ajudar-vos a planificar els vostres viatges. Per això, tant si us ha servit aquest post, com si no, agraïm les vostres aportacions i comentaris per a millorar-lo aquí baix.
Kucavana
Una família viatgera en autocaravana
resum
⭐La obertura d'estacions d'esquí 2020: últimes novetats Covid⭐
Nom de l'article
⭐La obertura d'estacions d'esquí 2020: últimes novetats Covid⭐
Descripció
⭐La obertura d'estacions d'esquí 2020: últimes novetats Covid⭐
autor

Deixa una resposta