En aquest moment estàs veient ▷ 👀 Les millors 100 àrees d'autocaravana, on són segons opinions d'autocaravanistes reals

▷ 👀 Les millors 100 àrees d'autocaravana, on són segons opinions d'autocaravanistes reals

Índex

  • Catalunya, Andalusia i Aragó copen el top 100 de les àrees d'autocaravana i llocs de pernocta favorits dels autocaravanistes espanyols

  • Per províncies, Lleó, Girona i Lugo acaparen els vots dels enquestats

Introducció: El boom de l'autocaravanisme en temps de pandèmia 

El sector de l'caravaning a Espanya segueix vivint un autèntic boom, Malgrat la pandèmia i de les restriccions a la mobilitat. Així ho confirmen les dades de l'Associació Espanyola de la Indústria i Comerç de l'Caravàning (ASEICAR). Durant 2020 es van matricular 8.690 autocaravanes i campers, fet que suposa tot just un 3,6% menys que en 2019. Les àrees d'autocaravana guanyen protagonisme.

Això vol dir que la cultura camper trampeja millor la crisi de l'coronavirus que el mercat automobilístic. De fet, la venda de vehicles amb casa integrada va batre el seu rècord al juliol i consolida la demanda a la recerca de seguretat.

El turisme itinerant està de moda i s'ha convertit en una de les opcions preferides per viatjar amb els amics o amb la família. Viatjar en autocaravana o camper té infinitat d'avantatges: poder desplaçar-se a qualsevol racó de món amb seguretat davant el Covid, Gaudir de l'aire lliure i prendre contacte amb la natura. Sens dubte, és una experiència que enganxa per la seva alta dosi d'aventura.

Enrere queda la compra de segones residències i, ara, agrada més passar caps de setmana fora, però cada vegada en un lloc diferent. A més, aquesta modalitat permet complementar aquestes sortides amb la pràctica del nostre esport favorit, activitats d'aventura i rutes amb infants o amb amics. El autocaravaning dóna tot això i ha vingut per quedar-se.

A el fenomen de l'autocaravanisme l'esperen nous repunts afavorits per la creixent conscienciació social sobre un planeta més sostenible. Cada vegada hi ha més estudis que proven que moure en autocaravana és molt més ecològic que el turisme d'avions i hotels. Un dels informes més coneguts ha estat elaborat per l'Institut de Recerca Energètica i Ambiental de Heidelberg (Alemanya).

Però l'activitat camper també té la seva pròpia lluita contra el tòpic el perroflauta. un recent estudi de la Universitat de Girona desmunta prejudicis i confirma que els autocaravanistes posseeixen un poder adquisitiu un 30% superior a la mitjana i el 50% compta amb estudis universitaris.

 

CONSELL: Si no tens autocaravana o càmper recorda que t'aconsellem per la nostra experiència sempre llogar abans de comprar i un consell, millor llogar entre particulars aquí, la forma més barata i segura 🙂

Quantes àrees d'autocaravana hi ha a Espanya?

ASEICAR revela que a Espanya hi ha 1.100 àrees de autocaravana, Una xifra que es queda una mica lluny de les 6.000 àrees d'autocaravana de França o Alemanya o de les 4.500 existents a Itàlia. A més, són destacables altres destinacions com les àrees d'autocaravana de Portugal o com el dret a l'acampada lliure, fins i tot en espais privats sense tancar, dels països nòrdics.

Les associacions professionals de sector subratllen que aquestes àrees de autocaravana atrauen nous turistes, generen ocupació i beneficis econòmics en la restauració, oci i els comerços ia més desestacionalizan els períodes de vacances. Algunes comunitats autònomes han sabut veure aquesta necessitat i han apostat clarament pel turisme itinerant creant nous àrees en els últims anys com, per exemple, Galícia (més de 100), Catalunya (90) o Castella i Lleó (80).

fins i tot, els municipis es pugen a el carro d'obrir la seva pròpia àrea d'autocaravanes. Un dels casos més recent és Navaconcejo, una petita localitat d'Extremadura, comunitat autònoma que aposta fort pel fenomen.

En el que portem d'al 2021, s'ha anunciat la obertura de 21 noves àrees d'autocaravana municipals en territori nacional. Un ritme de creixement accelerat que deixa clar que aquest sector turístic està a la recerca i captura pels consistoris com a estratègia per desenvolupar econòmicament els municipis espanyols. 

 

Àrea d'autocaravana més recomanada pels autocaravanistes espanyols: àrea d'autocaravanes de Posadas de Valdeón (Lleó). Foto cedida per @autocaravanskull
Àrea més recomanada pels autocaravanistes espanyols: àrea d'autocaravanes de Posadas de Valdeón (Lleó). Foto cedida per @autocaravanskull

On són les millors àrees d'autocaravana d'Espanya? El top 100

Catalunya, Andalusia i Aragó copen el top 100 de les àrees d'autocaravana i llocs de pernocta favorits dels autocaravanistes espanyols.

Per províncies,  Lleó, Girona i Lugo acaparen els vots dels enquestats. 

L'àrea d'autocaravanes de Posades de Valdeón (Lleó) guanya per golejada a l'rebre 91 vots. La segona plaça és per a l'àrea d'autocaravana de Viladrau (Girona) amb 69 vots mentre que el tercer lloc ho aconsegueix l'àrea d'autocaravanes de Foz Talaia Camper Park (Lugo) amb 49 vots.

Aquests resultats es desprenen de l' sondeig realitzat per Kucavana entre més de 500 autocaravanistes reals integrats en els grups de WhatsApp i Telegram més influents de el sector amb representació de autocaravanistes de tot Espanya i totes les edats i sexe.

El que més valoren els autocaravanistes enquestats en relació amb les àrees d'autocaravana són aspectes com la neteja, el preu i un entorn natural amb piscina, platja o riu pròxim o amb atractius turístics com a vies verdes.

Com s'ha realitzat el sondeig de l'Top 100 de les àrees d'autocaravana?

Kucavana, un veterà bloc especialitzat en turisme itinerant, s'ha llançat a realitzar un qüestionari a més de 500 autocaravanistes reals integrats en els grups de WhatsApp i Telegram més influents de el sector amb representació de autocaravanistes de tot Espanya i totes les edats i sexe.

La validesa dels resultats està sent corroborada per altres sondejos recents. Per exemple, l'àrea d'autocaravanes de Foz (Lugo) acaba de ser triada com la millor d'Espanya per a l'any 2021 i distingida amb una de les puntuacions més altes d'Europa, segons els usuaris de l'app Campercontact. 

En Kucavana teníem moltes ganes de fer un llistat de les àrees d'autocaravana i llocs de pernocta favorits dels autocaravanistes espanyols amb opinions reals. Després de dos mesos de treball recollint dades, hem decidit compartir amb tots vosaltres les conclusions. 

LAS PROVINCIAS ABSENTS

En el rànquing dels top 100, hi ha una desena de províncies espanyoles que no apareixen a causa de que han rebut menys vots en l'enquesta. Però això no indica que no tinguin instal·lacions atractives per al turisme itinerant.

On són les millors àrees d'autocaravana d'Espanya, per províncies

Planifica i organitza el teu viatge per Espanya en autocaravana en 5 clics

Si no tens autocaravana i el que vols és llogar una i començar en aquest món, aquest és el teu servei. O bé, si no tens temps per organitzar el teu pròxim viatge en autocaravana o camper i vols que algú t'ho organitzi amb la major professionalitat, aquest també és el teu servei.

 T'assessorem, gestionem, resolem dubtes, donem suport i vam muntar una ruta o viatge organitzat en autocaravana personalitzat als teus gustos i necessitats, perquè vagis tranquil, segur i el viatge en autocaravana sigui inoblidable.

PREU: Segons dies de el viatge organitzat en autocaravana a muntar.

 

ACCEDEIX AQUÍ

Les millors àrees d'autocaravana d'Alacant

A Alacant, els enquestats mostren la seva preferència per l'àrea d'autocaravanes Camper Àrea Campello Beach.

ProvínciaAlacant
municipiSant Joan d'Alacant
Punt d'interès properDavant de la platja i propera a Alacant ciutat, d'accés amb transport públic (tramvia)
Nom de l'àrea d'autocaravanesCamper àrea Campello beach (Alacant)
Coordenades38.395031, -0.409976
cost Sí
piscina no
Platja
Riu o poza per banyar-se no
via Verda no
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Bugaderia, Wifi
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més infoFantàstica àrea per visitar Alacant ,,, neta ,, serveis ,, transport públic ,, (tramvia) ,, i platja i botigues a prop, Es pot treure taules i cadires sense problema

Les millors àrees d'autocaravana d'Almeria

Dins de la província d'Almeria, els enquestats destaquen dues àrees d'autocaravana: Camper Park Aguamarga i Cap de Gata Camper Park.

ProvínciaAlmeriaAlmeria
municipiNixarCap de Gata
Punt d'interès properCap de Gata Cap de Gata
Nom de l'àrea d'autocaravanesCamper Park Aigua Amarga Cap de Gata Camper Park (poble) Almeria
CoordenadesN 36 ° 56'26.9268 "W -1 ° 56'12.75"
36.940813, -1.936875
36.7787, -2.2429 (lat, lng) N 36 ° 46 '43 "W 2 ° 14' 34" (lat lng)
cost Sí
piscina no no
Platja
Riu o poza per banyar-seno  no
via Verda no no
Quins serveis té?Banys, bugaderia, canvi aigües, wifi.Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Bugaderia, Wifi
recomanada per a Todo el mundoTodo el mundo
Més infoMolt a prop de la platja i del poble, tot molt net i bon preu 12 € + 3 € per llum. Moltes rutes senderismeJust davant hi ha una dutxa i una font per agafar agua.Muy prop hi ha fleca i restaurants. A 10 minuts hi ha una estació de servei BP que per 5 euros pots buidar i omplir aigües. Essencial per visitar el Cap de Gata. Amb un ambient molt hippie. Es pot treure taules i cadires sense problema
Àrea d'autocaravana número 2 més recomanada pels autocaravanistes espanyols: àrea d'autocaravanes de Viladrau
Àrea número 2 més recomanada pels autocaravanistes espanyols: àrea d'autocaravanes de Viladrau

Les millors àrees d'autocaravana de Llaurava (Àlaba)

Pel que fa a al País Basc i més concretament a la província d'Àlaba (Àlaba), els enquestats trien l'àrea d'autocaravanes ubicada a la ciutat de Vitòria.

ProvínciaAraba ((Àlaba)
municipiVitòria
Punt d'interès properVitòria ciutat i al costat la via verda de l'Ferrocarril Basc Navarro que uneix Bergara amb Estella passant per Vitòria / Gasteiz.
Nom de l'àrea d'autocaravanesVitòria
CoordenadesN 42 ° 51'55.1376 "W -2 ° 41'7.1808000000001"
42.865316, -2.685328
cost no
piscina no
Platjano 
Riu o poza per banyar-se no
via Verda
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua,
recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'any
Més infoÉs una àrea d'autocaravanes gratuïta amb tots els serveis de buidatge i ompliment gratuïts amb carril bici al costat, ambulatori mèdic a la banda i tots els serveis tant de bars com restaurants com la Via Verda de Vitòria

Les millors àrees d'autocaravana d'Astúries

I aquí, unes altres de les favorites. A Astúries, els enquestats trien pàrquings que es permet la pernocta de Navia i Villaviciosa.

ProvínciaAstúriesAstúries
municipinaviaVillaviciosa
Punt d'interès proper  
Nom de l'àrea d'autocaravanesAparcament Platja de Frejulfe, Navia, Astúries. No és àrea, és un pàrquing de pernocta que es comparteix amb els cotxes.Pàrquing de Rodiles (Villaviciosa, Astúries). No és àrea, és un pàrquing de pernocta que es comparteix amb els cotxes.
Coordenades43º33´28.4″N 6º40´34.2″W43.5322349, -5.3721995
cost no no
piscina nono 
Platja Sí Sí
Riu o poza per banyar-se no no
via Verda no no
Quins serveis té?No té, és un punt de pernocta, pàrquing sense serveis.No té, és un punt de pernocta, pàrquing sense serveis.
recomanada per aFamílies amb adolescents, EstiuPer a tothom, Tot l'any
Més infoLloc privilegiat. El comparteixo perquè confio que les persones que ens agrada la vida a l'aire lliure és conscient que hem de entre tots i totes cuidar-les. No treure elements dels vehicles No treure elements dels vehicles i no massificar el lloc.

Les millors àrees d'autocaravana d'Àvila

Seguim amb el llistat. A Àvila, els enquestats opten per l'àrea d'autocaravanes Apark Àrea.

ProvínciaÀvila
municipiÀvila
Punt d'interès proper Ciutat d'Àvila
Nom de l'àrea d'autocaravanesApark Àrea Avila
Coordenades40°39’40″N 4°42’16″W
 cost Sí
piscinaPer a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'any
Platja no
Riu o poza per banyar-se no
via Verda no
Quins serveis té?Té per rentar els vehicles amb llança a pressió. Màquina de snacks i cafes.Coste Buidat d'aigües grises, Buidatge de negres. Omplert d'aigua, Electricitat, Bugaderia, Wifi
recomanada per a Tothom.
Més info Es pot treure taules i cadires sense problema, Té una atracció turística a la banda ja que es troba al costat les muralles d'Àvila.

Les millors àrees d'autocaravana de Badajoz

Si ens acostem a Badajoz, els enquestats voten les àrees d'autocaravana de Jerez dels Cavallers i Lobón.

ProvínciaBadajozBadajoz
municipiJerez dels CavallersLobó
Punt d'interès proper  
Nom de l'àrea d'autocaravanesJerez dels CavallersLobón (Badajoz)
CoordenadesN 38 ° 19'34.6872 "W -6 ° 45'44.712"
38.326302, -6.762420
N 38 ° 50'39.624 "W -6 ° 37'16.2588"
38.844340, -6.621183
costnono
piscinanono
Platjanono
Riu o poza per banyar-senono
via Verdanono
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat

Desguàs d'aigües residuals,

Buidatge de negres, Ompliment d'aigua. Parc per als nens

recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'any
Més info 

 

Les millors àrees d'autocaravana de Barcelona

A Barcelona, ​​els enquestats assenyalen com a favorites les àrees d'autocaravanes següents: Segur de Calafell, la Garriga, Sant Pere de Riudebitlles, Cabrera de Mar, Tavertet, Cantonigròs i Vellbei.

ProvínciaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelona, ​​OsonaBarcelona, ​​Penedès
municipiSegur de Calafellla GarrigaSant Pere de RiudebitllesCabrera de MarTavertetCantonesVellbei
Punt d'interès properPlatjaModernisme i balneari Senderisme, enoturisme, cadira gegant Barcelona capital i platja Tavertet CinglesSalt i toll d'aigua la Foradada i senders per la Serra de CabreraZona rural amb la platja i castell de Calafell proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea autocaravanes Port Segur (Segur de Calafell)la GarrigaSant Pere de RiudebitllesÀrea Camper Barcelona BeachÀrea de ac TavertetCantonesAgrocamper Vellbei 
CoordenadesN 41 ° 11'21.6024 "E 1 ° 36'28.7748"N 41 ° 40 '14.52 ", E 2 ° 17' 15.07" (lat, lng)N 41 ° 26'54.7476 "E 1 ° 41'59.7588"N 41 ° 30'46.2528 "E 2 ° 24'1.8288"N 41 ° 59'40.1964 "E 2 ° 24'56.448"42.04222 / 2.40472N 41 ° 14'45.9636 "E 1 ° 34'11.64"
41.189334, 1.60799341.448541, 1.69993341.512848, 2.40050841.994499, 2.415680N 42º 02 '32 »/ I 02º 24' 17»41.246101, 1.569900
cost no no Sí no
piscinano no Síno Sí no
Platja no no no no no
Riu o poza per banyar-seno Sí Síno no no
via Verdanono  nono no no no
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Bugaderia, WifiBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, zona barbacoes i pícnicBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, Es pot treure taules i cadires sense problema, Bugaderia, Wifi
recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Per a tothom, Estiu, PrimaveraPer a tothom, Tot l'any Per a tothomPer a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'anyPer a tothom, Estiu, Hivern, TardorPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, Tothom
Més infoEl personal és super amable i estan pendent de que tot estigui perfecte. Disposen d'un petit contenidor amb dutxa i lavabo que encara que ells limpain, es cuida entre tots. A prop de riu o toll d'aigua per banyar-seÉs un poble petit que té tot el necessari per passar un parell de dies, estan encantats de rebre'ns i han fet una àrea aquest any, hi ha piscina de pagament, obre en temporada d'estiu i nosaltres vam estar a la primavera, hi ha el riu a prop que es pot passejar per la seva riba, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema,Té un cost de 10 €. Es pot treure taules i cadires sense problema, Té una atracció turística a la banda A prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Es pot treure taules i cadires sense problemaÀrea molt àmplia i una gran esplanada de gespa verda
Àrea d'autocaravana número 2 més recomanada pels autocaravanistes espanyols: àrea d'autocaravanes de Viladrau

Les millors àrees d'autocaravana de Bizkaia

Pel que fa a la província de Biscaia, els enquestats s'inclinen per les àrees d'autocaravana de Kobeta i Bakio.

ProvínciaBizkaiaBizkaia
municipiKobetaBakio
Punt d'interès proper vistar BilbaoPlatja, museu de l'txacolí i senders per penya-segats i boscos. A prop està Sant Joan de Gaztelugatxe
Nom de l'àrea d'autocaravanesKobeta, 26, 48002 BilbaoBakio
CoordenadesN 43 ° 15'33.48 "W -2 ° 57'48.168"
43.259300, -2.963380
N 43 ° 25'42.96 "W -2 ° 48'17.316"
43.428600, -2.804810
cost Si a l'estiu
piscina nono
Platja noSi
Riu o poza per banyar-se nono
via Verda nono
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, ElectricitatBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de la platja, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'any
Més infoUnes vistes de Bilbao espectaculars 

Les millors àrees d'autocaravanes de Burgos

Aquí va una altra més. A la província de Burgos, els enquestats mostren la seva preferència per l'àrea d'autocaravana de Santa Maria de el Camp.

ProvínciaBurgos
municipiSanta Maria de el Camp
Punt d'interès properpatrimoni històric
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea de Santa Maria de el Camp - Burgos
CoordenadesN 42º 07 '42 »/ W 03º 58' 18»
cost no
piscina Si
Platja no
Riu o poza per banyar-se no
via Verda no
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, es pot treure taules i cadires sense problema, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aPer a tothom, Tardor, Primavera
Més infoAl costat d'un poliesportiu amb piscina municipal, espectacular àrea nova, la descobrim sense voler i ens va encantar, per estiu igual fa una mica de calor ja que encara no hi ha ombra, tampoc llum per connectar AA, poble amb història

Les millors àrees d'autocaravana de Càceres

SI posem el focus en la província de Càceres, els enquestats destaquen les següents àrees d'autocaravana: Torre de Don MIguel, Cañaveral, Càceres, Piornal, Cuacos de Yuste i les Hurdes.

 

ProvínciaCàceresCàceresCàceresCàceresCàceresCàceres
municipiTorre de Don MiguelcanyarCàceresPiornalQuacs de Yusteles Hurdes
Punt d'interès properImprescindible visitar els següents pobles. Santibáñez L'Alt (Vistes i devesa), Robledillo de Gata i Trebejo (arquitectura) San Martín de Trevejo i ratlla Portuguesa. visitar Càceres Gola de l'OllaErmita de la Solitudpiscina natural
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea municipal de Torre de Don Miguel (Càceres) Serra de GataCamper Park Càceres Nature, Cañaveral, CàceresCàceresÀrea d'autocaravanes de Piornal, CàceresErmita de la Solitud a Cuacos de Yuste (Càceres)Piscina Municipal Caminomorisco, Las Hurdes (Càceres)
CoordenadesN 40 ° 13'18.9336 "W -6 ° 34'16.2372"
40.221926, -6.571177
N 39 ° 47'6.115199999 "W -6 ° 23'43.9548"
39.785032, -6.395543
N 39 ° 28'49.7964 "W -6 ° 21'59.724"
39.480499, -6.366590
N 40 ° 7'14.1672 "W -5 ° 49'50.304"
40.120602, -5.830640
N 40 ° 5'43.8756 "W -5 ° 43'9.6095999999998"
40.095521, -5.719336
N 40 ° 19'24.6072 "W -6 ° 17'46.5"
40.323502, -6.296250
costno SinoSinono
piscinaSi SinoSinoSi
Platjano nonononono
Riu o poza per banyar-seSiSino nonono
via VerdaSinono nonono
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Hi ha una via verda a prop per anar en biciBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Es pot treure taules i cadires sense problema, WifiBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua,Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina.No és una àrea és l'aparcament de l'ermitaZona de descans just en els aparcaments de la piscina de Caminomorisco a Las Hurdes. 
recomanada per aFamílies amb nens, Jubilats, Per a tothom, Tardor, PrimaveraFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Tot l'anyPer a tothomFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Tot l'anyPer a tothomPer a tothom
Més infoSerra de Gata disposa d'una àmplia xarxa de piscines naturals i rutes de senderisme.A punt d'obrir. Suggereixo seguiment. gràcies  Té una atracció turística a la banda  

Les millors àrees d'autocaravana de Cadis

Ara, anem pel sud. A la província de Cadis, els enquestats trien l'àrea d'autocaravanes de Sanlúcar.

ProvínciaCadis
municipiSanlúcar
Punt d'interès properSanlúcar de Barrameda
Nom de l'àrea d'autocaravanesAc pàrquing Sanlúcar
CoordenadesN 36 ° 45'42.4764 "W -6 ° 23'44.628"
36.761799, -6.395730
costSi
piscinano
PlatjaSi
Riu o poza per banyar-seno
via Verdano
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Bugaderia, Wifi
recomanada per aFamílies amb nens, Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'any
Més info 

Les millors àrees d'autocaravana de Cantàbria

Canviem de destinació. A la província de Cantàbria, els enquestats opten per les següents àrees d'autocaravana: Liérganes, Ontaneda, Prellezo, La Població de Yuso i Cabárceno.

ProvínciaCantàbriaCantàbriaCantàbriaCantàbriaCantàbria
municipiLlegansOntanedaPrellezoLa Població de YusoCabàrcè
Punt d'interès proper     
Nom de l'àrea d'autocaravanesLiérganes CantàbriaÀrea d'Ontaneda, Ontaneda, CantàbriaÀrea d'autocaravanes privada de la Platja de Prellezo CantàbriaLa Població de Yuso (embassament de l'Ebre)Cabàrcè
Coordenades 43.20361 / -3.92583 N 43º 12 '13 »/ W 03º 55' 33»43.391602, -4.44077 (lat, lng) N 43 ° 23 '29.76 ", W -4 ° 26' 26.77" (lat, lng)43.0336, -3.9530 (lat, lng) N 43 ° 2 '1 "W 3 ° 57' 11" (lat lng) 
cost     
piscina     
Platja     
Riu o poza per banyar-se     
via Verda     
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, A prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Hi ha una via verda a prop per anar en biciA prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problemaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aiguaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Estiu, PrimaveraPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, Per a tothom, Tot l'any
Més info Serveis 7 €És una àrea privada sense serveis, però només les vistes mereixen la penaMolt tranquil, es pot passejar 

Les millors àrees d'autocaravana de Castelló

A la província de Castelló, els enquestats voten per les següents àrees d'autocaravana: Alcossebre, Castelló de la Plana, Morella i Grau.

ProvínciaCastellóCastelló de la PlanaCastelló de la PlanaCastelló de la PlanaCastelló de la Plana
municipiAlcossebreAlcossebreCastelló de la PlanaMorellaGrau
Punt d'interès proper     
Nom de l'àrea d'autocaravanesLes Moreres Alcossebre (Castelló)El far Irta de AlcocebreÀrea d'autocaravanes Castelló de la planaMorellaÀrea Platja de la Pineda. El Grau de Castelló, Comunitat de València
Coordenades   N -232 (Vinaròs-Vitòria) km. 64 • 12300 • Morella39.98000 / 0.02278 N 39º 58 '48 »/ I 00º 01' 22
cost   Buidatge d'aigües grises, buidatge de negresBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de la platja, hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda
piscina  Per a tothomPer a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'any
Platja   Ideal per fer turisme per Castelló i els voltants, i banyar-se a la platja! Té una taules a el front, un parc infantil a la banda, una platja canina a el front, la parada de bus també i Mercadona i restaurants molt a prop, el dolent és que és molt petita i només permeten estar 48 hores
Riu o poza per banyar-se     
via Verda    
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Bugaderia, WifiA prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en biciBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de la platja, hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de la platja, hi ha una via verda a prop per anar en bici
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Estiu, PrimaveraPer a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'any Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'any
Més infoAmabilitat, bar amb menu diari, bons preusÉs una zona Apta per a la pernocta. En la qual es pot gaudir d'uns dies al costat de la mar. És just al far, i en aquesta zona hi ha bastants caletes. Aquesta força vigilat ja que la policia passa bastant per controlar ... És un a zona súper bonica.  Té gespa i berenador és a 100 mtr. de platja

Les millors àrees d'autocaravana de Ciutat Real

Continuem amb el top. A la província de Ciutat Real, els enquestats assenyalen com a favorita l'àrea d'autocaravanes de Valdepeñas.

ProvínciaCiudad Real
municipiValdepeñas
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea d'autocaravanes de Valdepeñas. Localitat: Valdepeñas. Província: Ciutat Real.
Coordenades 
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se 
via Verda 
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Hi ha una via verda a prop per anar en bici
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més infoHem d'afegir que hem triat aquesta àrea a un que no és l'àrea que més ens agrada de totes les que hem visitat, perquè hi ha algunes molt al·lucinants. Però l'hem triat perquè és la més propera que tenim a la nostra zona i ens agradaria promoure aquest tipus de turisme per aqui, que el tenen una mica abandonat.

Les millors àrees d'autocaravana de Còrdova

Si ens endinsem en la província de Còrdova, els enquestats s'inclinen per les àrees d'autocaravana de Donya Mencía i Còrdova capital.

ProvínciaCòrdovaCòrdova
municipidonya MenciaCòrdova
Punt d'interès proper  
Nom de l'àrea d'autocaravanesdonya MencíaCòrdova àrea de serveis
Coordenades  
cost  
piscina  
Platja  
Riu o poza per banyar-se  
via Verda  
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en biciBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'any
Més info  

Les millors àrees d'autocaravana de Coruña

Ara, ens fixem en la província de La Corunya, on els enquestats mostren la seva preferència per les àrees d'autocaravana d'Ames, Carnora i Ortigueira.

ProvínciaCorunyaLa CorunyaLa Corunya
municipiAmescarnotaOrtiga
Punt d'interès proper   
Nom de l'àrea d'autocaravanesBertamirans - ames- La CorunyaAparcament de bosc de pins a platja CarnotaOrtigueira, La Corunya
Coordenades  43.6990, -7.8477 (lat, lng) N 43 ° 41 '56 "W 7 ° 50' 52" (lat lng)
cost  Omplert d'aigua, prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema
piscina  Per a tothom, Tot l'any
Platja  Lloc perfecte per dormir. Zona verda amb un berenador a la banda. Compta amb dos barracons de fusta, un amb banys i un altre amb dutxes en molt bones condicions. Papereres i lloc net.
Riu o poza per banyar-se   
via Verda   
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, BugaderiaOmplert d'aigua, prop de la platja 
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Estiu, Hivern, Tardor, Primavera, Tot l'any 
Més infoHi ha un carrefour a la bandaAparcament zona de bosc de pins a platja Carnota. Platja espectacular! Molt agradable per a un parell de dies de relax 

Les millors àrees d'autocaravana de Guipúscoa

Més destinacions al nord. A la província de Guipúscoa, els enquestats destaquen l'àrea d'autocaravanes d'Oñati.

ProvínciaGipuzkoa
municipiOñati
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea AC d'Oñati (Guipúscoa)
CoordenadesN 43º 01 '40 »/ W 02º 24' 16»
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se 
via Verda 
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Té una atracció turística a la banda, Wifi
recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Tot l'any
Més infoEs tracta d'una àrea amb tots els serveis d'ompliment i buidatge d'aigua gratis. No hi ha 220v però si wc autonetejables.
Situada a la localitat guipuscoana d'Oñate, en un entorn preciós, ideal per conèixer el poble d'Oñate o com a punt de partida per recórrer alguna de les diverses rutes de trekking que hi ha a la zona.
A la banda de l'àrea hi ha un parc amb taules de pícnic i barbacoa. 

Les millors àrees d'autocaravana de Girona

Altres propostes molt votades. A la província de Girona, els enquestats trien les següents àrees d'autocaravana: Villadrau, St. Hilari, Palamós, Torroella de Montgrí, l'Estartit, Cadaqués i Ripoll.

ProvínciaGironaGironaGironaGironaGironaGirona, Alt EmpordàGirona, Ripollès
municipiViladrauSt Hilari SacalmPalamósTorroella de MontgríL'estartitCadaquésRipoll
Punt d'interès properSenderisme pel Parc Natural de Montseny. Font d'aigua de Viladrau      
Nom de l'àrea d'autocaravanesViladrau (Girona)Àrea st Hilari sacalmAutocaravaning Palamos, Palamós GIRONAÀrea Camper Massís de l'MontgríCosta brava àrea, l'estartit, GironaCadaqués pàrquingÀrea de Ripoll
Coordenades  N 41 ° 51 '21,95 »E 3 ° 8' 8,59»    
cost    Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Wifi  
piscina    Per a tothom, Estiu  
Platja       
Riu o poza per banyar-se       
via Verda       
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Es pot treure taules i cadires sense problema, Té una atracció turística a la banda, WifiBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, Es pot treure taules i cadires sense problemaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en biciBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, Es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda, Bugaderia, Wifi Prop de la platjaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aFamílies amb nens, Per a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Estiu, Hivern, Tardor, Primavera, Tot l'any Per a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'any
Més infoPreu festius i caps de setmana 5 €, resta dies 3 € (mitjançant codi QR, situat en el panell d'accés a l'àrea). Disposa de taules de pícnic, un poble encantador i múltiples rutes per fer caminant o en bici. Preu per nit 13 € en temporada baixa, a prop de el centre i de la platja la fosca.Una de les millors àrees de la comunitat catalana!  Perfecta per llogar bicicletes i fer la Ruta de l'Ferro

Les millors àrees d'autocaravana de Granada

A la província de Granada, els enquestats opten per les àrees d'autocaravana de Pobla de Do Fadrique, Almuñécar i Guadix.

ProvínciaMagranaMagranaMagrana
municipiPobla de don FadriqueAlmuñécarGuadix
Punt d'interès properSenderisme per l'altiplà granadí, turisme rural i gastronòmic  
Nom de l'àrea d'autocaravanesPobla de don Fadrique GranadaÀrea d'AlmuñecarGuadix àrea ac gratuïta
CoordenadesAl davant de el poliesportiu 

GPS: N 37 ° 18'14.6664 "W -3 ° 8'0.73679999999996"

37.304074, -3.133538

cost   
piscina  
Platja   
Riu o poza per banyar-se   
via Verda   
Quins serveis té?piscinaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja

Desguàs d'aigües residuals,

Buidatge de negres,

Omplert d'aigua,

electricitat

recomanada per aPer a tothomPer a tothom, Tot l'any

Per a tothom

Tot l'any

Més infoAltiplà granadí, jornades gastronòmiques, turisme rural, senderisme rutes diversos nivells  

Les millors àrees d'autocaravana d'Huelva

Pel que fa a la província d'Huelva, els enquestats voten per l'àrea d'autocaravanes d'Illa Cristina.

ProvínciaHuelva
municipiilla Cristina
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesCamper park platja llum, pou de camí, Illa Cristina, Huelva
Coordenades 
cost 
piscina
Platja
Riu o poza per banyar-se 
via Verda
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda, Bugaderia, wifi
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més infoTracte familiar, prop de les salines

Les millors àrees d'autocaravana d'Osca

En relació amb la província d'Osca, els enquestats assenyalen com a favorites les següents àrees d'autocaravana: Ainsa, Torla, Riglos, Salient de Gallec i Sant Esteve de Llitera.

ProvínciaOscaOscaOscaOscaOsca
municipiAinsaTorlaRiglesSallent de GallecSant Esteve de Llitera
Punt d'interès proper     
Nom de l'àrea d'autocaravanesAinsaNova àrea d'OrdesaRiglos, OscaSallent de GallecSant Esteve de Llitera
Coordenades  42,3432948, -0,724090542,7695171, -0,3336091 
cost     
piscina     
Platja     
Riu o poza per banyar-se     
via Verda     
Quins serveis té?Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aiguaTé una atracció turística a la bandaElectricitat, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, es pot treure taules i cadires sense problema
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Per a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom
Més info  Perfecta per passar una nit i fer la ruta d'Mallos de RiglosA l'entrada del poble, molt còmode per anar a esquiar. Hi ha preses de llum en els arbres.Tot i estar a la banda de la carretera, és molt tranquil, sense sorolls i davant d'un parc enorme i un bar.

Les millors àrees d'autocaravana de Jaén

Dins de la província de Jaén, els enquestats s'inclinen pel àrees d'autocaravanes d'Alcalá la Real.

ProvínciaJaén
municipiAlcalá la Real
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesAlcalá la Real (Jaén)
Coordenadesen construcció
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se 
via Verda 
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Hi ha una via verda a prop per anar en bici
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més infoEstà en construcció però està en un lloc privilegiat, a la ciutat amb la Fortalesa de la Mota, impressionant. Alcalá és un enclavament fantàstic, prop de Granada, Jaén i Còrdova.

Les millors àrees d'autocaravana de Lleó

Seguim amb altres favorites. A la província de Lleó, els enquestats mostren la seva preferència per l'àrea d'autocaravanes de Posadas de Valdeón.

ProvínciaLleó
municipiPosades de Valdeón
Punt d'interès properEn ple cor dels Pics d'Europa. Ideal per fer la ruta de l'Cares
Nom de l'àrea d'autocaravanesPosades de Valdeón
Coordenades43.15250 / -4.91722 N 43º 09 '09 »/ W 04º 55' 02»
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se
via Verda
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Es pot treure taules i cadires sense problema. Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més infosúper recomanable

Les millors àrees d'autocaravana de Lleida

Si ens fixem en la província de Lleida, els enquestats trien les següents àrees d'autocaravana: Sant Llorenç de Morunys, Bovera, Organyà, Arbeca, Tàrrega, Vallbona de les Monges i Vielha.

ProvínciaLleidaLleidaLleidaLleidaLleida, UrgellLleida, UrgellLleida, la Vall d'Aran
municipiSant Llorenç de Morunys BoveraOrganyàArbecaTarregaVallbona de les MongesVielha
Punt d'interès properA prop de les pistes d'esquí alpí de Port de l'Compte i de les de nòrdic de la Vansa. Rutes per fer amb bicicleta i pantà.   Tàrrega ciutat cabdal de la comarca de l'Urgell. I al voltant pobles de vinyes amb molt patrimoni cultural i gastronòmic  
Nom de l'àrea d'autocaravanesSant Llorenç de Morunys (LLEIDA)Bovera, LleidaOrganyà, LleidaVinya els Vilars, Arbeca, LleidaTarregaVallbona de les MongesVielha camper park
CoordenadesN42*8’12» E1*35’33»41.3250, 0.6379 (lat, lng) N 41 ° 19 '30 "E 0 ° 38' 16" (lat lng)N 42 ° 12 '53.26 ", E 1 ° 19' 50.36" (lat, lng)N 41.548401 E 0.912480   
cost   Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Es pot treure taules i cadires sense problema   
piscina  Per a tothom, Tot l'any   
Platja   Lloc amb molt d'encant, ideal per als que ens agrada el vi, ja que dorms envoltat de vinyes i els seus vins estan molt bons (ens va encantar el rosat). Els amfitrions són un encant. Ahh i a Arbeca hi ha la cooperativa on comprar un oli boníssim.   
Riu o poza per banyar-se       
via Verda      
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, ElectricitatBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, Es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en biciBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aiguaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Piscina, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Es pot treure taules i cadires sense problema
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, Per a tothom, Tot l'any Per a tothomPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Estiu
Més infoJust a la banda del poble, a prop de les pistes d'esquí (Port de l'Compte), rutes per fer en bicicleta (6 € / 24h) Les vistes són impressionants i es pot anar caminant a poble. Allà es pot contractar per fer parapent i esports d'aventura Junt a la Comissaria dels Mossos A la vall d'Aran, XNUMX a passada de lloc

Les millors àrees d'autocaravana de Lugo

Ens endinsem a Galícia i en concret a la província de Lugo, on els enquestats mostren la seva preferència per les àrees d'autocaravanes de Foz i Baralla.

ProvínciaLugoLugo
municipiFozBaralla
Punt d'interès proper  
Nom de l'àrea d'autocaravanesFoz GalíciaÀrea Gratuïta de Baralla, Lugo. Galícia
Coordenades N 42 ° 53 '39 "W 7 ° 15' 21"
cost  
piscina  
Platja  
Riu o poza per banyar-se  
via Verda  
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Bugaderia, WifiBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, A prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Hi ha una via verda a prop per anar en bici
recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothomPer a tothom, Tot l'any
Més infobicis per agafar-lesGOKUONROAD
- Tots els seus serveis són gratuïts, inclosa la llum.
- Disposa de pista de tennis, bàsquet i pàdel també gratuït.
- Zona de pícnic amb graelles i preses d'electricitat.
- Un dels meus subscriptors em va comentar que la piscina també és gratuïta. (No ho vaig poder comprovar per que estava tancada).

Les millors àrees d'autocaravana de Màlaga

A la província de Màlaga, els enquestats opten per les següents àrees d'autocaravana: Àrea M & H, Finca La ruixa i Milucar.

Nom de l'àrea d'autocaravanesCampillosCamper Area M & H - El RacóÀrea Autocaravanes Finca La ruixa. Cártama (Carrer de l'Guadalhorce) MalagaMàlagaMilucar (Torrox, Màlaga)
Coordenades   Malaga beach 
cost 12 € / dia.Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, A prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Bugaderia, WifiBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Bugaderia, WifiBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema
piscina  Famílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Estiu, Hivern, Tardor, Primavera, Tot l'anyPer a tothomPer a tothom, Tot l'any
Platja   Davant de la platja
Riu o poza per banyar-se     
via Verda     
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Wifi   
recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Hivern, Tardor, PrimaveraPer a tothom   
Més info     

Les millors àrees d'autocaravana de Navarra

A la província de Navarra, els enquestats voten per les següents àrees d'autocaravana: Fontellas, Cascante, Carcatillo i Arguedas.

ProvínciaNavarraNavarraNavarraNavarra
municipiFontellesCascantCarcastellArguedes
Punt d'interès proper    
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea de Artajo, Fontellas, NavarraÀrea de Cascante, Cascante, NavarraCarcastell (Navarra)Àrea d'Arguedas Navarra
Coordenades42.00028 / -1.56111 N 42º 00 '01 »/ W 01º 33' 40»41.99306 / -1.68806 N 41º 59 '35 »/ W 01º 41' 17» 42.1735, -1.5914 (lat, lng) N 42 ° 10 '25 "W 1 ° 35' 29" (lat lng)
cost    
piscina    
Platja    
Riu o poza per banyar-se    
via Verda    
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aiguaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Piscina, Hi ha una via verda a prop per anar en biciBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aiguaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'any
Més infoàrea privada, registre previ a la seva web, 0 €Gratuïta, aigua 1 € / 3min. Recomanable el centre spa Termolúdic (17 €)Té el just però és gratuïta, tranquil·la i poc coneguda.A prop per veure les bardenas reals

Les millors àrees d'autocaravana d'Ourense

Pel que fa a la província d'Ourense, els enquestats assenyalen com a favorita l'àrea d'autocaravanes de Ribadavia.

ProvínciaOurense
municipiRibadavia
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesRibadavia (Orense)
Coordenades42.28556 / -8.14306 N 42º 17 '08 »/ W 08º 08' 35»
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se 
via Verda 
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de riu o toll d'aigua per banyar-se
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més infoSituada a 100m de casc històric de Rivadavia, de manera que tenim tots els serveis a prop. Zona molt tranquil·la, ideal per visitar les termes de la localitat i fer una passejada per la seva increïble barri jueu. Hi ha una gran oferta gastronòmica i cultural. Hi ha fira i mercat els dies 10 i 25 de cada mes.

Les millors àrees d'autocaravanes d'Oviedo

A la província d'Oviedo, els enquestats s'inclinen per l'àrea d'autocaravanes de Villaviciosa.

ProvínciaOviedo
municipiVillaviciosa
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea de Rodiles (Villaviciosa, Astúries)
Coordenades43.5322349, -5.3721995
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se 
via Verda 
Quins serveis té?Prop de la platja
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més info 

Les millors àrees d'autocaravanes de Pontevedra

Dins de la província de Pontevedra, els enquestats mostren la seva preferència per les àrees d'autocaravana d'Arousa i Sanxenxo.

ProvínciaPontevedraPontevedra
municipiIlla d'arousaSanxenxo
Punt d'interès proper  
Nom de l'àrea d'autocaravanesàrea illa arousaCanyelles Beach Autocamper Sanxenxo
Coordenades  
cost  
piscina  
Platja  
Riu o poza per banyar-se  
via Verda  
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de la platjaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, es pot treure taules i cadires sense problema, Wifi
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'any
Més info Un tracte molt agradable i prop de població i de la platja.

Les millors àrees d'autocaravanes de Rioja La

Arribem a la Rioja. En aquesta província els enquestats destaquen l'àrea d'autocaravanes d'Oyón.

ProvínciaLa Rioja
municipiOió
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesOyón. La Rioja Alabesa
Coordenades 
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se 
via Verda 
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua
recomanada per aTot l'any
Més infoSi vols fer una ruta de cellers per la zona, és un lloc interessant per fer nit

Les millors àrees d'autocaravanes de Segòvia

Si ens fixem en la província de Segòvia, els enquestats trien l'àrea d'autocaravanes de Segòvia capital.

ProvínciaSegòvia
municipiSegòvia
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanessegovia just é àrea d'autocaravana municipal gratuïta
CoordenadesGPS: N 40 ° 56'27.1104 "W -4 ° 6'25.1244" 40.940864, ​​-4.106979
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se 
via Verda 
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més infoa 15 minuts centre segovia / dissabtes mercat no aparcar

Les millors àrees d'autocaravanes de Sòria

Posant el focus en la província de Soria, els enquestats opten per les àrees d'autocaravana d'Ágreda i Medinaceli.

ProvínciaSòriaSòria
municipiÀgredamedinaceli
Punt d'interès proper  
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea d'autocaravanes d'ÁgredaÀrea de Medinaceli, Medinaceli, Soria
Coordenades 41.17139 / -2.43111 N 41º 10 '17 »/ W 02º 25' 52»
cost  
piscina  
Platja  
Riu o poza per banyar-se  
via Verda  
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua
recomanada per aPer a tothomPer a tothom, Tot l'any
Més infoEstà situada en un espai verd conegut com la Devesa. Aparcament amb ombra entre els arbres de la Passejada de el Parc. La plataforma de descàrrega està al costat de la passejada, a la zona destinada a les Acs. El recinte compta amb bar, banys, dutxes, merenderos i barbacoes (només a l'estiu). Ágreda és coneguda com a Vila de les tres cultures. Cal destacar els seus set esglésies, el barri àrab i la sinagoga. I per si fos poc ... XNUMX torrasses, nou portes o arcs, muralles, palau i jardí renaixentistes dels Castejón. També hi ha una ruta per la natura pel sender que porta a a el Canó del riu ValGratuïta, a pocs metres de centre

Les millors àrees d'autocaravanes de Tarragona

Ara ens endinsem a la província de Tarragona, on els enquestats voten per les següents àrees d'autocaravana: Roda de Bera, Horta de Sant Joan, Prades i Flix,

ProvínciaTarragonaTarragonaTarragonaTarragona, Ribera d'Ebre
municipiRoda de BeraHorta de Sant JoanPradesFlix
Punt d'interès proper   Reserva natural de Sebes i Meandre de Flix
Nom de l'àrea d'autocaravanesÀrea N-340, a TarragonaÀrea recreativa a els Ateus, Horta de Sant Joan (Terra Alta)Ermita de l'Abellera, Prades (Tarragona)FLIX (TARRAGONA)
CoordenadesÀrea N-340 a Roda de Bera  41.235761,0.548436
cost    
piscina  Famílies amb nens, Per a tothom, Estiu, Tardor, Primavera 
Platja Té taules de pedra 
Riu o poza per banyar-se   
via Verda  
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de la platja, hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la bandaA prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Es pot treure taules i cadires sense problema Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, A prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Estiu, Hivern, Tardor, Primavera, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'any Té wc ... Rio prop per a pesca ... rutes per bici i passeig ... rest, tallers i super prop
Més info Zona d'acampada enmig d'un parc natural. Té barbacoes, lavabos i dutxes (amb aigua freda). Sense llum.
La porta de l'Ajuntament, algunes vegades passa alguen a cobrar (normalment en temporads alta), no és molt, umos 10 € aprox
 Té wc ... Rio prop per a pesca ... rutes per bici i passeig ... rest, tallers i super prop

Les millors àrees d'autocaravanes de Terol

A la província de Terol, els enquestats assenyalen com a favorites les següents àrees d'autocaravana: Peñarroya de Tastavíns, Vall de Roures, Estercuel i Alcanyís.

ProvínciaTeruelTeruelTeruelTeruel
municipiPenyarroia de TastavínsValderrobresEstercuelAlcanyís
Punt d'interès proper    
Nom de l'àrea d'autocaravanesTerol, al DinopolisÀrea de Valderrobres, Valderrobres, TerolEstercuel (Terol)Alcanyís
Coordenades 40.87389 / 0.15556 N 40º 52 '26 »/ I 00º 09' 20» 41.0518, -0.1391 N 41 ° 3 '6 "W 0 ° 8' 21"
cost    
piscina    
Platja    
Riu o poza per banyar-se    
via Verda    
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de riu o toll d'aigua per banyar-seBuidatge d'aigües grises, Ompliment d'aigua, Electricitat, Es pot treure taules i cadires sense problema, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la banda
recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Estiu, Hivern, Tardor, Primavera, Tot l'anyPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Estiu, Tardor, PrimaveraFamílies amb nens, Per a tothom
Més infoAlcampo i sprinter a la bandaGratuïta, a tocar de centre històric.  

Les millors àrees d'autocaravanes de Toledo

Continuem amb el llistat. A la província de Toledo, els enquestats s'inclinen per l'àrea d'autocaravanes de Consuegra.

ProvínciaToledo
municipiConsuegra
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesAparcament molins de consuegra
Coordenades 
cost 
piscina 
Platja 
Riu o poza per banyar-se 
via Verda 
Quins serveis té?Té una atracció turística a la banda
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més info 

Les millors àrees d'autocaravanes de València

A la província de València, els enquestats mostren la seva preferència per les següents àrees d'autocaravana: Riba-roja de Túria, Betera i Benagéber.

ProvínciaValènciaValènciaValència
municipiRiba-roja de TuriaBeteraBenagéber
Punt d'interès proper   
Nom de l'àrea d'autocaravanesRio TÚRIA Riba-roja. Àrea recreativa L'EsplanadaCamper Park BeteraÀrea d'autocaravanes de Neva Carretera CV-3930, s / n • 46173 • Benagéber Província València
Coordenades  39.70917 / -1.10139 N 39º 42 '33 »/ W 01º 06' 05»
cost   
piscina   
Platja   
Riu o poza per banyar-se   
via Verda   
Quins serveis té?Buidatge de negres, Ompliment d'aigua, prop de riu o toll d'aigua per banyar-se, Es pot treure taules i cadires sense problema, Hi ha una via verda a prop per anar en bici, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, Es pot treure taules i cadires sense problema, Té una atracció turística a la banda, Bugaderia, WifiBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua
recomanada per aFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Per a gent amb mobilitat reduïda, Tot l'anyFamílies amb nens, famílies amb adolescents, Jubilats, Per a tothom, Estiu, Hivern, Tardor, Primavera, Tot l'anyPer a tothom
Més infoÉs gratuït no hi ha connexió a xarxa elèctrica, té lavabos públics sense dutxes crec, hi ha un riu per banyar-se just a la banda, es pot practicar la pesca, berenadors ruta de senderisme amb o sense mascotes restaurant botigues benzinera supermercats i museu a pocs metres, pàrquing de pernocta sense limitacions per a caravanes campers i autocaravanes zona relativament tranquil tot i estar al costat de la carretera sense vigilància però si que passa de tant en tant la policia a supervisar, per la proximitat a el metro és idònia per visitar valència sense haver de desplaçar-se amb el vehicle o per als amants de la velocitat fer una passejada pel circuit de velocitat Ricardo Tormo que es troba en cheste a què també es pot visitar agafant el bus i el tren, i en cas de visita ni que dubtar-ho XNUMX tocadita a @LaTractoneta i fem una paelleta rica rica.

NOTA.
# -No marc aigües grises perquè desconec si hi ha arqueta a terra però agenciant algun tipus de recipient es pot buidar en els wc.
# -En època concorreguda no es poden treure tendals ni accessoris al costat dels vehicles per respecte de les places d'aparcament per als altres, però si a la zona d'àrea que aquesta just a la banda
Parada de metro a 5minuts de l'àrea que et porta fins a València capital. Tracte amb el personal agradable. Qualitat Preu recomanable.Té taules de pícnic, barbacoes parc infantil banys amb dutxa i un munt de rutes per fer
A prop té el pantà amb activitats i és gratuïta
Té al poble una petita botiga i piscina també al poble

Les millors àrees d'autocaravanes de Valladolid

Si ens fixem en la província de Valladolid, els enquestats destaquen l'àrea d'autocaravanes de Muriel.

ProvínciaValladolid
municipiMuriel
Punt d'interès proper 
Nom de l'àrea d'autocaravanesMuriel
CoordenadesN 41 ° 7'22.8504 "W -4 ° 50'24.8604"
41.123014, -4.840239
costno
piscinano
Platjano
Riu o poza per banyar-seno
via Verdano
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua
recomanada per aPer a tothom, Tot l'any
Més info 

Les millors àrees d'autocaravanes de Zamora

Molt a prop hi ha la província de Zamora, on els enquestats trien les àrees d'autocaravana de Venialbo i Zamora cabdal.

ProvínciaZamoraZamora
municipiZamoraVenialbo
Punt d'interès proper  
Nom de l'àrea d'autocaravanesZamoraVenialbo (Zamora)
CoordenadesN 41 ° 23'30.48 "W -5 ° 32'16.872" 41.391800, -5.538020N 41 ° 23'28.626 "W -5 ° 32'20.04"
41.391285, -5.538900
costnono
piscinanono
Platjanono
Riu o poza per banyar-senono
via Verdano
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aiguaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Hi ha una via verda a prop per anar en bici
recomanada per aPer a tothom, Tot l'anyPer a tothom, Estiu, Primavera
Més info Barbacoes i sobre herba

Les millors àrees d'autocaravanes de Saragossa

A la província de Saragossa, els enquestats opten per les següents àrees d'autocaravana: Grisel, Els Fayos i Valfarta.

ProvínciaZaragozaZaragozaZaragoza
municipiGriselels FayosValfarta
Punt d'interès properMoncayo i pou de AinesMoncayo, poble bonic amb visita a coves curioses. A destacar la cova de l'Castell.Desert dels Monegres
Nom de l'àrea d'autocaravanesGRISELELS FAYOSCàmping municipal l'Estepa Saragossa Monegros
CoordenadesN 41 ° 52'12 "W -1 ° 43'33.9996"
41.870000, -1.726111
N 41 ° 52'56.73 "W -1 ° 46'49.8216"
41.882425, -1.780506
N 41 ° 33'45.0216 "W -0 ° 7'49.9116"
41.562506, -0.130531
costno
piscina
Platjanonono
Riu o poza per banyar-senonono
via Verdanonono
Quins serveis té?Buidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, Es pot treure taules i cadires sense problema, Té una atracció turística a la bandaBuidatge d'aigües grises, buidatge de negres, Ompliment d'aigua, Electricitat, Piscina, Es pot treure taules i cadires sense problema
recomanada per aPer a tothom, Tardor, PrimaveraPer a tothom, Estiu, Tardor, PrimaveraPer a tothom, Tot l'any
Més infoPer visitar el Moncayo i pou de AinesTarifa. 2 € carregar aigua o 1 hora d'electricitat. Pernocta gratis. Estada autoritzada, dues nits. Cada plaça de l'àrea compta amb parcel·la de gespa. Piscina i restaurant al davant de l'àrea. 
 Té WC públic i un berenador a la banda. A 300 metres de el centre urbà. Ideal per visitar el Santuari d'Arantzazu i les coves d'Arrikrutz  
Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 2 mitjana: 5)

Deixa una resposta