En aquest moment estàs veient Descobreix Baiona en autocaravana o camper
Baiona amb autocaravana

Descobreix Baiona en autocaravana o camper

Descobreix en aquest article Baiona en autocaravana a la teva ruta per Galícia amb autocaravana.

Si no tens autocaravana ni camper i has de llogar, un regalet abans de continuar:

 Roadsurfer, professionals del lloguer de campers, ens ha fet un regal per a vosaltres! No cobrem cap comissió si reserveu un camper de Roadsurfer, però en aquest cas el descompte que us fan crec que val molt la pena per a vosaltres, així que us ho deixem per aquí per si us ajuda:

Roadsurfer us va a descomptar 100 euros en el vostre lloguer de camper o autocarava si la reserveu per aquest link per a 5 o més dies i poseu el CODI: KUCAVANAEUR

-100 € LLOGUER CAMPER ROADSURFER CODI: KUCAVANAEUR

Baiona en autocaravana de ruta per Galícia en autocaravana ¿què veure i fer?

Baiona en autocaravana, a Galícia en autocaravana, què veure? Sens dubte si vas a Galícia en autocaravana, Baiona és un imprescindible en la teva ruta. No és només perquè és un dels punts més històrics de Galícia, sinó perquè aquí les platges, cales i marees de l'atlantico són dignes d'albirar.

De ruta per Galícia en autocaravana vam descobrir pobles de conte i de pirates o víkings, cales precioses, parcs naturals i jaciments històrics amb molt d'encant. A més vam descobrir Galícia amb nens i amb el nostre gos que ens amplia la mirada i ens la fa gaudir un 200%, encara que amb gos trobarem molts prohibits passar, a tenir en compte si viatges amb gos.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts al nostre blog i comença a viatjar amb nosaltres a Galícia en autocaravana.

Per començar ... 3 màximes sobre Galícia en autocaravana

1 Sigues responsable en autocaravana: no masifiques, veus en temporada baixa o parts interiors de Galícia 

Abans d'anar a Galícia en autocaravana has de saber que Galícia en autocaravana a l'estiu i principalment a la costa és molt concorreguda en els últims anys. Això i que els espais de pàrquings són de vegades molt petits fa la millor època per anar a Galícia en autocaravana sigui sempre fora de temporada alta, és a dir, fora de juliol i agost que és quan es massifiquen els punts costaners sobretot.

Si vas al juliol i agost en autocaravana, una recomanació: Allotja't sempre en càmpings o àrees d'autocaravana i mou-te si tens possibilitat en moto o en un cotxe de lloguer petit.

En cap acampis, sigues responsable, l'acampada lliure està prohibida totalment 

A tot Espanya està prohibida l'acampada, però és que a més Galícia té paratges naturals protegits, per la qual cosa amb més raó hem de ser el més respectuosos amb el medi.

Sabem que la vigilància per la guàrdia civil i policia local és màxima davant les acampades i que multen 200 euros per això. Així doncs, no acampis i no pernoctes en els llocs prohibits.

RECORDA, ACAMPAR ÉS sobresortir DEL PERÍMETRE DE LA TEVA VEHICLE (treure taula i cadires, tendal, obrir finestres, estar més de 72 hores en el mateix lloc ...).

Coneix un mínim sobre Galícia. Guia de Galícia en autocaravana

T'ho posem fàcil, aquí tens una petita guia de Galícia en autocaravana amb tot el que cal saber.

Baiona en autocaravna què veure i fer

BAIONA PUNT D'INICI DE LA RUTA DE GALÍCIA A AUTOCARAVANA

Què veure i fer a Baiona en autocaravana

Per planificar la teva visita al millor de Baiona i voltants t'aconsellem veure aquest mapa amb tots els llocs d'interès que pots trobar a la ciutat. 

El més important i les nostres recomanacions de Baiona en autocaravana:

La nostra ruta per Galícia en autocaravana comença visitant Baiona, a sud de la Rias Baixas, ciutat amb molta història. 

 Exemple d'això la seva fortalesa, el seu casc històric i el seu port, El primer a Europa on es va anunciar el descobriment d'Amèrica. 

Baiona és coneguda per ser el primer port d'Europa on es va anunciar el descobriment d'Amèrica. Així doncs aquí és obligat visitar el seu port i allà podreu visitar la rèplica de la caravel·la Pinta. 

I des d'allà, podeu apropar-vos a visitar el mirador "Virxe da Roca" a la Muntanya de Sant Roc i gaudir d'unes vistes espectaculars de l'Atlàntic. Teniu aparcament al llarg de la carretera per pujar a l'mirador.

I finalment, els nostres suggeriments extres: Podeu visitar la surfera platja de Ànecs i Platja Ámerica.

Aparcar o pernoctar a Baiona en autocaravana

Per a una parada en aquesta ciutat podeu aparcar a un aparcament proper a el poliesportiu.

Si no tens autocaravana i el que vols és llogar una i començar en aquest món, aquest és el teu servei. O bé, si no tens temps per organitzar el teu pròxim viatge en autocaravana o camper i vols que algú t'ho organitzi amb la major professionalitat, aquest també és el teu servei.

 T'assessorem, gestionem, resolem dubtes, donem suport i vam muntar una ruta o viatge organitzat en autocaravana personalitzat als teus gustos i necessitats, perquè vagis tranquil, segur i el viatge en autocaravana sigui inoblidable.

PREU: Segons dies de el viatge organitzat en autocaravana a muntar.

 A partir de 20 €

ACCEDEIX AQUÍ

Ruta per Galícia en autocaravana. Platja de les Catedrals
Ruta per Galícia en autocaravana. Platja de les Catedrals

Altres articles que et poden interessar per viatjar en autocaravana o furgoneta camper

Deixa una resposta