En aquest moment esteu veient Viatge a Disneyland a l'estiu, Normandia, la Bretanya i Uclés: 4300 km en 29 dies

Viatge a Disneyland a l'estiu, Normandia, la Bretanya i Uclés: 4300 km en 29 dies

A continuació, us expliquem la nostra ruta amb autocaravana a Disneyland París a l'agost i el juliol, combinada en una ruta per Normandia i la Bretanya francesa principalment. Una de les diferents rutes a Disneyland Paris amb autocaravana que hem realitzat amb els nostres nens els darrers anys.

T'ajudem a organitzar la teva ruta amb autocaravana

¿No tens temps per organitzar la teva propera ruta amb autocaravana? Vols que algú expert t'ajudi a organitzar i muntar la teva ruta amb autocaravana? Deixa't ajudar. Demana ja el teu ruta Click & Go.

Et muntem la teva ruta amb autocaravana Click & Go, perquè només hagis de clicar i el teu GPS faci la resta. una full de ruta a la teva mida, personalitzada i llista per gaudir 100%. Demana el teu pressupost ara mitjançant aquest formulari web i prepara't per a un viatge 10 amb autocaravana.

Imatge servei muntatge de ruta amb autocaravana personalitzada

La nostra ruta a Disneyland Paris, Normandia i la Bretanya amb autocaravana d'estiu

4300 quilòmetres d'aventura i descoberta en 29 dies. Un viatge improvisat, principalment per terres franceses, tranquil i calmat, pensat per gaudir-lo sense presses, sense estrès, amb viatges de màxim 4 hores, adaptat als nostres fills petits i al nostre gos Max. I amb una darrera parada recurrent per a nosaltres cada any, Uclés, on familiars ens esperen per acabar d'assaborir un estiu increïble.

Aquest viatge l'hem dividit en 3 etapes que podeu llegir aquí:

1 Disneyland i París passant pel pirineu i centre de França. 10 dies de viatge.

2 Normandia i Bretanya. 15 dies de viatge

3 Uclés, el poble, amb el seu petit Escorial, estany i riu. 4 dies de viatge

Per a cada etapa us tenim creat un post on podreu llegir el dia a dia de l'aventura, però també un resum i consells per viatjar en autocaravana, amb nens i amb gossos en els llocs visitats.

Esperem us sigui d'ajuda en el vostre proper viatge o gaudiu simplement de la lectura 🙂

Últims posts del nostre bloc

Codi ètic:

Al nostre bloc trobaràs enllaços d'afiliats. Aquests sempre estan posats amb la nostra màxima ètica. Mai publiquem cap servei o producte que no hàgim utilitzat abans i del que nosaltres estiguem contents amb sinceritat. Per això les nostres recomanacions sempre són ètiques. A més, a tu no et suposa cap cost addicional reservar als nostres links i, en canvi, a nosaltres ens suposa una petita comissió que ens ajuda a mantenir aquest bloc perquè puguis continuar gaudint-ne de forma gratuïta.

Deixa una resposta