En aquest moment estàs veient La Vall de Tena, on els Pirineus s'agenollen als teus peus
Vall de Tena. Ruta pirineus huesca

La Vall de Tena, on els Pirineus s'agenollen als teus peus

1 dels 14 destins estrella de la ruta pels Pirineus en autocaravana: Vall de Tena en autocaravana

Vall de Tena en autocaravana és la següent parada sobre els 14 destins d'una ruta en autocaravana pel Nord d'Espanya que t'expliquem avui aquí.

A continuació, et convidem a descobrir un dels 14 destins de la nostra ruta transpirinenca en autocaravana. Una ruta en autocaravana per Espanya que va travessar els Pirineus catalans i aragonesos.

Un viatge amb els nostres petits, per aquell temps, molt petitons d'1 i 4 anys, i amb la nostra furgoneta Califòrnia T4. Un gran viatge que recordarem sempre amb molt d'afecte.

Vinga anem feia el Pirineu Aragonès en autocaravana, ¡a descobrir-ho i refrescar el estiuet!

Us deixem amb un dels 14 destins únics d'aquesta ruta en autocaravana per Espanya. Més avall podeu seguir descobrint els 14 destinacions de la ruta transpirinenca a el complet.

Esperem us agradi!

Vall de Tena en autocaravana: una destinació perfecta per a famílies. Panticosa, el Pueyo de Jaca, Lacuniacha, Sallent de Gallego, La Sarra i Formigal

Arribem a la Vall de Tena en autocaravana pernoctant la primera nit a El Pueyo de Jaca, A la banda de Panticosa. Un puebllecito molt petit que et deixa dormir al seu aparcament a la banda d'un parc infantil, una font i de el centre de la vila, on hi ha un bon bar. Allà coneixem a una bona família i Arnau fa amics. Una de les grans coses de viatjar en autocaravana amb nens.

De l'Pueyo anem a visitar Lucuniatxa, XNUMX zoològic on els animals estan en semillibertat. Una destinació per a nens en aquesta ruta per la Vall de Tena en autocaravana. La veritat és que no ens agraden molt els zoològics, per no dir que els evitem. Però aquesta vegada els amiguets anaven i Arnau volia anar. A l'ésser en semillibertat vam veure bé anar. I la veritat no vam veure malament als animals, tot i que sempre ens fa pena aquest tipus de llocs.

De Lucuniacha el circuit segueix en Formigal, Creuant fins i tot a l'Pirineu Francès a el Portalet, On es poden contemplar unes vistes impressionants dels Pirineus. 

De Formigal seguim a Sallent de Gallec, Un poble preciós. I per dormir anem a la Sarra, Un dels llocs que més ens va agradar de el viatge. 

Per arribar a la Sarra hi ha un camí estret, molt estret, i un cop allà, per arribar a l'àrea on està un restaurant i zona de pícnic i d'on surten les rutes cal passar per un estret entre l'embassament i la caseta hidroelèctrica on no passa una autocaravana llarga. Les autocaravanes es quedaven a la banda de la central hidroelèctrica, amb el soroll que comporta. El idíl·lic és creuar a l'altre costat de la caseta hidroelèctrica.

Allà vam gaudir de dos dies de rutes precioses, banys al riu, escalada fent amics i molt bons àpats al restaurant ia la zona de pícnic.

I si no veus clara la pernocta en autocaravana a La Sarra, a Sallent de Gallec tens un àrea plena de autocaravans sempre.

Guia d'el viatge: Pirineus en autocaravana, la gran ruta transpirinenca amb 14 grans destinacions

A continuació, trobareu 14 grans destinacions dels Pirineus catalans i aragonesos amb la descripció de cadascuna de les parades realitzades en el nostre ruta pels Pirineus en camper. Trobareu llocs on aparcar la vostra autocaravana, llocs de pernocta, visites imprescindibles i més.

ETAPA 1: Ruta pels Pirineus catalans en autocaravana

ETAPA 2: Ruta pels Pirineus aragonesos en autocaravana

Galeria de fotos de la ruta en autocaravana amb nens per Espanya: Ruta Pirineus aragonesos amb nens en autocaravana

Posts sobre viatjar en autocaravana ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge en autocaravana.

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana

Vall Ordesa: Broto, Torla i la ruta de les cascades de l'Estret, la Cova i Cua de Cavall

Arribem a la Vall de Tena pernoctant la primera nit a El Pueyo de Jaca, a la banda de Panticosa. Un puebllecito molt petit que et deixa dormir al seu aparcament a la banda d'un parc infantil, una font i de el centre de la vila, on hi ha un bon bar. Allà coneixem a una bona família i Arnau fa amics. Una de les grans coses de viatjar en autocaravana amb nens.

De l'Pueyo anem a visitar Lucuniacha, XNUMX zoològic on els animals estan en semillibertat. La veritat és que no ens agraden molt els zoològics, per no dir que els evitem. Però aquesta vegada els amiguets anaven i Arnau volia anar. A l'ésser en semillibertat vam veure bé anar. I la veritat no vam veure malament als animals, tot i que sempre ens fa pena aquest tipus de llocs.

De Lucuniacha el circuit segueix a Formigal, creuant fins i tot a l'Pirineu Francès a El Portalet, on es poden contemplar unes vistes impressionants dels Pirineus. 

De Formigal seguim a Sallent de Gallego, un poble preciós. I per dormir anem a la Sarra, un dels llocs que més ens va agradar de el viatge. 

Per arribar a la Sarra hi ha un camí estret, molt estret, i un cop allà, per arribar a l'àrea on està un restaurant i zona de pícnic i d'on surten les rutes cal passar per un estret entre l'embassament i la caseta hidroelèctrica on no passa una autocaravana llarga. Les autocaravanes es quedaven a la banda de la central hidroelèctrica, amb el soroll que comporta. El idíl·lic és creuar a l'altre costat de la caseta hidroelèctrica.

Allà vam gaudir de dos dies de rutes precioses, banys al riu, escalada fent amics i molt bons àpats al restaurant ia la zona de pícnic.

resum
Nom de l'article
La Vall de Tena en autocaravana amb nens
Descripció
De ruta pels Pirineus a l'estiu a autocaravana. Vall de Tena en autocaravana, on els Pirineus s'agenollen als teus peus
autor
Nom de publicació
Kucavana
editorial Logo

Deixa una resposta