En aquest moment estàs veient Mini càmping granja de Haar

Mini càmping granja de Haar

Els mini càmping granja d'Holanda són un paradís per a les famílies que viatgem en autocaravana o camper enamorats de la vida rural i la natura.

De ruta per Països Baixos, o com a mal anomenem, Holanda en autocaravana vam descobrir pobles de conte, llocs insòlits, parcs naturals i castells amb molt d'encant. A més vam descobrir Holanda amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, que ens amplia la mirada i ens la fa gaudir un 200%.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts al nostre blog i comença a viatjar amb nosaltres a Holanda en autocaravana. T'expliquem la nostra experiència.

Per començar ... 2 màximes sobre Holanda en autocaravana

En cap acampis ni pernoctes lliurement, sigues responsable, l'acampada lliure està prohibida totalment a l'igual que la pernocta lliure fora de càmpings o àrees d'autocaravana

En tota Holanda està prohibida l'acampada, però és que a més Holanda també té prohibida la pernocta lliure per llei.

Sabem que la vigilància de la policia és màxima davant les acampades i pernoctes lliures al país i que multen 200 euros per això pel que ens han dit companys. Així doncs, no acampis i no pernoctes per lliure i contra la llei de Països Baixos, hem de respectar les normes de cada lloc, recorda ets un convidat.

RECORDA, ACAMPAR ÉS sobresortir DEL PERÍMETRE DE LA TEVA VEHICLE (treure taula i cadires, tendal, obrir finestres ...).

Coneix un mínim sobre Països Baixos. Guia d'Països Baixos en autocaravana

T'ho posem fàcil, aquí tens una petita guia d'Holanda en autocaravana amb tot el que cal saber.

El Mini Càmping Granja de Haar

En el teu viatge a Holanda en autocaravana, no pot faltar la pernocta en un dels mini càmping granja que hi ha al país.

En aquest cas et parlem de l'mini càmping granja ubicat a Haarzuine, per a l'endemà visitar el castell de Haar i el mini poblet de conte.

Un mini càmping d'ambient familiar i anar amb nens ja que té moltíssimes activitats per a ells. Els tricicles, jocs i fins i tot canoa que poden agafar libremene per passejar pel canal, són alguns exemples del que els petits podran gaudir allí.Una gran experiència.

Aquest mini càmping, que està a 10 minuts amb bicicleta de l'Castell de Haar per un preciós carril bici, entre zona de pícnic i un petit estany.

En aquest mini càmping granja les estrelles no van ser les seves vaques, gallines o ovelles, van ser els tricicles i jocs amb nens holandesos de càmping.

A l'ésser un petit càmping, són molt poques les famílies a la finca, així que el lloc és molt tranquil i respectuós amb els animals.

Una cosa que has de saber és que a les 22 hores tot ha de quedar en silenci, per la qual cosa si busques un càmping de festa, aquest no serà l'adequat 🙂

 

Els serveis per a l'autocaravana

El mini càmping disposava de tots els serveis per a autocaravanes. Electricitat, aigua i buidats. A més disposaven de servei de pa, croissants i llet fresca al matí

El preu per nit va ser de 35 € amb la llum inclosa, 1 litre de llet i 4 croissants que ens portarien al matí a l'autocaravana.

I si vols més Europa en autocaravana o furgoneta camper ... Bèlgica en autocaravana en una ruta pels 16 millors destinacions

Aquesta entrada té 2 comentaris

  1. anònim

    How can we make a booking?

Deixa una resposta