En aquest moment estàs veient País Basc i Navarra en autocaravana pels YouTubers Un novell en autocaravana
País Basc i Navarra en autocaravana

País Basc i Navarra en autocaravana pels YouTubers Un novell en autocaravana

Descobreix un impressionant viatge pel País Basc i Navarra en autocaravana. Un destí que et meravellarà pels seus paisatges i la seva gent!

Sobre Un novell en autocaravana

Som una família composta per Leire (mare) Javi (pare) i Hodei i Araia (fills). Bé ... tenim un altre fill pelut que és un bulldog francès que es diu Bubu. Ens agrada passar temps a la natura, veure castells ...

 L'essència del nostre canal és publicar vídeos d'altra gent a manera d'ensenyar brics, Curiositats i últimament vídeos propis on faig jo també algun brico i ensenyo com són els caps de setmana al costat del meu amic Arturo i la seva família. A part ... fem uns directes els diumenges que 'són molt divertits !.

País Basc i Navarra en autocaravana

Escapada a País Basc i Navarra en autocaravana: de Zegama a el naixement de l'Urederra i a el pantà de Vitòria

La meva proposta de ruta és una escapada per un cap de setmana pel País Basc i Navarra en autocaravana.

Sortir en divendres

La ruta comença per arribar el divendres a la tarda a el poble de Zegama. L'entorn natural que envolta Zegama és, sens dubte, un dels principals atractius d'aquesta petita localitat guipuscoana.

El lloc està situat a sud de la comarca de Goierri, a la capçalera de la vall del riu Oria i als peus de l' Parc Natural d'Aizkorri. Crida l'atenció aquest espai per les seves abruptes crestes calcàries que s'eleven sobre verds prats coberts de frondosos boscos. Tot un espectacle per als sentits !.

Aquí, quan arribeu, us proposem fer una passejada pel poble i visitar les relíquies de l'general Zumalacarregui, molt famós per les guerres carlines. Si arribes aviat, pots fer una ruta de les centenars que hi ha a les faldilles de l'Aizkorri i travessar el túnel de Sant Andreu. 'Consell !: porta falques perquè hi ha molta costa.

Pla per al dissabte

Dissabte ens anem aviat a Baquedano, Navarra, A descobrir el naixement de l'Urederra. Es tracta d'un riu que ha convertit Baquedano en un lloc molt conegut del territori navarrès.

Aquesta petita població de la vall de les Améscoas és el punt de partida per visitar un popular lloc el naixement de l'Urederra. Les imatges de els gorgs d'intens blau turquesa atrapades pel bosc, són un reclam difícil de resistir a alguna de les escapades que ens plantegem per la zona. Sens dubte, és un dels atractius de l'itinerari que et proposem per gaudir País Basc i Navarra en autocaravana.

En aquesta segona jornada, cal començar aviat, ja que la ruta amb nens es pot fer llarga però compensa pel preciós recorregut fins al naixement. 'Una dada important !. Hi ha aparcament per a autocaravanes on es treuen les entrades. Com truc pràctic, us recomanem comprar per internet abans.

Arribar el diumenge

Finalment el diumenge us proposem passar el dia al pantà de Garaio, prop de Vitòria per relaxar-vos mentre feu un passeig per la vora d'aquest. Avui és una altra gran jornada dins de la ruta País Basc i Navarra en autocaravana.        

Situat dins del municipi d'Arrazua-Ubarrundia, l'embassament de Ullíbarri-Gamboa a més de proveir d'aigua a Vitòria i als voltants de Bilbao, serveix com a àrea de lleure ja que és un dels llocs més freqüentats per donar-se un bany i fer esports aquàtics a estiu.

Aquest espectacular pantà i lloc compta amb dues platges guardonades amb la bandera blava, Per la qualitat del seu paratge i els serveis que ofereix. Pren nota !, es tracta de les platges de Landa i Garaio.

País Basc i Navarra en autocaravana

País Basc i Navarra en autocaravana: no t'ho perdis!

T'ha agradat la nostra proposta per descobrir País Basc i Navarra en autocaravana?

Segueix-nos! Fins aviat!

Altres articles que et poden interessar de viatges en autocaravana per Espanya

Aquesta entrada té un comentari

  1. Escapades Blogger

    Aquest Pais Basc que ens encanta com tot el nord.
    Gràcies Javi i família per aportar a aquesta gran idea que segur que ajuda a molts viatgers amb les seves cases a sobre.
    Una abraçada

Deixa una resposta