En aquest moment estàs veient La Vall de Zuriza, el gran destí dels Pirineus aragonesos que encara desconeixes
Vall de Zuriza. Refugi de Linza. Ruta pirineus navarresos

La Vall de Zuriza, el gran destí dels Pirineus aragonesos que encara desconeixes

1 dels 14 destins estrella de la ruta pels Pirineus aragonesos en autocaravana: Vall de Zuriza en autocaravana

De ruta pels Pirineus aragonesos en autocaravana, vam descobrir un gran destí que ens enamorarà. És una de les 14 parades d'una ruta en autocaravana pel Nord d'Espanya que t'expliquem avui aquí. 

Una destinació que ens va enamorar i amb el qual somiem tornar aviat.

Destinació dins d'un viatge amb els nostres dos nens, per aquell temps, petitons, i amb la nostra furgoneta Califòrnia T4. Un gran viatge que recordarem sempre amb molt d'afecte.

Vinga anem feia el Pirineu Aragonès en autocaravana, ¡a descobrir-ho i refrescar el estiuet!

Us deixem amb un dels 14 destins únics d'aquesta ruta en autocaravana per Espanya. Més avall podeu seguir descobrint els 14 destinacions de la ruta transpirinenca a el complet.

Esperem us agradi!

Ruta pels Pirineus aragonesos en autocaravana de valls majestuoses: Vall d'Ansó, de fet i de Zuriza amb el seu refugi de Linza

L'última destinació de la nostra ruta pels Pirineus aragonesos en autocaravana són tres valls que no coneixíem. Tres valls prop de Pirineu Navarro. Les Valls que ens han enamorat des del minut 0. Les valls més tranquil·les i més salvatges de totes les vistes.

La Vall de fet, Vallé d'Ansó i finalment la Vall de Zuriza.

Per pernoctar ho fem a la Vall de Zuriza, davant el refugi de Linza. On tenim riu per banyar-nos i senders a la taula dels tres reis. Unes muntanyes salvatges, netes, solitàries i precioses.

El refugi de Linza ens dóna l'ambient muntanyenc que ens agrada ia més coneixem a altres amics en el camí. Uns amics que ens van convèncer que l'autocaravana era l'evolució. D'aquí va sortir la idea de la Kucavana. Quina gran idea!

Vall de Zuriza en autocaravana. Pirineus aragonesos en autocaravana

Guia d'el viatge: Pirineus en autocaravana, la gran ruta transpirinenca amb 14 grans destinacions

A continuació, trobareu 14 grans destinacions dels Pirineus catalans i aragonesos amb la descripció de cadascuna de les parades realitzades en el nostre ruta pels Pirineus en camper. Trobareu llocs on aparcar la vostra autocaravana, llocs de pernocta, visites imprescindibles i més.

Galeria de fotos de la ruta en autocaravana amb nens per Espanya: Ruta Pirineus aragonesos amb nens en autocaravana

Posts sobre viatjar en autocaravana ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge en autocaravana.

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana

Vall Ordesa: Broto, Torla i la ruta de les cascades de l'Estret, la Cova i Cua de Cavall

Deixa una resposta