En aquest moment estàs veient en autocaravana sense massificacions: una ruta pels Pirineus Catalans
Bosc de l'Gerdar. Port de la Bonaigua Pirineus catalans

En autocaravana sense massificacions: una ruta pels Pirineus Catalans

Una de les destinacions de la ruta Pirineus Catalans en autocaravana: El Port de la Bonaigua i el Bosc de l'Gerdar

T'agradaria fer una ruta en autocaravana per Espanya? Una ruta en autocaravana pel nord d'Espanya? I si és un viatge de natura i muntanya? Què tal doncs un roadtrip de ruta dels Pirineus Catalans en autocaravana? 

A continuació, et convidem a llegir sobre una de les rutes més boniques en autocaravana sobre la nostra experiència viscuda en un viatge amb furgoneta camper de 15 dies de ruta pels Pirineus catalans i aragonesos.

A sota teniu 14 destinacions d'aquesta ruta pels Pirineus catalans i aragonesos. La ruta transpirinenca en autocaravana.

I aquí avui us ensenyem una de les destinacions més tranquils i desconeguts de la ruta Pirineus Catalans a autocaravana.

Vinga anem cap al Pirineu de Lleida en autocaravana, ¡a descobrir-ho!

Us deixem amb un dels 14 destins únics d'aquest viatge. Més avall seguir descobrint els 13 destinacions de la ruta transpirinenca a el complet.

Esperem us agradi!

Una destinació i un bosc que encara no coneixes de la ruta per Pirineus Catalans en autocaravana

El Port de la Bonaigua en autocaravana és una carretera sense desperdici, en si és un espectacle i val la pena, sempre que no et maregis, conduir per ella. El simple paisatge que transcorre per les muntanyes és preciós ia més molt solitari. Aquí no hi ha massificacions, ni cues, ni inseguretats.

Vam decidir visitar el Bosc de Gerdar i fer alguna de les seves múltiples rutes precioses. Aparquem al petit pàrquing on surten les rutes. Lloc on, a més, pernoctarem acompanyats per altres autocaravanes i furgos molt tranquils i fresquets a l'ombra dels arbres.

Des de l'aparcament trobareu senyalitzades les rutes amb panells informatius a l'entrada.

Pàrquing al mig de la naturalesa de l'Bosc de Gerdar en autocaravana: Coordenades: 42.635502, 1.041900, link a maps https://www.google.com/maps/place/42%C2%B038’07.8%22N+1%C2%B002’30.8%22E/@42.635502,1.0397113,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d42.635502!4d1.0419

Guia d'el viatge: Pirineus en autocaravana, la gran ruta transpirinenca amb 14 grans destinacions

A continuació, trobareu 14 grans destinacions dels Pirineus catalans i aragonesos amb la descripció de cadascuna de les parades realitzades en el nostre ruta pels Pirineus en camper. Trobareu llocs on aparcar la vostra autocaravana, llocs de pernocta, visites imprescindibles i més.

ETAPA 1: Ruta pels Pirineus catalans en autocaravana

ETAPA 2: Ruta pels Pirineus aragonesos en autocaravana

Galeria de fotos de la ruta en autocaravana per Espanya: Ruta Pirineus Catalunya en autocaravana

Posts sobre viatjar en autocaravana ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge en autocaravana.

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana

Deixa una resposta