En aquest moment estàs veient Guia per preparar un viatge als EUA: El Checklist Definitiu i requisits per viatjar als Estats Units el 2023
Web oficial de tramitació de l'ESTA per viatjar als Estats Units

Guia per preparar un viatge als EUA: El Checklist Definitiu i requisits per viatjar als Estats Units el 2023

Hola, amics aventurers! Sóc una apassionada viatgera, mare de dos fills, i he recorregut Europa amb autocaravana. Però en aquesta ocasió, ens llancem a l'altra banda de l'oceà i explorarem els Estats Units per la Costa Oest amb autocaravana durant 3 setmanes completes, un viatge molt somiat i anhelat per la nostra família.

Prepara't per a una guia completa dels Estats Units amb autocaravana o camper o cotxe, una guia completa per viatjar a la Costa Oest amb autocaravana o cotxe i per últim, una guia de la Costa Oest amb nens plena de detalls, anècdotes divertides i consells pràctics per a que preparis el teu viatge als Estats Units i sigui perfecte.

En aquesta travessia, ens assegurarem que estiguis llest per enfrontar tots els requisits i desafiaments que t'esperen en aquest emocionant destí. De moment, comencem amb els preparatius! Agafa't al volant que toca planificar i molt!

Muntatge ruta personalitzada
Muntatge ruta personalitzada

Sobre nosaltres

som la família Kucavana, viatgem amb els nostres dos fills de 8 i 11 anys i el nostre gos adoptat Max. Solem viatjar a la nostra autocaravana anomenada Kucavana, d'aquí el nom del nostre bloc, però també ens agrada viatjar fent cicloturisme o amb avió i de motxillers. Gaudim amb cada aprenentatge en família i esperem ajudar-vos perquè gaudiu tant com nosaltres ho fem viatjant.

Segueix-nos en directe a les xarxes!

Si t'agrada el que compartim aquí, segueix-nos en directe pels nostres canals de InstagramYoutube, estarem fins i tot més a prop teu per al que necessitis.

Requisits mínims legals per a Viatjar als Estats Units des d'Espanya

Abans d'abordar aquest avió amb destinació als Estats Units, assegureu-vos de complir els requisits necessaris. Ens submergirem en els detalls.

Passaport preparat per anar a la Costa Oest dels Estats Units. Imatge de Rudy and Peter Skitterians a Pixabay

Revisar Tenir el Passaport Vigent

El nostre primer pas és verificar que el nostre passaport estigui en regla. Però aquí ve el detall crucial: ha de tenir una validesa d'almenys 6 mesos abans que expiri. Hi pensa com una precaució per evitar problemes en tornar.

IMPORTANT: A nosaltres ens va passar el següent: vam anar a fer el Passaport perquè ens caducava en menys de 6 mesos i no ens vam emportar l'antic a la Policia Nacional i no ens van deixar fer-ho. Cal portar l'antic perquè ho anul·lin i facin el nou.

També recorda portar una foto de carnet i si hi vas amb nens cal anar els dos pares o tutors presents amb els DNI vigents i el llibre de família i, si no té DNI, la certificació literal de naixement expedida pel Registre Civil. Tot i que com va variant tot mira sempre el web oficial del Ministeri d'Interior, que és, a més, el web on has de demanar cita prèvia per fer-ho: https://www.interior.gob.es/opencms/ca/servicios-al-ciudadano/tramites-y-gestiones/pasaporte/procedimiento-de-expedicion/

Web oficial de tramitació de l'ESTA per viatjar als Estats Units
Web oficial de tramitació de l'ESTA per viatjar als Estats Units

Tramitar l'ESTA: La Màgia de Viatjar als Estats Units!

Aquí és on la màgia comença. Si viatges des d'Espanya, et beneficiaràs del Programa d'Exempció de Visa i necessitareu tramitar l'ESTA. Aquest visat essencial s'obté en línia i requereix un pagament al voltant de 20 euros. Veus a aquesta web i envia-ho tu mateix, és el més fàcil i barat, no cal intermediaris: https://esta.cbp.dhs.gov/

Et permet quedar-te al país fins a 90 dies. Però espera, hi ha alguns requisits més que has de complir!

Si has visitat certs països, com l'Afganistan o Cuba, en els darrers anys, és possible que se't negui l'ESTA. A més, has de ser ciutadà espanyol o tindre la targeta de residència d'Espanya o altres països permesos, no val de qualsevol país.

Alguna cosa també important has de tenir per demanar l'ESTA una primera adreça als Estats Units, per exemple, la direcció del primer hotel on t'allotjaràs.

Finalment, si viatges en família com nosaltres, has de tenir en compte que has de crear una sol·licitud grupal per a tota la família i no individuals de cadascú.

Carnet de Conduir: La Clau per Explorar al teu Ritme

Si tens la intenció d'explorar els Estats Units amb autocaravana com nosaltres, camper o automòbil, necessites estar al corrent de les teves opcions de llicència de conduir.

Si bé als EUA el carnet de conduir espanyol i europeu és acceptat, optar per un carnet de conduir internacional és una jugada intel·ligent als EUA.

Aquest carnet addicional està en anglès i facilitarà la comunicació amb les autoritats i oficials de trànsit, ja que potser no tothom sap que pots circular amb el carnet espanyol i així evites problemes per endavant. Es tramita per la web de la DGT on-line i després es recull a la teva oficina més propera o bé pots anar directament amb cita prèvia i fer-ho a l'oficina de la DGT que tinguis més a mà.

Per fer el carnet internacional necessites una foto de carnet i pagar la taxa que són gairebé 20€.

IMPORTANT: Nosaltres ho vam fer on-line i jo vaig anar a recollir el meu carnet i el del meu marit a la Campana de Barcelona, ​​l'oficina de la DGT i vaig tenir problemes per recollir el del meu marit amb el seu marit autorització.

Portava un paper signat per ell conforme m'autoritzava, però em van dir que només podia recollir el vostre carnet amb el vostre DNI original o bé amb l'apoderament digital o físic d'un notari. Per sort, em va poder fer en un moment l'apoderament digital i no vam haver de tornar a anar a Barcelona.

Muntatge ruta personalitzada
Muntatge ruta personalitzada

Altres Coses que Preparar per Viatjar als EUA

Estem de documents oficials. Però espera, amics, encara hi ha més coses que necessitem titllar de la nostra llista de preparatius! Aquí van:

Fer-nos amb un adaptador d'endoll de l'europeu a l'americà

Als Estats Units el endoll és diferent, de 2 clavilles, com a Europa, però allà les clavilles són totalment planes. Per això no t'oblidis de comprar i portar un adaptador i si és dels que té dues preses USB al mateix adaptador millor perquè puguis endollar més d'una cosa si ho necessites en el teu viatge.

Per la teva seguretat registra't com a viatger als EUA per rebre alertes del Ministeri d'Exteriors

Inscriu-te com a viatger perquè en cas d'emergència o alerta el Ministeri d'Exteriors d'Espanya et localitzi i informe d'avisos d'emergències com ara huracans, tifons, terratrèmols o altres. No és obligatori però és molt recomanable que ho facis. Ho has de fer aquí: https://registroviajeros.exteriores.gob.es/

A més, revisa la pàgina del Ministeri d'Exteriors per veure les alertes que hi ha dels Estats Units o els barris que has d'evitar a cada ciutat, etc. https://www.exteriores.gob.es/es/ServiciosAlCiudadano/Paginas/Detalle-recomendaciones-de-viaje.aspx?trc=Estados+Unidos

Si hi ha algun avís d'huracà, terratrèmol o alguna cosa aquí hi serà.

Assegurança de via per viatjar a EUA: Imatge de Darko Stojanovic a Pixabay

Fer-nos una Assegurança de Salut de Viatge: Protegint Aventures i Butxaques

No subestimis la importància d'una assegurança de salut de viatge i de molta quantitat de cobertura als Estats Units. No és obligatori, però com si ho fos, creu-me.

Permet-me compartir una anècdota: Un bon amic nostre va viatjar als Estats Units confiant només en la seva assegurança mèdica d'Espanya que en tenia amb una mútua privada. I endevina què, es va trencar un braç de la manera més ximple i la factura va superar els 185,000 euros!

La seva mútua privada d?Espanya, com la majoria, només cobria fora d?Espanya 20.000 euros. Evidentment, no va poder pagar la resta, de manera que a part de ser deutor, no podrà mai tornar a viatjar als Estats Unitss.

Per tant, abans de partir, assegureu-vos de comptar amb una bona assegurança de salut de viatge robust que cobreixi les vostres necessitats que mínim cobreixi 500.000 euros. D'aquesta manera, estaràs protegit de les despeses mèdiques aclaparadores i podràs gaudir del teu viatge amb tranquil·litat sense sorpreses desagradables.

La nostra elecció i recomanació

Nosaltres contractem Iati Estrella, el millor de les assegurances de Iati per viatjar en família als Estats Units. Cobreix 1 milió d'euros de despeses mèdiques ia més té beneficis com cobrir robatoris o vols en cas d'emergències, entre d'altres. Sens dubte és el que us recomanem per preu i prestacions que teniu després de comparar molt que ens sala millor als 4 amb les condicions que buscàvem.

El Iati família també està molt bé de preu, millor que el Iati Estrella, però sincerament les prestacions són molt menors i no ens hem volgut arriscar.

Aquí us deixo el descompte del 5% d'aquesta assegurança que us aplicaran en finalitzar la sol·licitud del pressupost si ho feu amb el nostre link. Si ho fas per aquí, recorda que ens estàs ajudant amb una petita comissió que ens donen, però que a tu et costarà el mateix.

Així que mil mil gràcies pel teu suport! I igual que som transparents, som ètics, mai et recomanaríem una cosa que sigui pitjor que un altre producte, comparem molt i només recomanem el que nosaltres fem servir.

Targetes de crèdit als Estats Units Imatge de Kris a Pixabay
Targetes de crèdit als Estats Units Imatge de Kris a Pixabay

Comissions i Targetes de Crèdit: Estalviar Diners és Guanyar Experiències

No hi ha res pitjor que tornar d'un dia d'exploració emocionant als Estats Units i adonar-te que les comissions bancàries han minvat el teu pressupost gràcies al fet que cal convertir euros a dòlars en totes les teves transaccions.

Per evitar aquest desagradable sobresalt, dediqueu temps a revisar les tarifes i comissions de les vostres targetes de crèdit en relació amb el canvi de divisa i la retirada d'efectiu a l'estranger.

Una opció que et recomano és la targeta d'Evo Banc del compte intel·ligent. Amb ella, podràs fer pagaments amb targeta i retirar diners de caixers sense preocupar-te per les comissions ja que no hi ha límits. Aquesta targeta és la que porto jo en tots els meus viatges des que tenia 18 anys i aleshores Evo era Nova Caixa Galicia.

No obstant això, un però d'Evo: tingues en compte que necessitaràs domiciliar la teva nòmina o ingressos regulars de, crec que són 300 euros mensuals o més.

També podeu considerar la targeta Revolut, que ofereix taxes de canvi favorables i t'allibera de les comissions de targetes i retirs d'efectiu. Encara que, tingues en compte que el seu límit per a retirs és de 200 euros, però, per altra banda, no cal domiciliar la teva nòmina o facis ingressos mensuals.

Nosaltres contractem finalment Holafly, l'única companyia amb dades il·limitats per als Estats Units i des d'Espanya. Imatge de Steve Buissinne a Pixabay

Targeta per al Mòbil: Mantent Connectat a Tot Moment!

En una era on la connexió és essencial, estar desconnectat als Estats Units simplement no és una opció. Aquí en tens algunes solucions per mantenir el teu telèfon funcionant en tot moment amb internet:

OPCIÓ 1: LA MILLOR DE PREU I DADES IL·LIMITATS DES D'ESPANYA

Per nosaltres la millor opció: holafly t'ofereix dades il·limitades per mantenir les xarxes socials actualitzades i estar en contacte amb la teva família i amics. La millor opció per preu i màximes dades sens dubte. No obstant això, tingueu en compte que aquesta opció requereix un mòbil d'última generació que admeti e-sims.

Si no tens mòbil de darrera generació, pots tenir problemes, encara que nosaltres hem trobat la solució per fer funcionar e-sims sense tenir un mòbil d'última generació com nosaltres: instal·lar una e-sim.me primer.

La compreu per internet i us arriba a casa la targeta física SIM i amb la vostra app ja podeu fer funcionar l'e-sim descarregant-la allà. Fa que et funcioni la targeta virtual sense cap problema, ho hem comprovat en el nostre viatge. Llegir el QR que t'envia Holafly a l'app i ja tens l'e-sim instal·lada i funcionant al teu mòbil que no és d'última generació. I si és de darrera generació, menys rotllo i et funciona de forma superfàcil.

Finalment, et deixo el 5% de descompte per comprar la targeta Holafly que ens han donat. Accedeix al link de baix i posa el codi Kucavana perquè et facin el descompte. Fer-ho en aquest link no només no et costa menys diners a tu pel descompte, sinó que ens ajuda amb una petita comissió per mantenir el nostre bloc. I recorda, no recomanem res que no usem i sempre recomanem el millor després de comparar molt i provar, és el nostre codi ètic i compromís amb tu.

OPCIÓ 2 I 3

  • Opció 2: Si prefereixes una alternativa més convencional, pots optar per una targeta prepagament de Vodafone, l'única companyia convencional espanyola que dóna roaming amb els Estats Units, encara que només amb targeta prepagament et fa més gigues, encara que sempre limitats, que en el nostre cas es quedaven curts. Tot i que aquesta opció no ofereix dades il·limitats, et brinda la possibilitat de fer trucades convencionals de roaming amb la millor tarifa d'una companyia espanyola (Holafly no serveix per a trucades convencionals, encara que sempre pots fer una videotrucada per internet si et cal).
  • Opció 3: Si sou del tipus aventurer que preferiu improvisar, podeu comprar una targeta SIM als Estats Units. Botigues com Walmart ofereixen opcions assequibles que et mantindran connectat durant el viatge. No obstant això, tingueu en compte que aquesta opció podria requerir una mica de recerca i configuració una vegada que arribis al teu destí i que el preu d'una targeta de dades il limitades prepagament acaba costant més que la de Holafly, aquesta és la veritat.
Avió de Level, companyia amb què viatgem amb un vol directe Barcelona - Los Angeles, la millor opció preu estalvi de temps que trobem per fer la Costa Oest dels EUA
Avió de Level, companyia amb què viatgem amb un vol directe Barcelona – Los Angeles, la millor opció preu estalvi de temps que trobem per fer la Costa Oest dels EUA

Reservar Vols: Alça el Vol amb Estalvi i Comoditat!

En planejar els teus vols cap als Estats Units, és fonamental que reservis amb anticipació màxima.

Això us permetrà accedir a millors preus i opcions més convenients en termes de durada i escales.

Una anècdota personal: Quan estàvem planejant el nostre viatge en família a la Costa Oest dels EUA amb autocaravana, ens vam trobar amb una interessant decisió.

Teníem l'opció d'escollir entre un vol directe amb un cost una mica més alt i un vol amb escales més econòmic. Tot i que el vol directe implicava una despesa addicional de 500 euros per als 4, vam decidir que valia la pena el vol directe de Nivell.

Imagina: volar amb dos nens petits durant 13 hores en comptes de 21 hores amb escales agitades. La comoditat i el temps estalviat van fer que la inversió addicional valgués cada euro en aquest cas. Per cert, la companyia que viatja directa de Barcelona a Los Angeles és Level i la veritat el preu no està gens malament per ser un vol directe.

La nostra autocaravana o millor dit camper gran volum que lloguem per fer la ruta de la Costa Oest dels EUA amb Roadsurfer
La nostra autocaravana o millor dit camper gran volum que lloguem per fer la ruta de la Costa Oest dels EUA amb Roadsurfer

Reservar Lloguer de Vehicle: El teu Company de Ruta i Aventura

Si tens una ànima aventurera com la meva, llogar un vehicle als Estats Units és una excel·lent manera d'explorar al teu ritme. Com sigui reserva com més aviat millor per aconseguir el millor preu i si és fora de temporada alta et costarà molt menys.

Personalment, optem, com no com a autocaravanistes que som a casa, per una autocaravana o millor dit, aquesta vegada per una camper gran volum de Roadsurfer que ens van fer un bon descompte i ens van oferir donar-vos-ho també a vosaltres els nostres lectors.

Gràcies Roadsurfer per aquest descompte per a tots!

No cobrem cap comissió per les reserves de lloguer que facis però en aquest cas el descompte que us fan crec que val molt la pena per a vosaltres, així que us ho deixem per aquí per si us ajuda. Roadsurfer us va a descomptar 150 $ en el vostre lloguer de campers als Estats Units si accediu a aquest link i poseu el CODI: KUCAVANAAMERICA

Si preferiu llogar un camper o autocaravana per Europa ens han deixat també un descompte de 100 € en aquest cas posa el CODI: KUCAVANAEUR (només per a reserva de més de 5 dies).

El perquè de la nostra elecció de llogar un camper als EUA

Aquesta elecció ens va brindar la llibertat de viatjar sense la molèstia d'haver de fer i desfer maletes a cada destinació. A més, estalviem en menjars, ja que la nostra camper es converteix en la nostra llar rodant on menjar com a casa teva: més barat i també sa.

Una altra cosa bona de llogar una autocaravana als Estats Units és el poder dormir als campgrounds públics dins de l'epicentre dels Parcs Nacionals, la forma més xula d'allotjar-te si vas de parcs nacionals i naturalesa.

El pitjor de viatjar amb autocaravana o camper als Estats Units únicament és que no pots pernoctar a qualsevol lloc, la pernocta lliure està prohibida als EUA, de manera que has d'anar sempre a un càmping o RV Park. I si el que vols és dormir als càmpings del mig dels Parcs Nacionals, assegura't de reservar amb anticipació per obtenir les millors opcions i tarifes sense quedar-te sense lloc, ja que a l'estiu s'esgoten molt ràpid les places d'aquests càmpings públics.

Finalment, si vols anar de càmpings, de parcs nacionals, un altre consell: millor una camper de 21 peus, com nosaltres lloguem, que una autocaravana per garantir-te un lloc i també que puguis accedir a carreteres que amb una autocaravana de 30 peus ja no deixen passar.

El mapa que vam fer per planificar la nostra ruta per la Costa Oest amb autocaravana en el nostre viatge pels Estats Units amb nens en família
autocaravana en el nostre viatge pels Estats Units amb nens en família

Planificar la Ruta i Allotjaments: Dissenyant la teva Pròpia Aventura

Ja sigui que triïs hotels, motels o una autocaravana (o RV, com se'ls anomena als Estats Units), la planificació de la teva ruta i allotjaments és essencial per a una experiència sense contratemps i per garantir-te els millors preus. Aquí hi ha alguns consells:

  • Hotels i Motels: Si optes per hotels i motels, reserva amb anticipació per obtenir les millors tarifes. Considera la ubicació i les comoditats per garantir una estada còmoda sense haver de fer molts quilòmetres per anar a dormir després.
  • Càmpings i RV Parks: Si estàs viatjant amb autocaravana, planificar la pernocta és crucial. Els càmpings públics a parcs naturals són opcions populars, però tendeixen a omplir-se ràpidament. Reserva amb temps per assegurar-te tenir un lloc assegurat. Recorda que acampar fora d'aquestes àrees designades està prohibit als EUA.
Muntatge ruta personalitzada
Muntatge ruta personalitzada

Conclusions: Llestos per a l'Aventura als Estats Units!

En resum, preparar un viatge als Estats Units el 2023 implica més que simplement fer les maletes.

Complir els requisits, planificar les teves finances i assegurar-te d'estar connectat són passos essencials per a una experiència amb èxit.

Des d'obtenir la teva ESTA fins a triar la targeta SIM adequada i planificar el teu itinerari, cada detall contribuirà a fer que la teva aventura als Estats Units sigui inoblidable.

Aprofita cada moment i amara't de la cultura, la diversitat i els paisatges que ofereix aquest país. Recorda, cada viatge és una oportunitat per aprendre, créixer i crear records duradors!

Ja sigui que t'embarquis en emocionants passejades per la ciutat, exploracions a la natura o experiències culinàries úniques, el teu viatge als Estats Units serà un capítol emocionant al llibre d'aventures. Així que corda't el cinturó, prepara't per volar i gaudeix de cada moment d'aquesta emocionant travessia!

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 5 mitjana: 4.8)

Deixa una resposta