En aquest moment estàs veient Sarlat la Caneda França: què veure i fer a la capital de l'Perigord Negre
Sarlat la Caneda França al Perigord en autocaravana

Sarlat la Caneda França: què veure i fer a la capital de l'Perigord Negre

Descobreix Sarlat la Caneda França i la ruta de la Dordonya francesa i de l'Perigord en autocaravana, cotxe o per lliure de la mà de la gran família instagramer @omplinlavidaenautocaravana. Un viatge que t'enamorarà a través del relat de viatge a la gran França dels pobles bonics, les grutes i jaciments prehistòrics i castells més sorprenents de França.

Els 8 plans imprescindibles de la Dordonya francesa i el Perigord Negre

Dordonya i Perigord en autocaravana

1 VISITAR LA CAPITAL DEL Perigord NEGRE: Sarlat la Canéda A FRANÇA

Sarlat- La- Caneda és una de les més cèlebres ciutats d'art i d'història medieval de França i la primera localitat d'Europa pel nombre d'edificis protegits per metre quadrat.

És la capital i diuen joia de l'Perigord Negre i un dels pobles (o més aviat petita ciutat) més bonics de la Vall de l'Dordogne.

A l'caminar pel centre de la ciutat (un autèntic laberint de carrerons estrets) podem entendre fàcilment la raó per la qual Sarlat és un punt classificat com ciutat d'Art e Història

Podrem observar antigues mansions palatines, cases fortificades, palaus gòtics, esglésies i edificacions d'enorme valor històric a on fins a les botigues són pur encant.

Cal destacar l'església parroquial de Santa Maria que ofereix unes vistes increïbles de la ciutat des del seu campanar ja que hi ha un ascensor de vidre pel qual es pot pujar i gaudir d'unes vistes panoràmiques magnífiques.

Posseeix una àmplia àrea d'autocaravana a un pas de casc ideal per visitar al dia i fins i tot passar la nit.

gastronomia

En Sarlat, la gastronomia és un art de viure. Se sol dir que «Périgord Negre és una regió que es visita abans de res amb el paladar».

Assaborir la seva gastronomia i fer una volta pels mercats de productes alimentaris és obligatori a l'visitar aquesta ciutat ja que ofereixen productes locals de qualitat: foie gras, bolets, confit i magrets, tòfones, nous, mel i vi ... depenent de la temporada.

Existeixen 3 tipus de mercats diferents a Sarlat: el mercat exterior (que trobarem en els carrerons que hi ha al centre de la ciutat), el mercat cobert (que trobarem a l'interior de l'església de Santa Maria) i finalment el mercat nocturn.

Via verda Sarlat la Caneda a França

Una de les maneres més interessants de gaudir de l'entorn més natural i afable d'aquesta població, és a través de la Via Verda de Sarlat.

Una via verda que discorre paral·lela a l'antiga línia de ferrocarril ja en desús adaptada de manera sublim per al gaudi dels veïns i visitants de la zona.

La millor manera de recórrer la Via Verda de Sarlat és amb bicicleta. Gaudir d'un passeig amb bicicleta respirant aire fresc i fugint de l'enrenou de la ciutat és possible a la via verda de Sarlat, mentre a més d'exercitar podrem omplir-nos de cultura descobrint llocs emblemàtics i poblacions plenes d'història.

La via verda de Sarlat / Casolés és una de les més belles de França.

Altres articles que et poden interessar

Aquesta entrada té 2 comentaris

  1. Chr. Schweitzer

    Em sembla que les resposta no s'adapten a l'estat d'alarma que tenim, és interessant si algú sap si és possible anar a França, com abans, o viatjar per Espanya, sense problemes, encara que sigui de Area a Area, gràcies

    1. família kucavanera

      Bon dia, és un article per a quan puguem viatjar, tinguem la informació a mà, de fet explica l'experiència d'una família viatgera fora d'època Covid amb la voluntat d'ajudar a que ve viatger per la zona. Actualment per a qualsevol viatge, abans hem de informar-nos de les reestricciones, ja que són canviants a gairebé cada dia per a cada zona geografica.Viajar a França pot possible segons d'on siguis, però per exemple per a nosaltres que som de Catalunya no és possible, ja que no es pot sortir ni entrar a Catalunya.

Deixa una resposta