En aquest moment estàs veient La Vall d'Ordesa, tresor nacional per a tots els públics
Vall d'Ordesa a autocaravana. Ruta Pirineus Osca

La Vall d'Ordesa, tresor nacional per a tots els públics

1 dels 14 destins estrella de la ruta pels Pirineus en autocaravana: Vall d'Ordesa en autocaravana

Vall d'Ordesa en autocaravana és una de les 14 parades d'una ruta en autocaravana pel Nord d'Espanya que t'expliquem avui aquí.

A continuació, et convidem a descobrir un dels 14 destins de la nostra ruta transpirinenca en autocaravana. Una ruta en autocaravana pel nord d'Espanya que va travessar els Pirineus catalans i aragonesos.

Un viatge amb els nostres dos nens, per aquell temps, petitons, i amb la nostra furgoneta Califòrnia T4. Un gran viatge que recordarem sempre amb molt d'afecte.

Vinga anem feia el Pirineu Aragonès en autocaravana, ¡a descobrir-ho i refrescar el estiuet!

Us deixem amb un dels 14 destins únics d'aquesta ruta en autocaravana per Espanya. Més avall podeu seguir descobrint els 14 destinacions de la ruta transpirinenca a el complet.

Esperem us agradi!

Planifica i organitza el viatge pel Pirineu en autocaravana en 5 clics

Vall Ordesa en autocaravana amb nens: Broto, Torla i la ruta de les cascades de l'Estret, la Cova i Cua de Cavall

Arribem a la Vall de d'Ordesa per Broto. La nostra primera parada. Vam visitar Broto i vam gaudir d'un bany gelat en el seu el riu. 

De Broto, anem a Torla. Un preciós poble a les portes de la Vall d'Ordesa. A l'estiu Torla es fa complicada per a les camper i autocaravanes. No com recordem d'una tardor que vam pujar a la Muntanya Perdido.Que records aquells dies on feiem tresmils. Ara amb nens la cosa ha canviat molt!

No deixen pernoctar en cap costat. Només està permès pernoctar en un càmping. Hi ha un munt de càmpings per sort. Ens posem a buscar càmping i tots plens. Per sort el més allunyat i amb menys serveis té lliure una parcel·la. Fem nit al càmping Sant Antón sense piscina, però amb banys i dutxa calenta, una cosa important en un viatge amb una Califòrnia sense wc ni boiler per a aigua calenta.

Al matí aparquem a l'aparcament on s'agafa l'autobús a la Prada d'Ordesa. No deixen passar als cotxes durant l'estiu i cal anar si o si en autobús.

Ja en la Prada d'Ordesa ens disposem a fer la ruta de les cascades. Una ruta circular de 10 km on visitarem tres cascades. Arnau amb només 5 anyets la fa estupendament bé. I durant la volta, ens anem trobant petites platges al riu on el recompensem amb banys múltiples que li reposen piles.

Pels que no tingueu cadireta de muntanya per als més petits de la família, a la botiga de la Pardera d'Ordesa podreu llogar una.Nosotros ho vam fer per a Anna i ens va anar genial.

Guia d'el viatge: Pirineus en autocaravana, la gran ruta transpirinenca amb 14 grans destinacions

A continuació, trobareu 14 grans destinacions dels Pirineus catalans i aragonesos amb la descripció de cadascuna de les parades realitzades en el nostre ruta pels Pirineus en camper. Trobareu llocs on aparcar la vostra autocaravana, llocs de pernocta, visites imprescindibles i més.

ETAPA 1: Ruta pels Pirineus catalans en autocaravana

ETAPA 2: Ruta pels Pirineus aragonesos en autocaravana

Galeria de fotos de la ruta en autocaravana amb nens per Espanya: Ruta Pirineus aragonesos amb nens en autocaravana

Si no tens autocaravana i el que vols és llogar una i començar en aquest món, aquest és el teu servei. O bé, si no tens temps per organitzar el teu pròxim viatge en autocaravana o camper i vols que algú t'ho organitzi amb la major professionalitat, aquest també és el teu servei.

 T'assessorem, gestionem, resolem dubtes, donem suport i vam muntar una ruta o viatge organitzat en autocaravana personalitzat als teus gustos i necessitats, perquè vagis tranquil, segur i el viatge en autocaravana sigui inoblidable.

PREU: Segons dies de el viatge organitzat en autocaravana a muntar.

 

ACCEDEIX AQUÍ

Posts sobre viatjar en autocaravana ...

No et perdis aquests posts que et poden inspirar el proper viatge en autocaravana.

Esperem us hagi agradat aquest viatge tant com a nosaltres. Si t'ha agradat nos-ho saber en un comentari i subscriu-te a l'newsletter del nostre blog i xarxes socials. Ens ànima a seguir escrivint!

Família de la Kucavana

Vall Ordesa: Broto, Torla i la ruta de les cascades de l'Estret, la Cova i Cua de Cavall

Aquesta entrada té 2 comentaris

  1. Patrice

    Bonjour després d'avoir la teva emissió sud TF1 sud el Parc d'Ordesa on ameraria savoir si ça peut li va fer venir un càmping car de 7,49m.

    1. família kucavanera

      Salut! Il n'ia pas de problème, bé que pour accéder à Ordesa, vous devrez laisser li càmping-car à Torla et i accéder en prenant le bus. À Torla, il ja de tres bons càmpings, vous ni pouvez no passer la nuit seul. Vous aveus aussi l'aire de càmping-car Fiscal, payante més qui està très bé.

Deixa una resposta