En aquest moment estàs veient 9 coses que has de saber abans de llogar una autocaravana [aquest estiu]
llogar autocaravana

9 coses que has de saber abans de llogar una autocaravana [aquest estiu]

Llogar una autocaravana pot ser una alternativa molt rendible per a les vacances però has de saber en què fixar-te

aquest estiu s'ha posat de moda viatjar amb la casa a sobre. El coronavirus ha trastocat els hàbits de vacances de milers d'espanyols, que han aparcat els seus plans de viatjar a l'estranger.

Ara, creix l'interès per descobrir nous racons del nostre país. Segons diverses plataformes de lloguer d'autocaravanes i de lloguer furgonetes camper, aquesta situació afavoreix el turisme de natura i el creixement generalitzat dels road trips com a opció segura de viatge.

Els viatges en autocaravana o viatges en caravana són una excel·lent opció per als que busquen flexibilitat, comoditat i distanciament social. Aquest tipus de turisme permet reduir els costos, gaudir de la natura i sentir-se més lliure.

A més, aquesta modalitat s'ha anat popularitzant durant els últims anys disparant-seva demanda. segons Europapress, creix la demanda d'autocaravanes a Espanya, amb reserves a l'80% atenent a dades facilitades per l'Associació Espanyola de la Indústria i Comerç de l'Caravàning (ASEICAR).

Llogar un autocaravana o aquest tipus de vehicle pot ser una alternativa molt rendible, però has de saber en què fixar-te. Aquí et deixem una sèrie de consells que has de tenir en compte a l'hora de llogar una autocaravana o buscar un lloguer caravana o un lloguer camper aquest estiu.

LA DADA: 50-180 € / DIA

El preu de lloguer de l'autocaravana varia en funció de molts factors.

Quant costa llogar una autocaravana. Lloguer autocaravanes preus:

El preu de lloguer de l'autocaravana depèn de diversos factors, però principalment de el model, de la temporada i el nombre de dies de lloguer.

La veritat és que trobar el preu que busques et prendrà un temps. Compara entre diferents companyies per saber què és el que millor s'ajusta al teu pressupost.

D'altra banda, recorda calcular la distància que vols recórrer per estalviar sorpreses en la despesa en combustible.

¿I els números ?: hi ha diverses modalitats de lloguer que ronden entre els 50 € i els 180 € de mitjana el dia.

Pots llogar el teu autocaravana a Espanya encara que si vas a fer una ruta per un altre país és millor llogar-hi i anar en avió o en cotxe. Aquesta segona fórmula, reduirà costos de el trajecte fins allà i et estalviarà temps perquè arribaràs abans.

Un truc: Un lloguer autocaravana barata existeix? Aquí va el tipus: el lloguer autocaravanes barates, particulars i més si és a França o Alemanya. Tingues en compte que a França o Alemanya, el lloguer de les autocaravanes és més econòmic que a Espanya per haver-hi més oferta.

Com llogar una autocaravana

Quan llogues una autocaravana, has de pagar per dies i tens un màxim de quilòmetres. Si no, s'augmenta el cost per quilòmetre.

 D'altra banda, assabenta't si et posen límit de països pels quals pots circular. ¿I les mascotes?. Algunes autocaravanes de lloguer admeten gossos i altres no.

 Altres qüestions a les que has de prestar interès: has de pagar una fiança i has de tornar l'autocaravana neta, buida, d'aigües negres i grises i amb la benzina plena o et cobren a part, normalment l'hora màxima per tornar el vehicle és les 20 hores i per recollir després de les 00 hores. En molts casos, l'autocaravana està assegurada a tot risc amb franquícia.

 Descobreix altres condicions que solen exigir: el conductor haurà de ser major de 25 anys i tenir carnet B vigent amb 2 anys d'antiguitat, l'usuari respon de qualsevol sanció o multa i es prohibeix la conducció per persones diferents de les detallades en el contracte.

 La devolució de el vehicle es realitzarà el dia indicat a l'hora acordada amb l'empresa.

Si es retarda en la devolució més de 4 hores, hi haurà penalització. En cas de pèrdua de les claus o documentació de el vehicle, també hi ha penalització.

Higiene i Seguretat

Per sort, per a tothom, actualment les empreses de lloguer d'autocaravanes, lloguer de campers i lloguer de caravanes han extremat les mesures d'higiene i seguretat, aplicant tres nivells de desinfecció: profunda, general i neteja a fons dels extres. D'aquesta manera, queda assegurada la salut de tots.

On llogar una autocaravana o furgoneta camper

disposes de dues opcions per a llogar una caravana, llogar una autocaravana o llogar una furgoneta camper:

 • empreses privades
 • Lloguer entre particulars tipus airB & B

Empreses privades de lloguer d'autocaravanes

Lloguer d'autocaravanes Autocaravaners

Ofereixen higienització de el vehicle amb màquina ozonizadora a l'considerar l'ozó un element de desinfecció efectiu i respectuós amb el medi ambient.

Rumb a l'Est Autocaravanes

Amb descomptes especials per a lloguer d'motorhome de llarga durada.

Amafi

WiFi gratuït a tot Europa i tablet per navegar per internet.

autocaravanes Barcelona

Disposen d'autocaravanes de substitució per garantir que tots els clients que tenen reserva puguin gaudir de les vacances.

Campervaning 

Té implantat una política de bo regal per sorprendre a la parella.

Camperparkemporda

Són distribuïdors de marques com Giottiline i Peugeot, donant servei integral de tot el vehicle.

Caravangirona

Ofereix campers àgils i compactes i també àmplies perfilades. Aquest 2020 també estan disponibles noves Integrals de la classe Premium.

Gironarent

Són distribuïdors oficials d'autocaravanes i caravanes de les marques Sterckeman, Wingamm i Blucamp.

autocaravanes Camperdadi

Disposa també de lloguer remolc caravana i d'embarcacions per a les vacances a la costa.

Vaig a Van

Permet el lloguer d'autocaravanes per a persones amb mobilitat reduïda.

M40 Autocaravanes

Un dels seus serveis és el taller especialitzat en la carrosseria exterior de caravanes i autocaravanes, xapa, pintura, fibra de vidre.

Camperbau-vos

Especialitzada en accessoris per Autocaravana: tendals, avenços, portabicis i molts altres.

Eurovan2000

Durant el viatge, es pot contactar amb l'empresa les 24 hores per atendre i dubtes i consultes.

Valcaran

Per realitzar la reserva es lliurarà el 30% de l'total de l'lloguer i la resta al costat de la fiança de 700 € el dia de la sortida.

Vanyou

Empresa especialitzada en lloguer de furgonetes camper.

AC-Llar

Posa a disposició de el client, una flota d'autocaravanes amb una edat mitjana de 9 mesos.

Alcocars

Recullen els cotxes en l'horari oficial de les oficines. Es podran lliurar en horari no comercial a petició de client.

Topcaravaning

Permet la cancel·lació gratis abans dels 30 dies.

Hispaniallloguer

Permet triar diferents models i distribucions, des de 4 a 7 places i de campers a autocaravanes, des perfilades o semi-integrals.

 

Gorent

Guarden gratis el teu cotxe en els seus garatges durant el lloguer. Es tracta d'un servei sense cost inclòs en tots els lloguers d'autocaravanes.

 Tu Casa a coll

Els seus autocaravanes de lloguer estan completament equipades i passen abans de cada lloguer un control de seguretat i higiene. Es lliuren amb una càrrega de gas.

 la Algabarra

Ofereixen bons d'acampades.

 

Lloguer entre particulars tipus airB & B

Iescapa

És una plataforma nascuda a França amb la participació dels fundadors de BlaBlaCar. Compte amb més de 5.000 autocaravanes per tot Europa i pel món, també amb una varietat de models molt àmplia (Camper, caputxines, integrals, perfilades, autocaravanes 6 places, autocaravanes per a dues, autocaravanes 7 places, lloguer volskwagen california, etc.) .

Pots buscar la caravana ideal ajustant els filtres que més t'interessin, especialment els de data i lloc de recollida. Quan la trobis, hauràs d'enviar una sol·licitud de lloguer i, si el propietari l'accepta, hauràs de pagar a través del web. El dia que rebis el vehicle, hauràs de mostrar el carnet de conduir a l'propietari, signar el contracte de lloguer i concretar l'horari de devolució.

Podeu trobar lloguer d'autocaravanes barates o lloguer de furgonetes campers o lloguer de campers, en el següent enllaç, reservant el vostre lloguer des d'aquest enllaç ens esteu ajudant a seguir amb el projecte

SocialCar

En aquesta plataforma pots llogar, comprar o vendre cotxes, furgonetes o autocaravanes de forma en línia. El nombre d'autocaravanes per llogar a Espanya és força elevat. Si durant el viatge ocorre qualsevol incidència, ho hauràs de comunicar en un termini màxim de 24 hores després del lloguer.

Conduït

Aquest web està especialitzada en lloguer de cotxes, encara que també ofereix una opció de buscar autocaravanes Camper. La seva flota cada vegada és més gran i resulta més fàcil trobar el vehicle que necessites en la teva pròpia ciutat.

L'ABC de llogar autocaravana: preu, espai, equipament i segur

l'espai

L'espai interior de l'autocaravana és bàsic, d'això dependrà el teu benestar. Així, abans de llançar-te a l'aventura el primer que has de tenir clar són les teves necessitats. Com imagines el teu viatge? A on vols anar? Quantes persones viatjareu? Quantes llits necessitaràs ?.

L'oferta d'autocaravanes és molt extensa, de manera que com més informació tinguis millor podràs triar i més confortables estareu tots. Si el vehicle és massa petit, aviat poden arribar els problemes d'estar incòmode. Sabent això, no oblidis que com més gran sigui la mida de el vehicle, Major serà el preu de l'lloguer i també de l'consum de combustible.

Equipament

Un punt que has d'estudiar és quin equipament inclou el lloguer de l'autocaravana. Trobaràs diferències depenent de la companyia, però l'habitual és que el preu inclogui vaixella, estris de cuina, roba de llit i lavabo i fins cadiretes infantils. A vegades pots arribar a aconseguir GPS espacial d'autocaravanes, cadenes de neu, nevera, taula i cadires de càmping. Pregunta tot abans de contractar.

Carnet de conduir

 Qualsevol persona amb permís B de conduir pot portar una autocaravana de menys de 3.500 kg a Espanya i també a la resta d'Europa. Ara bé, calen altres qualitats si vols realment gaudir de conduir una autocaravana.

En primer lloc, et cal ser una mica valent per atrevir-te a conduir un vehicle d'entre 6 metres i 7,5 metres de llarg, 3 metres d'alt i una mica més de 2 metres d'ample.

No és difícil, però si vols conduir una autocaravana has de voler i atrevir-te realment a fer-ho. No cal més.

Informa't de l'assegurança

Aquesta és una de les recomanacions més importants perquè patir un accident o provocar un desperfecte en una autocaravana pot arruïnar les vacances. Encara que creguis que no tindràs cap problema, mai pots fiar-te i menys si mai has conduït un vehicle de dimensions grans.

Guia

Finalment, t'aconsellem que abans d'iniciar la teva aventura, consultes una bona guia actualitzada sobre tot el que pots i no pots fer en autocaravana, especialment amb tot el que es refereix a la circulació, pernoctació i aparcament.

La nostra recomanació personal!

No lloguers teu autocaravana a la lleugera. Estudia els punts comentats i tria el vehicle que millor s'ajusti a tu. 

Com sempre, qualsevol dubte o recomanació, només has de escriure en comentaris més avall. Escrivim per ajudar-vos 🙂

Ets mandrós?
Et busquem el millor lloguer i ruta en autocaravana nosaltres

Aquesta entrada té 4 comentaris

 1. Com sempre informació molt útil. Tinc els teus post guardats per quan ens animem a viatjar en autocaravana

  1. família kucavanera

   A veure si és aviat i ens podem conèixer! Una abraçada!

 2. Bimadredebichis

  Com sempre, enhorabona per un tros de post !!! No sabia que hagués de tenir tantes coses en compte ... .gràcies .... el.dia que em animi encara sort que et tinc atraves d'aquí !!

  1. família kucavanera

   Gràcies! a veure a veure si us animeu a provar-ho i ens trobem a la carretera 🙂 El món és molt petit!

Deixa una resposta