▷ 10 trucs Ninja per llogar una autocaravana aquest 2021
El lloguer autocaravana

▷ 10 trucs Ninja per llogar una autocaravana aquest 2021

Índex

[Total: 1   mitjana: 5/ 5]

'Per fi llogo autocaravana !! vols llogar una autocaravana o camper aquest any per començar a gaudir d'un munt de noves experiències en família o en parella que canviaran la teva vida. Però, com escollir bé el lloguer d'una autocarvana?

Aquí tens els nostres consells bàsics per llogar una autocarvana o furgoneta camper a 2021

Instagram ha dades no vàlides.

L'excepció de l'Covid en el turisme: el lloguer d'autocaravanes a 2020 va créixer un 30%

Ni una pandèmia, ni les màximes restriccions a la mobilitat van aconseguir el 2020 reprimir el ritme de creixement de la vanlife.

Durant 2020 es van matricular més de 8.690 autocaravanes i 2.275 campers (més les furgos camperizadas que no coneixem), Fet que suposa tot just un 3,6% menys que el 2019, segons dades de l'Associació Espanyola de la Indústria i Comerç de l'Caravàning (ASEICAR) .I cal saber que el juliol 2020 va ser el millor any de matriculacions de la història d'aquest sector de l'caravàning.

Però no ha estat només la compra el que ha mantingut el sector camper car. Qui no es va arriscar a comprar llogar i això va fer augmentar els números de lloguer al 30% dades d'algunes plataformes de lloguer d'autocaravanes i campers del nostre país. 

Segons aquestes plataformes, les ciutats que másincrementaron les seves reserves de lloguer autocaravanes a Espanya durant 2020 van ser Bilbao, Barcelona, ​​Màlaga i Sevilla. Sobretot durant els mesos de febrer, juliol i agost com mesos de més lloguer d'autocaravanes.

Això demostra que el sector de les camper car ha vingut per créixer i quedar-se a casa nostra.

Encara que bé és cert també que les últimes reestricciones de mobilitat dels últims mesos de final de 2020 i principis de 2021 han tornat a fer caure de nou el lloguer d'autocaravanes. Encara que molts són els que esperen la bona nova sobre reestricciones per llogar aquest 2021.

És per això que si ets dels que vols llogar aquest 2021 et portem alguns consells a manera d'una petita guia.

¡Segueix-la i encertaràs a l'llogar una autocarvana o camper!

Consells per comprar una autocaravana de segona mà

Foto: https://www.hymer.com/

Guia 10 trucs ninja per llogar una autocaravana
¡Com un expert!

Els viatges en autocaravana o viatges en caravana són una excel·lent opció per als que busquen flexibilitat, comoditat i distanciament social. Aquest tipus de turisme permet reduir els costos, gaudir de la natura i sentir-se més lliure.

 Descobreix els consells més útils que, segons la nostra experiència, t'ajudaran a triar l'autocaravana lloguer adequada. Mira tot el que cal saber perquè la lloguer d'autocaravana o furgoneta camperizada sigui un èxit.

1 Tria la primer l'autocaravana o camper a llogar: autocaravana lloguer segons les teves necessitats i viatge a realitzar

Elabora el teu pla de necessitats: qui viatjarà, dormirà, on aparcarás, quin tipus de viatges faràs, què et caldrà portar ....

Per no penedir d'una mala compra, el primer que has de fer és especificar clarament les teves necessitats. No fixis la vista a la primera autocaravana de lloguer que trobis. Fins i tot una bona oferta pot ser un mal lloguer si després no és el que necessites en la teva ruta

En parella o en família

Presta atenció a el nombre de places en viatge i també per dormir (de vegades no són les mateixes places), distribucions de l'interior, càrrega útil d'emmagatzematge intern i garatge, tipus de llit (no és el mateix un llit alt amb escales que a peu de sòl) i equipaments. No és el mateix viatjar en família que en parella, de manera que necessitessis coses diferents.

Pregunta't quants passatgers viatjaran de forma habitual a l'autocaravana lloguer. Aquest tipus de vehicles diferència entre passatgers per circular i pernoctar. No et preocupis, aquestes dades apareixen en la seva fitxa tècnica.

Important. Busca els cinturons de seguretat a les zones homologades per al viatge. Hi ha d'haver tants com a passatgers permesos. 

Si tens nens fixa't en el tipus d'ancoratges dels cinturons i si van a contra marxa, de costat oa favor de la marxa i vetlla per posar les sillatas de seguretat amb garanties. Si hi ha cinturons d'ancoratge de només dos punts, ull amb ells i nens.

Els llits i distribució interior

Posa especial atenció en el tipus de llits: si són desmuntables o fixes. Com podràs imaginar, les fixes ocupen espai útil i les desmuntables donen més feina. Mira què necessites segons la teva edat, gustos i necessitat de comoditat.

Presta atenció a la distribució de l'autocaravana a llogar. Ha de correspondre al teu estil de vida i permetre una bona mobilitat a bord. Tria la disposició dels llits que millor s'adapti a les teves necessitats (central, transversal o llit francesa, pavelló, llit menjador, llitera o sobrecabina), la de la cuina però també la de l'bany (vàter i dutxa separats, o no). Tria un vehicle els espais d'emmagatzematge i celler siguin altament capaços de satisfer les teves necessitats d'emmagatzematge i et brindin una comoditat total segons les teves necessitats. Aquí, pensa sobretot en quins esports practicaràs durant el viatge, si vols portar bicis dins o fora de l'garatge, una moto o un altre estris.

Tipus autocaravanes de lloguer 'fes-te un expert i triï segons les teves necessitats i gustos!

El lloguer autocaravana

Autocaravana Caputxina (llit sobre  de l'conductor)

L'autocaravana caputxina és molt reconeixible perquè porta el llit sobre de la cabina de l'conductor. A més, posseeix lliteres a la part posterior. És perfecta per a famílies d'entre 4 i 6 persones, fent llit al menjador.

El seu aspecte més negatiu és que consumeix més gasoil i és més sorollosa a l'circular. ¿L'explicació ?: ofereix més resistència a vent. 

El lloguer autocaravana
El lloguer autocaravana

Autocaravana perfilada (més aerodinàmica)

Abans de res, és versàtil. L'autocaravana perfilada et permet triar diferents distribucions i dimensions d'alçada i longitud. Per això, s'adapta perfectament a el nombre de persones que viatgin: des d'una parella fins a un màxim de cinc o sis persones.

El seu disseny és més aerodinàmic que les autocaravanes caputxines, presenta més estabilitat i fa un consum menor de combustible. Un altre avantatge: és de fàcil conducció.

El lloguer autocaravana

autocaravana integral

La seva característica principal és que l'espai és únic, és a dir, l'habitatge no està separada de la zona de conducció. Donen sensació de confort.

A l'estar els llits en els extrems (part del darrere i cabina), la part central de la sala sempre es pot utilitzar i no queda anul·lada com passa en un altre tipus d'autocaravanes. El nombre màxim de persones que poden dormir és de quatre adults i un nen.

Són vehicles que poden arribar a fer fins als 8,80 metres de llarg, per la qual cosa no és possible conduir-les amb el carnet de conduir B. El consum de combustible se situa entre les caputxines i les perfilades.

Llegeix també el nostre article

Kucavana - Tipus d'autocaravana

El viatge que faràs durant llogar el l'autocaravana o camper car

Posa especial atenció a quin tipus de viatges faràs amb la teva autocaravana. Si van a ser escapades curtes de pocs dies o viatges llargs o fins i tot si vas a viure-hi.

No serà el mateix fer i desfer el llit només els caps de setmana, que cada dia. 

Analitza també si vas a utilitzar el teu autocaravana per acampar o fer ruta. Si el que t'agrada és acampar, establir-te en un lloc habilitat per a això (només àrees o càmpings) no et serà tan incòmode moure elements o muntar i desmuntar llits, però si el teu és anar-te movent fent ruta di un lloc per un altre, la muntanya i desmunti de llits i elements serà més dur i pesat

Un altre factor important, és si vas a anar a esquiar, a la neu o en rutes d'hivern. Aquí les teves necessitats seran d'una major mobilitat i espai en els interiors de el vehicle ja que passaràs moltes hores dins.

Pot Finalment, pensa si vas a fer viatges llargs fora d'Espanya. Això et donarà pistes si necessites una calefacció de gas o de gasoil. El gas sinó és GLP no ho trobaràs fora d'Espanya.

Si no tens temps per organitzar el teu pròxim viatge en autocaravana per Espanya o Europa i vols que algú t'ho organitzi amb la major professionalitat, necessites aquest servei Un servei totalment exclusiu i personalitzat per ajudar-te i aconseguir-te el millor lloguer i viatge en autocaravana.

Lloguer autocaravana o camper 

+

Organització viatge en autocaravana

 PREU: Segons dies de el viatge organitzat en autocaravana a muntar, però et garantim el millor preu de mercat.

ACCEDEIX AQUÍ

Consells per comprar una autocaravana de segona mà

2 Millor llogar autocaravana barata o cara? Diferencia els preus dels bàsics i extres

Quant costa llogar una autocaravana. Lloguer autocaravanes preus:

El preu de lloguer de l'autocaravana depèn de diversos factors, però principalment de el model, de la temporada i el nombre de dies de lloguer.

La veritat és que trobar el preu que busques et prendrà un temps. Compara entre diferents companyies per saber què és el que millor s'ajusta al teu pressupost.

D'altra banda, recorda calcular la distància que vols recórrer per estalviar sorpreses en la despesa en combustible.

¿I els números ?: hi ha diverses modalitats de lloguer que ronden entre els 50 € i els 180 € de mitjana el dia.

Pots llogar el teu autocaravana a Espanya encara que si vas a fer una ruta per un altre país és millor llogar-hi i anar en avió o en cotxe. Aquesta segona fórmula, reduirà costos de el trajecte fins allà i et estalviarà temps perquè arribaràs abans. 

LA DADA: 50-180 € / DIA

El preu de lloguer de l'autocaravana varia en funció de molts factors.

Preu lloguer autocaravana amb extres a tenir en compte

Quan llogues una autocaravana, has de pagar per dies i tens un màxim de quilòmetres. Si no, s'augmenta el cost per quilòmetre.

 D'altra banda, assabenta't si et posen límit de països pels quals pots circular o hauràs de pagar més. ¿I les mascotes?. Algunes autocaravanes de lloguer admeten gossos i altres no, però amb cost.

 Altres qüestions a les que has de prestar interès: has de pagar una fiança i has de tornar l'autocaravana netes, buida d'aigües negres i grises i amb la gasolina plena o et cobren a part, normalment l'hora màxima per retornar el vehicle és les 20:00 hores i per recollir després de les 9:00 hores. En molts casos, l'autocaravana està assegurada a tot risc amb franquícia.

 Descobreix altres condicions que solen exigir: el conductor haurà de ser major de 25 anys i tenir carnet B vigent amb 2 anys d'antiguitat, l'usuari respon de qualsevol sanció o multa i es prohibeix la conducció per persones diferents de les detallades en el contracte.

 La devolució de el vehicle es realitzarà el dia indicat a l'hora acordada amb l'empresa.

Si es retarda en la devolució més de 4 hores, hi haurà penalització. En cas de pèrdua de les claus o documentació de el vehicle, també hi ha penalització.

3¿Alquilo autocaravana a empresa versus llogo autocaravana a un particular? Compara preus i serveis per internet

Si et preguntes com llogar una autocaravana amb el cost i serveis òptims. Només hi ha una clau: Pren-te el teu temps i no et encapriches amb ofertes cridaneres o amb la primera que vegis.

Si coneixes gent que té autocaravana, demana la seva opinió; fes un ull a canal de Youtube d'autocaravanistes experimentats per extreure informació per tu mateix i busca opinions en fòrums especialitzats de el sector. Visita empreses de lloguer d'autocaravanes i sobretot mira internet. 

Portals de lloguer d'autocaravanes que t'ajuden de debò

Si decideixes acudir a portals per llogar autocaravanes has de saber primer una cosa.

disposes de dues opcions per a llogar una caravana, llogar una autocaravana o llogar una furgoneta camper o camper car:

  • empreses privades
  • Lloguer entre particulars tipus airB & B però en autocaravanes. D'aquestes últimes et recomanem la següent: 

Yescapa, lloguer entre particulare, una opció més econòmica i flexible

És una plataforma d'economia social i col·laborativa nascuda a França amb la participació dels fundadors de Blablacar. Compta amb més de 5.000 autocaravanes per tot Europa i pel món també amb una varietat de models molt àmplia (Camper, caputxines, integrals, perfilades, autocaravanes 6 places, autocaravans per a dos, autocaravanes 7 places, lloguer Volskwagen california, etc.).

Pots buscar la caravana, autocaravana o camper ideal ajustant els filtres que més t'interessin, especialment els de data i lloc de recollida. Quan la trobis, hauràs d'enviar una sol·licitud de lloguer i, si el propietari l'accepta, hauràs de pagar a través del web. El dia que rebis el vehicle, hauràs de mostrar el carnet de conduir a l'propietari, signar el contracte de lloguer i concretar l'horari de devolució.

A l'ésser amb particulars la recollida i devolució és més flexible sempre. A més Yescapa gestiona l'assegurança de el vehicle multiconductor pel que no et preocupis per això.

Podeu trobar lloguer d'autocaravanes barates o lloguer de furgonetes campers o lloguer de campers, en el següent enllaç:

TRUC MEGA NINJA +: lloga una autocarvana de Yescapa a un particular a França o Alemania.El lloguer de les autocaravanes és més econòmic que a Espanya per haver major oferta.

4 Consulta fòrums per conèixer opinions de les empreses de lloguer abans de llogar una autocaravana professional

Un cop hagis triat un model concret d'autocaravana de lloguer perquè les seves característiques coincideixen amb el teu estil deviaje a realitzar, consulta fòrums a internet per saber-ne més. El fòrum per excel·lència és AC Passió.

D'aquesta manera, coneixeràs opinions a favor i en contra i, segurament, cauràs en el compte d'alguns aspectes que t'han passat per alt. A més sabras de problemes que et pots trobar amb aquesta empresa a l'hora de tornar-te la fiança, punt amb més conflictes.

Confia en la gent que opina. ¡Quan el riu sona, aigua porta !.

Ets mandrós?
Et busquem el millor lloguer i el camí de fer nosaltres

5 Revisa l'antiguitat i quilòmetres de l'autocaravana a llogar

Les caravanes autocarvanas i campers no solen tenir molts quilòmetres si els comparem amb un turisme però quan parlem de les de lloguer pot ser que si. 

En la nostra opinió, convé llogar una autocaravanes que no superin els 100.000 kms que és quan podem trobar problemes mecànics que ens poden fastiguejar les vacances. .

6 Abans de llogar autocaravana: Comprova carrosseria i mecànica

És difícil comprovar la mecànica i carrosseria d'una autocaravana de lloguer però alhora important perquè no et ague les vacances.

Pregunta quan va ser la seva última revisió, comprova que les bateries estan totalment carregades i que no baixa la càrrega en un moment.

També convé fer comprovació visual de la xapa, per assegurar-se que l'autocaravana no ha patit cap accident, que hagi pogut alterar l'estructura. 

Una cosa important sobre els pneumàtics: no acceptis cap autocaravana qnue, encara que sembli que té els pneumàtics nous, aquests té una antiguitat superior als 4 anys. Aquest punt es pot veure al lateral de l'pneumàtic, on ha d'indicar mes i any de fabricació.

 

7 Abans autocaravana llogar: Estudia l'estanquitat, baixos i sostre

A l'examinar l'autocaravana a llogar prèviament abans de marxar, comprova prioritàriament l'estat de la carrosseria. Un control que afectarà tant a les ratllades o petits cops com a la possible infiltració d'aigua. Important perquè després no et deneguen la fiança sense ser just.

Presta atenció a les més mínimes marques a les parets, tant a l'exterior com a l'interior i embalums que vegis per fora o al sostre (pot ser que estigui inflat per aigua). Examina baixos i sostres que no hagin mínims cops, sobretot en els para-xocs del darrere per la part de baix, on l'anterior lloguer ha pogut donar un cop i no veure abans. 

8 Abans de llogar autocaravana: Revisa interiors: toca i mira!

Seguim amb la guia de consells per llogar una autocaravana sense problemes posteriors i devolviendote teu fiança.

Dins de l'autocaravana, toca i mira tot. 

Una altra pista: no ha d'haver floridura en coixins i matalassos, això pot ser que hi hagi humitat i filtracions d'aigua.

Més aspectes a tenir en compte: l'estat de portes, finestres, trapes i mobiliari, que tot tancament perfectament.

9 Revisa el funcionament de el gas, calefacció, nevera, cuina, aigua i electricitat

Demana que s'encengui la nevera unes hores abans de la teva lliurament de l'autocaravana de lloguer perquè tingui temps d'arribar a la temperatura de funcionament i veure que funciona.

Abans de marxar que t'ensenyin tot el sistema de gas i que t'ho encenguin comprovant que va. Aquí comprova que portis les dues bombones plenes de gas, no sigui que et quedis sense calefacció o nevera a mitges de les vacances.

Verifica el funcionament de la bomba d'aigua obrint totes les aixetes, d'aquesta manera també comprovaràs l'arribada d'aigua calenta. Fes el mateix amb el vàter, comprova el funcionament de la bomba de descàrrega i el funcionament de la guillotina de la caixa de recollida. 

Encén tots els llums i comprova que funcionen.

Comprova que la nevera s'ha refredat prou (4/5 °), apaga-i torna a engegar per comprovar el correcte funcionament de l'mecanisme d'encesa. 

Assegura't que els cremadors de la calefaccioón i boiler s'encenguin correctament.

Sobre la calefacció: Verifica que el sistema de calefacció s'encén regularment sense intents repetits. La calefacció ha de encendre en el primer o segon intent. També testeja el funcionament de sistema de ventilació i el grau de fum que feta el tub exterior de la calefacció si és de gasoil.

Si el panell fotovoltaic està present, la verificació de funcionament s'ha de fer en un dia assolellat, però també va bé assegurar que funcioni per a no quedar-te sense electricitat a les teves vacances.

En resum, pren nota dels millors consells per llogar una autocaravana, perquè no se't fotin les vacances.

Consells per comprar una autocaravana de segona mà

10 Finalment comprova la documentació legal de llogar el autocaravana

Abans de llogar una autocaravana, verifica que tots els papers de l'vehicle estan en regla: 

  • La ITV ha d'estar passada sempre, No ho oblidis. 
  • Els extres que porti han d'estar legalitzats en la seva fitxa tècnica, comprova-bé. Per exemple, la suspensió pneumàtica ha hagut de passar l'homologació i itv corresponent de legalització.
  • L'assegurança d'el vehicle de multipropietario que estigui vigent.

Ets mandrós?
Et busquem el millor lloguer i ruta en autocaravana o camper nosaltres

Què t'ha semblat la nostra guia de 10 consells bàsics per llogar una autocaravana útil?

Blog

Accedeix als articles i contingut del nostre bloc.

Nordkapp en autocaravana o camper

No et perdis res

Rep tots els divendres, gratuïtament, al teu correu electrònic totes les novetats del nostre bloc amb la nostra revista digital.

Butlletí

Deixa una resposta