En aquest moment esteu veient Assegurança autocaravana: Quin és el millor d'aquest 2024? La nostra comparativa personal
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Segur autocaravana: Quin és el millor d'aquest 2024? La nostra comparativa personal

Segur autocaravana: què dilema.
Per viatjar amb casa teva a coll totalment tranquil, res com triar bé entre les millors assegurances per a autocaravanes aquest any 2024.
Doncs no és or tot el que lluu!

Viatjar en autocaravana o en camper té moltíssims atractius: gaudeixes de la natura, deixes de ser turista per transformar-te en viatger i et mous al teu ritme. Unes experiències de les que gaudiràs plenament si aconsegueixes una bona companyia d'assegurances d'autocaravana que et doni suport davant de possibles imprevistos. 

Si estàs a punt de renovar o contractar la teva assegurança per a autocaravana i estàs cansat de sentir que altres col·legues del món aconsegueixen millors propostes que tu… segueix llegint sobre la millor assegurança per a autocaravanes del 2024.

En aquest post, compartim amb tu tot el que hem après sobre assegurances per autocaravanes i campers al llarg de la nostra experiència. Així ho veiem.

El que descobriràs

El nostre objectiu és que escullis una pòlissa a mida, la que s'ajusti a tu com un guant. 

Com et beneficiaràs

Si prens la decisió correcta, t'estalviaràs preocupacions i diners.

Les tres preguntes imprescindibles sobre l'assegurança

1ª. L'empresa asseguradora és experta en el món caravaning? 

2ª. Et fan una assegurança que cobreix el mínim del mínim o realment és una assegurança que no et deixarà tirat a la carretera o davant un problema gros?

3ª. El seu preu és bo?

Anem amb els detalls!

Resum top segur autocaravana 2024: Per als que voleu anar a l'gra

Com veuràs a baix, després de tota una anàlisi i comparativa finalment aquest any 2024 hem tornat a contractar la nostra assegurança d'autocaravanes amb una empresa gallega que es diu Ucolliu, amb la qual ja el contractem el 2021 perquè ens va donar el millor preu i cobertures.

Són autocaravanistes gallecs de tota la vida que s'han dedicat sempre a les assegurances de granges i explotacions agràries, cosa que fa que amb les asseguradores tinguin un gran volum i puguin donar un gran preu i qualitat. 

Us deixo aquí el quadre de la comparativa resum que hem realitzat per triar la nostra assegurança d'autocaravana, Buscant en el nostre cas una assegurança a tot risc amb franquía amb bones condicions per si passa alguna cosa (que millor no passi mai) i bon preu. 

Com veureu, Ucoga té el millor preu d'assegurança a tot risc amb una franquícia molt bona de 320 amb les millors condicions ja que ho inclou tot i el que ens interessava tenen la millor assistència en viatge.

A més, d'Ucoga també ens va enamorar que ens van comentar que estan treballant a oferir als assegurats granges i explotacions agrícoles per poder pernoctar amb autocaravana!

Total que tot ens va acabar agradant d'aquesta companyia que fins ara ni coneixíem. Quina gran descobriment!

Comparativa segur autocaravana

Si voleu llegir aquest post i també podeu llegir el detall del quadre comparatiu de dalt, amb l'anàlisi una a una de les cobertures, al nostre POST ASSEGURANCES AUTOVARAVANAS A l'ANALISIS TOTAL ho tens tot al detall!

DEMANA AQUÍ EL TEU PRESSUPOST AMB EL 10% DE DESCOMPTE EN LA TEVA ASSEGURANÇA AMB UCOGA POSANT EL CODI

 KUCAVANA10

Guanya tranquil·litat. Escull sol empreses expertes en el món de l'caravaning

Busca empreses asseguradores expertes en el món caravàning, assegurances autocaravana d'experts. Els que ens movem en aquest món sabem bé que una autocaravana té les seves peculiaritats. Realment, és una casa rodant. Per tant, et convé aconseguir una assegurança per autocaravana adaptat a les teves necessitats.

Als camperistes com tu ens encanta la llibertat, la natura i sobretot viatjar tranquils. Nosaltres, després d'un munt d'anys movent-nos així, hem après que assegurar l'autocaravana és garantir el viatge. llavors, para gaudir de les nostres rutes sense sobresalts, és vital contractar una bona assegurança per al vehicle. 

Només cal teclejar a Google i trobaràs multitud d'ofertes o companyies. Però, ¿com buscar ?. Aquí et deixem un núvol de paraules que t'ajudarà molt en la teva cerca. Pots començar per assegurances autocaravana - assegurança autocaravana -assegurança autocaravanes - assegurances autocaravanes - assegurança d'autocaravana - assegurances d'autocaravanes

Pren nota! 

assegurances per autocaravanes de al 2021

Checklist per confeccionar l'assegurança d'autocaravanes per al 2024 a la teva mida

Seguim!

Fes una ullada a aquesta llista de verificació per triar la pòlissa ideal d'entre les millors assegurances per autocaravanes de l'2023 que podràs trobar al mercat. Així ho hem resumit.

 1. Quin preu estàs disposat a pagar per l'assegurança?
 2. Primes garanties i cobertures davant d'un accident o preu de l'assegurança?
 3. Primes, atenció personalitzada o preu de l'assegurança d'autocaravanes?
 4. Vols a tot risc? 
 5. Amb franquícia o sense? Fins a quanta franquícia estàs disposat a pagar?
 6. Quan utilitzaràs la teva autocaravana? En vacances només? O tots els caps de setmana i vacances?
 7. Quants anys té el teu autocaravana?
 8. Quines coses portes dins de casa teva rodant? Vols cobrir allò de dins o no?
 9. Qui conduirà?
 10. Hi haurà conductors extres?
 11. Quina és l'edat dels conductors?
 12. Has tingut algun part dels últims anys?
 13. Has tingut algun part durant el primer any amb alguna asseguradora i et van fer fora?
 14. ¿Sortiràs d'Espanya amb regularitat?

 Decideix què necessites i què prioritzes a partir de les respostes que has contestat

Ara, ja estàs preparat per aconseguir la companyia asseguradora que més et convé, el primer és tenir clar el que vols i prioritzes.

L'assegurança d'autocaravanes ha d'ajustar-se a les vostres necessitats i prioritats com un guant. Per tant, cerca cobertures adaptades a tu. L'ideal és no haver d'usar l'assegurança, però... si cal fer-ho... Que serveixi per resoldre qualsevol problema!! I que no te'n penedeixis!!

Les nostres 3 recomanacions, per la nostra experiència:

1 Tria una companyia amb un servei d'atenció a client personalitzat, que et tractin amb cura i atenció, no com un número de pòlissa més, que quan ho necessitis no et contestin. 

2 Després assegura't del que realment cobreix la teva assegurança, i no et guiïs només perquè val 30 euros menys, t'asseguro que davant de preus hi ha diferències també de serveis i cobertures davant d'un accident, ho tenim clar lamentablement per experiències que hem tingut. 

3 Assegura't que amb ells, la gestió de sinistres és fàcil i transparent.

Àrea número 2 més recomanada pels autocaravanistes espanyols: àrea d'autocaravanes de Viladrau

La nostra experiència amb les assegurances de autocavana per a la nostra Kucavana

 Nosaltres, després d'elaborar el nostre pla de què necessitem i prioritzàvem, tenim la nostra assegurança autocaravana amb Ucolliu, El qual després d'una bona comparativa aquest 2024 entre les diferents asseguradores d'autocaravana millor preu i cobertures ens ha donat. Una grata sorpresa que més avall us explicaré que va ser pur amor a a l'trobar-los i és que aquesta companyia té una història que a nosaltres ens ha enamorat.

Fins ara, per a nosaltres és l'assegurança autocaravana més barata que hem trobat a tot risc, amb una atenció personalitzada impressionant molt propera i amb les millors cobertures i avantatges com a autocaravanistes en comparació amb les altres asseguradores.

Anterior a ells hem estat amb Carvan i amb MV Assegurances, el famós Lolo. Amb Caravan no vam tenir per sort d'usar l'assegurança, però amb Lolo si i va ser un complet desastre lamentable. 

I com cada any anem a la millor assegurança, aquest any ens hem anat amb Ucoga el que millor preu i cobertures ens ha donat amb diferència.

Encerta a l'triar. Quins tipus d'assegurances per a autocaravanes trobaràs?

Trobaràs diferents tipus d'assegurances i depenent de les teves necessitats hauràs de triar un o altre.

 • Pots triar Tercers + assistència i llunes.
 • També està al teu abast Tercers bàsic + robatori. Recomanat per ACs i furgos antigues o que van a tenir poc ús.
 • Una altra opció més és Tercers complet + incendi i pèrdua total / fenòmens de la natura. Recomanat si necessites una cobertura completa a un preu ajustat.
 • A més, trobaràs tot l'anterior + danys propis de el vehicle, tot risc amb franquícia. Les franquícies poden anar des dels 200 euros aproximadament en endavant.   
 • I una alternativa més, Tot risc sense franquícia.

Pren nota de les cobertures mínimes per a assegurances autocaravana

 • Assegurança a tercers. És obligatori.
 • Llunes. Sempre a punt per si cal.
 • Assistència internacional. Imprescindible si vas a sortir fora.
 • Col·lisió amb animals. Tard o d'hora, acaba passant.
 • Accessoris il·limitats. L'interior de la teva autocaravana és casa teva.
 • Responsabilitat civil.
 • Defensa jurídica.
 • Assegurança de l'conductor.
 • Assistència en viatge i grua. Si no el tens, et pot complicar el teu viatge.
 • Robatori i incendi. Això és bàsic. No arrisquis.

Un mix entre vehicle i casa

Com bé saps, les autocaravanes són vehicles peculiars i també ho són les seves assegurances. Les autocaravanes són un mix entre un vehicle i una casa.

Donada la seva condició d'habitatge, requereixen una assegurança que cobreixi els estris, els mobles i altres béns. En definitiva, el contingut. I no només en cas de robatori. La cobertura de robatori d'una assegurança d'autocaravana contempla també el furt i l'espoliació.

A l'ésser una casa, també necessita estar protegit enfront de danys com els provocats per un incendi o per una inundació. Són garanties habituals en un assegurança multirisc de llar i que una assegurança específica d'autocaravanes hauria de contemplar si vols estalviar-problemes.

Salut de Terrades a autocaravana

I el preu de les assegurances per a autocaravanes o campers?

Quan t'acostes a l'asseguradora, el primer que et preguntaran és quin és el tipus i el model de la teva autocaravana. Basant-se això et donaran un pressupost però hi ha molts altres factors que hi influeixen. Heus aquí una aproximació de costos:

Tarifes aproximades:

 • Per Tercers + Vidres + Assistència: Fins a 130 Cv: 257 €. Més de 130 CV: 292 €.
 • En el cas de Tercers + Robatori + Incendi + Impacte Animals: Fins a 130 Cv: 385 €. Més de 130 Cv: 410 €.
 • Si optes per Tot Risc o danys propis: Fins a 130 Cv i valor Superior a 40.000 €: 780 €
 • En cas de Franquícia de 600 €: 540 €. Més de 130 Cv: i valor Superior a 40.000 €.
 • I Amb Franquícia de 300 €: 580 €.

Recorda. Són taxes orientatives. L'ideal és trobar assegurances especialitzades en autocaravanes per obtenir les millors tarifes. Si el teu autocaravana és perfilada, probablement aconsegueixis assegurances per sota d'aquest rang. Llavors encertaràs.

Amb la informació necessària (tipus de vehicle, model, accessoris, pes, etc.) les asseguradores poden calcular millor el preu de l'assegurança d'autocaravana. És igual si demanes un pressupost en línia o de forma presencial. Has oferir aquest tipus d'informació de manera detallada per obtenir tarifes completament personalitzades a les teves necessitats.

En resum, contracta la pòlissa en una asseguradora especialitzada en autocaravanes. Així és com s'entenen a la primera, què necessites realment i mira molt bé les cobertures costat de el preu, que no t'enganyin.

Segur autocaravana: Els quatre consells per aconseguir la millor assegurança per autocaravana o camper al 2024

 1. El pes de la caravana o càmping determinarà l'import final quan estiguis contractant l'assegurança. Si es tracta d'una caravana de menys de 750 quilos pot estar assegurada pel mateix vehicle, sempre que això s'hagi contemplat a la pòlissa d'ell mateix, tingues-ho en compte.
 2. Les cobertures de robatori, danys, etc. Són opcionals, però molt recomanables sempre que vulguis gaudir de les teves vacances i oblidar-te de qualsevol imprevist que pugui sobrevenir.
 3. Assegura't que comptes amb totes les cobertures que necessites, sobretot pel que fa a responsabilitat civil es refereix i si compta amb una bona assegurança d'accidents millor, millor que mai passi res, però si passés que no et penedeixis.
 4. Fuig de les ofertes agressives d'algunes companyies. És molt probable que faltin cobertures! però també allunya't d'ofertes abusives!
Islàndia en autocaravana amb nens

Segur autocaravana: la nostra opinió i per què triem a Ucoga per sobre de les altres. La nostra elecció per a aquest 2024 després de molt comparar.

Nosaltres tenim la nostra assegurança amb Uculli, especialistes en assegurances per a autocaravana. Aquesta companyia ens agrada per diverses raons. Molts dels integrants del seu equip viuen el caravàning en primera persona des de fa molts anys. Són gallecs d'aquests que et s'enamoren a la primera. I és que quan parles amb ells t'adones que no tracten amb un número de pòlissa, sinó amb persones.

S'han dedicat sempre a el sector granges i extensions agrícoles de nord d'Espanya, però el seu amor per l'autocaravana ha fet que des de fa poc es llancessin al nostre sector, Ucoga és amor pel rural, la natura i el caravàning. Aquest amor es nota i ara mateix treballen per unir els dos sectors que granges i autocaravanes treballin juntes ... si t'assegures amb ells segur aviat entendràs per què 😛

A més, sabem que tramita un alt volum de pòlisses per la qual cosa té un gran poder de negociació, el que hem vist reflectit en el seu preu juntament amb totes les cobertures que ofereixen, ara mateix del millor que hi ha. Actualment treballen amb més de 30 companyies asseguradores!

També ens convenç més que altres companyies perquè quan els crides, no salta un contestador automàtic. Prefereixen donar un tracte humà i proper. Així, és més fàcil explicar-los les nostres necessitats com a clients. a més, et assignen un assessor personalitzat que resol els nostres dubtes i tramita els nostres sinistres o incidències.

 Ja no parles amb ucoga, parles amb Mariña (en el nostre cas, ara no me la col·lapseu eh jejeje!) , això canvia les coses, t'ho asseguro.

Un altre punt a favor: en casos de desacord, aquesta corredoria d'assegurances s'ocupa de defensar l'assegurat enfront de la companyia. El client ja no ha de «lluitar directament amb l'asseguradora».

I un avantatge més: tramiten assegurança sense que et moguis de casa. A més, t'envien tota la documentació a domicili (pòlissa, bolígraf, telèfons d'assistència, carta verda, parts d'accident ...).

En resum, és d'aquestes companyies que saben donar tranquil·litat a client. Els seus valors empresarials són l'atenció a client, l'amor pel caravaning i la transparència. 

I finalment, has de saber que feta una comparativa entre assegurances és la que ofereix les millors cobertures davant un sinistre, pel mateix preu que altres amb cobertures més baixes.

Des del nostre punt de vista, Ucoga una excel·lent opció. Aquí us deixo els seus preus i cobertures generals, tot i que les específiques per import valen molt la pena comparat amb altres!

Assegurança a tercers bàsic d'Ucoga inclou: (DES 200 €)
• RC Obligatòria + RC voluntària
• RC Incendi + RC de la Càrrega
• Assistència en viatge il·limitada
• Accidents de el conductor
• Assistència sanitària
• Impacte animals cinegètics
• Danys meteorològics
• Cobreix accessoris integrats
• Trencament de llunes
• Lliure elecció de taller
• Defensa, reclamació de danys
• Defensa de multes

L'assegurança Plus de Ucoga inclou (DES 290 €)

A més de tot l'anterior:
• Robatori

• Incendi

• Pèrdua total

Assegurança a tot risc de Ucoga inclou (DES 310 €)

A més de tot l'anterior

• Danys propis

DEMANA AQUÍ EL TEU PRESSUPOST AMB EL 10% DE DESCOMPTE EN LA TEVA ASSEGURANÇA AMB UCOGA POSANT EL CODI

 KUCAVANA10

La nostra recomanació final!

Per aconseguir la millor assegurança per a autocaravanes:

 1. Fes un llistat de les teves necessitats i prioritats (que prefereixes cobertures, preu, atenció personalitzada ...)
 2. Explora diverses asseguradores amb experiència en el sector de l'caravaning sense oblidar-te de mirar bé les cobertures al teu comparació.
 3. No oblidis contractar una assistència il·limitada en carretera.
 4. També t'ajudarà llegir opinions d'altres caravanistes. La nostra avui és que Ucoga és la millor companyia d'assegurances d'autocaravanes.
resum
Assegurances autocaravana comparativa 2024: ¿quin és el millor i més barat?
Nom de l'article
Assegurances autocaravana comparativa 2024: ¿quin és el millor i més barat?
Descripció
Assegurances autocaravana comparativa 2024: ¿quin és el millor i més barat?
autor
Nom de publicació
Kucavana
editorial Logo

Aquesta entrada té 15 comentaris

 1. maria carolina

  bona nit ,,, abans de res dir-vos que m'encanta la vostra pàgina .. sobre tot el bé explicat que estan les rutes i l'optimisme que es percep.
  nosaltres tenim pensat llogar aquest estiu una autocaravana..y en les condicions de l'lloguer inclou una franquícia molt alta.
  volia preguntar que consells em podeu donar, perquè he sentit que hi ha assegurances que cobreixen aquestes franquícies ...
  gràcies per endavant

  1. família kucavanera

   Hola Maria Carolina, en primer lloc gràcies pel teu comentari 🙂 Ens agrada que us resulti útil en els vostres plans 🙂 Pel que dius, no coneixem cap assegurança sobre les fiances de lloguer (suposo et refereixes a fiança quan parles de franquícia). Però, la ocpción que potser busques i sigui la millor és l'opció que la majoria d'empreses de lloguer tenen a contractar l'assegurança a tot risc sense franquícia, per un plus més, i això evitaria el risc de perdre la fiança. La veritat és que és fàcil de vegades donar un petit cop les primeres vegades, sobretot en els baixos del darrere, per pendents o canvis de rasant. El meu consell, seria compte amb els baixos del darrere sobretot i per davant amb precaució 🙂 Una abraçada ia gaudir de descobrir el món de l'autocaravana 🙂

 2. anònim

  moltes gràcies ,,, i bons viatges !!

  1. família kucavanera

   Gràcies a vosaltres, que ens seguiu i animeu sempre a seguir escrivint i compartint entre tots. Una abraçada!

 3. Mercè

  Un article llarg, però on no sobra ni una coma. Ja tinc anotat cridar-los al setembre!

  1. família kucavanera

   Ja tinc el quadre de la comparativa de totes les asseguradores, si era llarg però no li sobrava comes, espera't Mercè! jejej ara ve el millor 😛 La conclusió és que és de bojos el tema segurs i que cal mirar-lo però ben bé!

 4. ROBERTO

  Hola Tant aquesta pagina com tot el web, m'ha ensenyat un munt de coses que he de saber abans d'iniciar-me en aquest món que tant desitjo pertànyer, encara no m'he decidit ni per qual comprar autocaravana o camper L2H2, per a un solteron fugint de la massificació, ja que la vull per a tot l'any, i l'assegurança és d'allò més important, em queda un dubte o no l'he entès en tot el que expliqueu, ¿es pot tenir una assegurança metge que t'atenguin en qualsevol punt d'Espanya, o ja entra en la cobertura de l'assegurança que facis a l'autocaravana o camper ?, Jo necessito certa intervenció cada sis mesos per otorinolaringòleg i seria un rotllo deixar un poble bonic per anar a la ciutat on em tractin, i una altra pregunta que passa amb el padró ?, jo no tinc habitatge ni família per tenir padró, he llegit alguna cosa que es pot sol·licitar a assumptes socials que t'empadronis a la caravana, però no sé si és cert. ¿Creieu potser una camper L2H2 / H3, Per passar mes desapercebut, les autocaravanes que m'agraden a mi són les perfilades amb llit francesa i tinc ja unes sis en favorits, però no em decideixo per qual format triar, autocaravana o camper, el preu em surten molt semblants entre els 20.000 i 28.000 €, ¿teniu alguna guia de passos a seguir a l'comprar una autocaravana o camper, punts mes importants a vigilar, sóc nou i el món està ple de llops, per cridar-los d'una manera amable. Gràcies i salutacions.

  1. família kucavanera

   Hola Roberto, gràcies per les teves paraules, abans de res 🙂 Doncs l'assegurança de el vehicle és això només assegurança de vehicle. Només cobreix atenció mèdica en cas d'accident. Pel que tu dius crec que el que et aniria bé és tenir una mútua, ja que la seguretat social et dóna cobertura a tot Europa però només en temes d'urgències, no en intervencions periòdiques, pel que sé.
   Sobre tema padró, el vaig analitzar legalment i vaig parlar d'això a través d'una entrevista a una família amiga que va donar el pas, te la deixo aquí: https://www.kucavana.es/vivir-viajando-en-autocaravana/

   Per comprar també vam escriure fa poc un article que crec que et pot anar bé, sobretot si és de segona mà que mires: https://www.kucavana.es/consejos-para-comprar-una-autocaravana-de-segunda-mano/

   Ja ens dius si et va bé la info 🙂 Qualsevol cosa pregunta, estem per aquí!

  1. Jose Coy

   Gràcies Jorge, una molt bona idea, mirem això de l'Excel

 5. Molt bona la comparativa, no sabia que hi havia tantes coses a tenir en compte per comparar l'assegurança, però és que no és només un carro i això ho canvia tot.

 6. Luca

  Buongiorno, complimenti per la pagina però la seva una cosa vaig veure sbagliate i fate perdre tempo.
  Cancel·la el blog dove consigliate Ucoga assicurazioni perxé non assicurano per nient a veicoli italiani.
  Gràcies

 7. Ignacio

  Bones, estic interessat en pressupost segur aturocaravana

  Si em doneu un mail us passo tota la documentació,

  Salutacions

  Nacho

  1. família kucavanera

   Hola Nacho, nosaltres no assegurem, només som usuaris com vosaltres 🙂

 8. Marca

  Hello! Thank you for your helpful webs that contains so molt critical information. I am looking into Ucoga and will probable purchase the Total Risk – 300 (Franquisia). I am anglès speaker i és molt difficult en el camí cap a totes les pàgines en el document que sentem. Tough if I were a Spaniard and very tough being an American!

  I've asked the agent if United Kingdom es covered in their policy. I doubt it but thought I should ask. What about you? What do you do when you go to countries outside of the EU? Are there short term policies that you buy?

  Are you still very confident in Ucoga? Their policy coverage, their attentiveness to the customer? My experience with them so far has been ok but I wouldn't say excellent. Anys words of advice and answers to my questions would be greatly appreciated! Keep up the great work!

Deixa una resposta