En aquest moment estàs veient ASSEGURANCES AUTOCARAVANES: ANÀLISI TOTAL >> Hem demanat abril pressupostos diferents, els hem analitzat i aquest és el resultat ....
Polònia a camper o càmping

ASSEGURANCES AUTOCARAVANES: ANÀLISI TOTAL >> Hem demanat abril pressupostos diferents, els hem analitzat i aquest és el resultat ....

Índex

Escollir el millor entre totes les assegurances d'autocaravanes no és missió impossible ... però gairebé ...

Molta gent ens pregunta com encertar a l'triar entre totes les assegurances d'autocaravanes possibles. A l'igual que nosaltres fèiem abans, milers d'autocaravanistes passen hores i hores comparant els diferents contractes oferts a Internet per les asseguradores ...

I, sobretot ... per no perdre una sol oportunitat, rastregem a Google de totes les formes possibles: segur autocaravana, assegurances autocaravana, segur autocaravanes, assegurances per a autocaravanes, assegurances d'autocaravanes, segur camper, segur furgoneta camper, assegurances per a furgonetes camper, preu assegurança furgoneta camper, millor assegurança per a furgonetes camper, assegurances per a campers ... fins a veure si donem amb el millor i més barat ...

I què em dius quan ens dóna per llegir un munt d'opinions en bucle ... i no obstant això a la fi acabem més perduts? Quin maremàgnum ...

No busquis més, intentaré ajudar-te amb la nostra recent experiència per seleccionar la nostra assegurança aquest any!

A el menys, si el que busques és un assegurança a tot risc amb franquícia de 300, perquè és el que nosaltres busquem.  Per a nosaltres és el millor a nivell del que una autocaravana necessita i el risc que correm.

Així en el nostre cas, i després de demanar dotzenes de pressupost en línia, hem trobat la 'joia de la corona' o això creiem anem jejeje almenys per a nosaltres ho ha estat.

Finalment, vam signar el contracte amb Ucoga, Millor preu i majors cobertures després d'analitzar com veureu una a una. 

T'expliquem per què l'elecció amb nombres? 

Ah ... i si segueixes llegint fins al final hi ha un regal per a tu si vas a demanar pressupostos! Baixa a al final i allà el tens 🙂

Però abans de començar ... què assegurances són obligatoris en una autocaravana?

Com probablement ja saps, la llei obliga a tenir una assegurança bàsica oa tercers per a qualsevol autocaravana o furgoneta camper. Per tant, és la cobertura mínima o obligatòria és necessària a l'viatjar en autocaravana o només circular per la ciutat.

I què cobreix una assegurança d'autocaravana o una assegurança de furgoneta camper?

Les garanties i cobertures de les assegurances d'autocaravanes i de les assegurances per a furgonetes camper depenen de la modalitat que escullis. Això és el més important.

Per això, t'expliquem que aquestes són algunes de les diferents cobertures: responsabilitat civil obligatòria, responsabilitat civil voluntària, assistència en carretera, llunes, incendi, robatori, danys propis, danys propis amb franquícia, defensa jurídica ... És a dir, aquesta és la llista mínima que has de tenir al teu cap, però com veuràs a sota, hi ha més que has de tenir en compte.

Sobre cobertures i que et has de preguntar per contractar una assegurança d'autocaravana tens un article que també vam fer fa temps i també està actualitzat que és extens i que et pot ajudar. T'ho deixo aquí: Post segur autocaravana què tenir en compte per triar el millor.

Resultat de la nostra comparativa d'assegurances per a autocaravanes i furgonetes camper per 2021-2022

A continuació, et mostrem la comparativa que hem fet des Kucavana per contractar la nostra assegurança a tot risc amb franquícia de 300. Com veuràs, hem analitzat les quatre corredories més conegudes, especialitzades en assegurances d'autocaravanes i assegurances per a furgoneta camper.

 Et presentem el llistat d'aquestes corredories d'assegurances, per ordre alfabètic:

  • Carvan
  • MV Assegurances
  • Ucoga
  • Zalba Caldú  

Hem estudiat, una a una, les cobertures més interessants en les assegurances d'autocaravanes o en les assegurances de furgonetes camper.

Doncs anem d'un en un a comparar cobertures que donen en els seus pressupostos:

Responsabilitat civil obligatòria

Ho tenen tots, i encara sort perquè és obligatòria jejeje

La Responsabilitat Civil Voluntària 50.000.000 €

També el trobaràs a tots.

Inclou tots els extres fixos fins a 10.000 € euros de forma gratuïta

Està disponible només en a MV Assegurances i Ucoga, en la resta has declarar abans de contractar-lo i cal pagar l'extra.

Responsabilitat civil derivada d'incendi (cobreix a tercers)

Només ho ofereix Ucoga amb un import de 600.000 euros.

Defensa i Reclamació

Has de saber que el tenen tots, però Carvan posa el límit en 600 €

La defensa en Multes

Forma part de l'oferta de Carvan, Mv Assegurances i Ucoga, la resta no.

Responsabilitat Civil de la Càrrega

Només t'ho ofereix Ucoga. I el més important és que la quantia és de 100.000 €. 

segur Conductor

En Carvan ofereixen 30.000 € per mort mentre que Ucoga el doblen a 60.000 €. En Zalba Caldú no hem trobat la quantia d'aquesta cobertura ni a MV, no diuen res en els seus pressupostos.

llunes

Hi ha bones garanties en totes, però la més completa l'ofereix Ucoga a l'incloure tot tipus de llunes de vidre, metacrilat o un altre plàstic. A més, el sostre solar també el considera com lluna. Les claraboies com accessoris estan cobertes.

Assistència en viatge

Veiem que Carvan inclou, des del km. 0, repatriació de el vehicle i ocupants sense més.

Per la seva banda, MV Assegurances t'ofereix assistència en viatge, remolc a elecció de el vehicle des del km 0 de l'domicili sense més.

En el cas de Ucoga té millors prestacions a part de la repatriació que també. Si als 4 dies, el vehicle segueix paralitzat es remolcarà fins taller designat per l'assegurat ia més les despeses d'allotjament i esmorzar en hotel fins a un màxim de 4 nits sense límit de cost i en hotels de 4 o 5 estrelles s'inclou mentre ho reparen. Això us asseguro és molt molt important perquè les vacances no s'aturin.

L'oferta de Zalba Caldú és des del km. 0 per accident i avaria internacional, inclou repatriació de el vehicle i ocupants. A més, assistència mèdica màxim 3.600 euros i només en estranger no Espanya i hotel només 300 € en total, amb màxim de 150 € dia (amb dos dies màxim).

Subsidi Privació Permís

Hem vist que està inclòs en Carvan, MV Assegurances, Ucoga i Zalba Caldú, és a dir, el tenen tots. El que no et diuen el subsidi detallat, només Ucoga ho detalla en el seu pressupost.

Robatori

Aquesta cobertura, en Carvan i Zalda Caldú és total i parcial (valor de mercat).

Pel que fa a Ucoga, és total i parcial. I a més té el més d'equipatge i efectes personals amb el màxim de 500 €, poc però això que res.

En el cas de MV Assegurances, és total i parcial i inclou també l'equipatge i efectes personals amb el màxim 500 €, també poc però això que res.

Incendi

Els de Carvan i Zalba Caldú t'ofereixen total i parcial pel valor de mercat.

A la corredoria Ucoga és total i parcial i també inclouen efectes personals amb un màxim 500 €.

La proposta de MV Assegurances és equipatge i també inclouen efectes personals amb un màxim 500 €.

Responsabilitat civil al Càmping

Només MV Assegurances ofereix aquesta cobertura. Aquí els detalls: fins a 60.000 € per sinistre i any, s'inclouen els danys que pugui ocasionar a terceres persones per fets dels quals pugui resultar civilment responsable l'acceptant de l'assegurança o cònjuge actuant en qualitat de cap de família com a usuari de càmping i zones de descans mentre duri l'estada a l'establiment. Aquesta cobertura és vàlida en tots els països de la Unió Europea. 

El que no ens queda clar si la resta d'assegurances com tenen responsabilitat civil entenem que això també es inclouria no? La veritat és que de vegades costa entendre el que ens diuen en les condicions les assegurances ...

Fenòmens Naturalesa (pedra, vent, neu, pluja, corriments i altres ens catastròfics o extraordinaris)

T'expliquem que en Ucoga i Zalba Caldú si estan inclosos i amb bones condicions, els altres no diuen res.

Col·lisió per atropellament d'animals cinegètics sempre amb atestat policial i sense culpa assegurat

Has de saber que en Ucoga i MV Assegurances sí estan inclosos i amb bones condicions, els altres no diuen res.

En cas de pèrdua, el total d'indemnització amb 3 anys d'el vehicle seria ....

Únicament Ucoga contempla aquest punt en el seu pressupost, el que ens dóna transparència de manera general i ens ajuda a confiar una mica més. Ens diuen que serà de el 70% de la valor a nou.

Sobre el que ens donarien la resta de companyies? Ni idea no posen res en els seus prespuestos ni condicionants que ens han enviat ...

Una taula fàcil de colors que t'ajudarà a encertar!

Aquesta taula elaborada que hem elaborat, reflecteix el nombre de cobertures que reuneix cada una de les assegurances analitzats: Ucoga, MV Assegurances, Carvan i Zalba-Caldú. És un exemple gràfic que t'ajuda a conèixer d'un cop d'ull, les conclusions a què hem arribat. 

Assegurances autocaravanes

Preu assegurances autocaravanes:
Quant pagues amb una franquícia de 300 € per a cadascuna d'aquestes companyies d'assegurança?

UCOGAMV ASSEGURANCESCarvanZALDA Caldú
FRANQUÍCIA320 €300 €300 €300 €
IMPORT ANUAL455 €478 €510,26 €576,71 €

Una altra prestació de Ucoga que no esperàvem ... a tenir en compte .... i que sumen punts ...

Pròxim servei per a assegurats: granges per a la pernocta en autocaravana

Mariña nostra assessora d'assegurances de Ucoga que per cert, quina qualitat humana té, aquí ho deixo per als seus caps: P, ens atén i ens explica per telèfon per a més estan treballant en un proper servei gratuït per 2022 per a assegurats de Ucoga: granges i extensions agrícoles per a la penocta en autocaravana!

El que sents ... això ja ens acaba d'enamorar! No sé com serà a la fin aquest servei extra de la companyia, però el simple fet que s'esten movent per ajudar-nos a l'col·lectiu autocaravanista i sobre també que tingui a veure amb ajudar a zones rurals ia m'atrau! 'Sumem punt extra extra a Ucoga en la comparativa!

Quina és la nostra conclusió?

Sens dubte, la decisió final és personal. Depenent de les garanties que estiguis buscant a l'hora de contractar la millor assegurança per a autocaravanes o la millor assegurança per furgoneta camper o de les impressions que tinguis de cada empresa.

El més important és que analitzis bé què necessites per evitar contractar cobertures innecessàries i sobretot per no oblidar assegurar aspectes importants en el teu viatge i que hauries de tenir coberts.

Per exemple: si vas a Cap Nord on hi ha molts accidents amb rens sens dubte mira que la teva assegurança cobreixi accidents amb animals cinegètics!

La nostra recomanació, ara mateix, i després d'anys d'experiències i milers de quilòmetres recorreguts fora i dins d'Espanya, és optar per l'assegurança d'Autocaravanes a Tot Risc amb Franquícia 320 en aquest cas de Ucoga que és el que més transparent ens ha semblat, amb les millors cobertures sobre els altres analitzats i sobre el que millor preu té!

Triem Ucoga com el nostre segur, després de veure que és el millor a tot risc amb franquícia un cop comparades les cobertures realment importants en una assegurança d'autocaravana o furgoneta camper.

I com vam dir a el principi ... aquí tens el teu regal!

Aquí tens el teu regal:
CODI DESCOMPTE 10%: KUCAVANA10 amb la companyia que vam triar!

El teu regal!

En Kucavana, hem aconseguit per a tots els nostres lectors ....

Un 10% de descompte ...

en Ucoga per a qui vulgui demanar pressupost. CODI DESCOMPTE A INTRODUIR "KUCAVANA10"
Fes click aquí

En aquest post hem parlat sobre: ​​segur autocaravana, assegurances autocaravana, segur autocaravanes, assegurances per a autocaravanes, assegurances d'autocaravanes, segur camper, segur furgoneta camper, assegurances per a furgonetes camper, preu assegurança furgoneta camper, millor assegurança per a furgonetes camper, assegurances per campers .

Deixa una resposta