En aquest moment estàs veient Bagà a furgo per la ruta dels Empedrats per @teamfurgos
Ruta dels Empedrats de Bagà

Bagà a furgo per la ruta dels Empedrats per @teamfurgos

Aquest perfil d'instagram no és gens comú. No és una família, no és una furgo, sinó són 3 furgonetes! Un 3 × 1 sensacional. 2 són família entre ells i al seu torn famílies nombroses ia la 3a que era l'única que viatjava en furgo, la van conèixer en un càmping. Aquest any a les 2 famílies campistes que ja tenien furgo per ser nombrosa, l'han camperizado i han començat als 3 junts l'aventura de viatjar lliures en furgo.

Si vols conèixer més sobre viatjar en furgo, no ho dubtis coneix a aquest gran equip de viatgers camper, ¡un 3 × 1!

La ruta dels Empedrats de Bagà

Bagà és un petit poble de la comarca del Berguedà situat a la província de Barcelona amb un entorn privilegiat. 

Això ens permet pernoctar en un espai preparat per a la millor aventura. el àrea de pícnic de Pont de Sant Joan, Situat en plena natura a la riba de riu Bastareny. 

La ruta pels salts d'aigua i gorgs d'aigua dels Empedrats de Bagà

Un cop es fa de dia allà podem fer a peu per la muntanya la ruta dels Empedrats d'aproximadament  5 quilòmetres a la recerca dels diferents salts d'aigua espectaculars que podreu trobar. 

La ruta dels Empedrats trancurre entre Bagà i també Gisclareny el poble més deshabitat de la província de Barcelona, ​​de menys de 40 habitants.

Hi ha variants de la ruta més famosa de Bagà, una mica més llarga d'uns 8-9 quilòmetres, sortint de L'Hostalet - La Salle Natura, fent una ruta circular de pujada fins al refugi de Sant Jordi, seguint el Camí dels Empredats. Recorre el curs de la riera de Galligans que hem de creuar diverses vegades, per llocs de gran bellesa: gorgs, cascades, estanys, salts, grans blocs. Especialment recomanable visitar el «Bullidor de la llet».

A partir del refugi (1640 m) el camí encara remunta una mica més fins al Coll de Galligans i el Pas de la Boixassa (1780m) amb grans vistes a l'Cadí i Pedraforca. Després ja tot és baixada clara fins al punt d'inici (L'Hostalet - La Salle Natura). Tot el camí transcorre per un PR de marques grogues i blanques.

Quan anar a Bagà

Molt recomanable visitar Bagà i fer la ruta al primavera, després de les pluges, per gaudir dels passos pel torrent.

Una ruta i visita a Bagà de 10 per fer en família i un gran lloc per passar el dia i pernoctar en furgo o autocaravana.

Altres articles que et poden interessar

Deixa una resposta