En aquest moment estàs veient la Selva d'Irati en furgo i País Basc en autocaravana per @enfurgoyenautocaravana
Selva de Irati a autocaravana i País Basc en furgo

La Selva d'Irati en furgo i País Basc en autocaravana per @enfurgoyenautocaravana

Dues famílies amb objectius clars: viatjar, natura i gaudir. Tant és si amb furgo o en autocaravana, aquí les dues coses són igualment vàlides.

Si vols conèixer més sobre viatjar en autocaravana o furgo, no ho dubtis coneix a aquest gran equip de viatgers.

Dues recomanacions: Selva d'Irati en autocaravana o furgo i País Basc en el que vulguis també

Som dues famílies i tenim dos rutes que recomanar sota la nostra experiència en l'anterior confinament.

La part furgo recomana la Selva d'Irati en autocaravana o furgo o com vulguis.

Proposem començar pel sud de França i Pirineus per acabar de visitar la Selva d'Irati a Navarra, així és com ho vam fer nosaltres. 

És un lloc preciós per visitar. Fa un parell d'anys es podia pernoctar al mateix aparcament, però ara no es pot (ja t'avisen quan arribes allà). Així que ens vam desplaçar fins Ochagavia. Un poble amb molt d'encant. Té dos pàrquings gratuïts per dormir, on vam dormir en un d'ells molt tranquils. Al poble també hi ha un càmping que té tarifes només per pernoctar per si sou més de càmping o necessiteu serveis.

La part autocaravana recomana al País Basc en autocaravana o furgo o com vulguis.

Va ser la nostra primera ruta en autocaravana, abans teníem caravana. Proposem la ruta que vam fer, que la vam començar per Hondarribia, on no podeu deixar de passejar pel seu nucli antic i prendre uns pintxos és un imprescindible.

I vam acabar en Zumaia, On és imprescindible visitar els Flysch i l'Ermita de Sant Elm (Famosa per la pel·lícula 8 cognoms bascos). Era la primera vegada que pernoctábamos i sense problemes, encara que la que més ens va agradar va ser el àrea d'autocaravanes gratuïta de Listorreta, molt tranquil·la, amb taules de pícnic i barbacoa, un plaer en plena natura, però els lavabos només estan oberts uns mesos a l'any.

Altres articles que et poden interessar

Deixa una resposta