En aquest moment estàs veient Combarro amb autocaravana: al top dels pobles mariners amb hòrreus!
Combarro amb autocaravana

Combarro amb autocaravana: al top dels pobles mariners amb hòrris!

Combarro amb autocaravana és una destinació fascinant en el nostre viatge a Galícia en autocaravana. Sens dubte, ocupa un merescut lloc al top dels pobles mariners. Famós pels seus hòrreos i creuers, també aconsegueix sorprendre't pels seus cridaners carrerons que adornen el cor del poble.

Quan vinguis, descobriràs un lloc de 10!    

 

Si no tens autocaravana ni camper i has de llogar, un regalet abans de continuar:

 Roadsurfer, professionals del lloguer de campers, ens ha fet un regal per a vosaltres! No cobrem cap comissió si reserveu un camper de Roadsurfer, però en aquest cas el descompte que us fan crec que val molt la pena per a vosaltres, així que us ho deixem per aquí per si us ajuda:

 Roadsurfer us va a descomptar 80 euros en el vostre lloguer de camper si la reserveu per aquest link i poseu el CODI: KUCAVANA80

-80 € LLOGUER CAMPER ROADSURFER CODI: KUCAVANA80

Què veure i què fer a Combarro

Combarro està molt a prop de Pontevedra ciutat i… tots diuen que és super turística. És veritat. I també és veritat que la visita val la pena quan t'acostes a terres gallegues. El bonic nucli antic de Combarro us ofereix racons plens d'encant.

 

Els horris

Apropa't a aquest preciós conjunt històric de trenta horris, situats a la vora del mar i que tenen l'honor de ser els més fotografiats de Galícia. A les teves xarxes socials, quedaran de luxe!

Els horris de Combarro, igual que els de la resta de Galícia, són construccions tradicionals i típiques que des de l'antiguitat serveixen per emmagatzemar aliments, gra o patates. Un altre gran símbol del lloc són els seus creuers: creus de pedra característiques de Galícia que representaven antigament les cruïlles de camins.

Monestir benedictí de Sant Xoan de Poio

Aquest cenobi va ser fundat al s.VII i habitat per monjos benedictins durant segles. En els seus millors temps va tenir un gran poder a l'entorn. Quan el visites, és fàcil imaginar-ho. Sent la seva història!

el port

La zona del port de Combarro té un regust especial: a mig camí entre les tradicions marineres i les tendències modernes. Aquí pots observar a els pescadors preparant les xarxes abans de sortir al mar ia altres amb els seus iots per fer una passejada per la ria. Para't. Un lloc idoni per veure la vida passar.

Les cases i el nucli antic

Les cases de Combarro són de pedra, de fusta, de colors… Sens dubte, quan les recorres t'adones que és la millor manera de conèixer els habitants del lloc. Ah, i no us perdeu l'església de Sant Roc, del s. XVIII.

Illa de Tambo

Tot un descobriment en el teu recorregut per Combarro amb autocaravana!. Amb la marea alta, aquesta illa s'omplia d'aigua i en temps en què l'illa pertanyia al monestir de Sant Xoan de Poio proveïa de peix. Més curiositats: l'ínsula amaga moltes llegendes i, encara que actualment, no es pot visitar, sí que està permès navegar a prop.

On estacionar i pernoctar a Combarro amb autocaravana

Molt a prop de Combarro al poble del costat es pot estacionar i pernoctar a la seva àrea d'autocaravana. Des d´aquesta a Combarro hi ha uns 15 minuts a peu.

 

 T'assessorem, gestionem, resolem dubtes, donem suport i muntem una ruta o viatge amb autocaravana personalitzat als teus gustos i necessitats, perquè vagis tranquil, segur i el teu viatge amb autocaravana sigui inoblidable.

Amb aquest servei gaudiràs de debò d'un viatge amb autocaravana sense contratemps ni pèrdues de temps.

 Des de 30 €

ACCEDEIX AQUÍ

Deixa una resposta