En aquest moment estàs veient Giethoorn, la Venècia holandesa i un dels pobles més bonics de Països Baixos

Giethoorn, la Venècia holandesa i un dels pobles més bonics de Països Baixos

Giethoorn ¿què veure i fer?

Giethoorn, la Venècia holandesa i un dels pobles més bonics de Països Baixos. Què veure i fer a Giethoorn

De ruta per Països Baixos, o com a mal anomenem, Holanda en autocaravana vam descobrir pobles de conte, llocs insòlits, parcs naturals i castells amb molt d'encant. A més vam descobrir Holanda amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, que ens amplia la mirada i ens la fa gaudir un 200%.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts al nostre blog i comença a viatjar amb nosaltres a Holanda en autocaravana.

Guiethoorn què veure i fer

En el teu viatge a Holanda en autocaravana, camper o cotxe per lliure Giethoorn ha de ser ona visita obligada si t'agrada visitar aquells pobles denominats els més bonics de país que visites.

Giethoorn, és un poble típic holandès, situat a Overijssel, on pots veure com la seva gent conviu entre l'aigua. Se li crida l'Venècia holandesa i és un dels pobles considerats més bonics de Països Baixos. 

A nosaltres ens va semblar realment preciós, però també ens va semblar que allò eren les Rambles en hora punta. Si vols pau i tranquil·litat i evitar multituds, segurament aquest no serà el teu lloc, quedes avisada.

Giethoorn, se situa entre llacs i bassals d'aigua, que es van trobar després d'excavar en les torberes (maresmes amb matèria orgànica) que allí es situaven. Així és com per poder viure allà, entre les illes que es van formar es van construir els pontets típics que li donen aquest encant especial.

La seva gent vivia entre aigües, ponts i el seu mitjà de transport eren els «punter» un petit vaixell impulsat per una perxa.

I de la seva història a la realitat d'avui, on Giethoorn no ha canviat gaire. Segueixen els seus ponts i les seves barquetes, però aquesta vegada les barquetes ja són elèctriques i estan plenes de turistes.

Giethoorn amb autocaravana

Què veure i fer a Giethoorn

  • L'imprescindible a Giethoorn sens dubte és un passeig en barca pels seus canals i llacs passant per sota dels seus ponts. Aquest passeig sol durar unes dues hores.
  • Veure i passejar pels hermossas granges de el segle XVIII i XIX de sostres de palla de Giethoorn.
  • Prendre alguna cosa o menjar en un dels seus restaurants.

On estacionar i pernoctar a Giethoorn en autocaravana o camper

Nosaltres estacionem i fem nit a l'àrea d'autocaravanes que hi ha a l'entrada de Giethoorn. Després per anar a llogar una barqueta i passejar per Giethoorn hi ha uns 3 km amb bici o bé et pots moure i aparcar en un dels múltiples pàrquings més propers a centre de Giethoorn.

El cost va ser de 15 € la nit.

Per acabar ... 2 màximes Giethoorn en autocaravana

En cap acampis ni pernoctes lliurement, sigues responsable, l'acampada lliure està prohibida totalment a l'igual que la pernocta lliure fora de càmpings o àrees d'autocaravana

En tota Holanda està prohibida l'acampada, però és que a més Holanda també té prohibida la pernocta lliure per llei.

Sabem que la vigilància de la policia és màxima davant les acampades i pernoctes lliures al país i que multen 200 euros per això pel que ens han dit companys. Així doncs, no acampis i no pernoctes per lliure i contra la llei de Països Baixos, hem de respectar les normes de cada lloc, recorda ets un convidat.

RECORDA, ACAMPAR ÉS sobresortir DEL PERÍMETRE DE LA TEVA VEHICLE (treure taula i cadires, tendal, obrir finestres ...).

Coneix un mínim sobre Països Baixos. Guia d'Països Baixos en autocaravana

T'ho posem fàcil, aquí tens una petita guia d'Holanda en autocaravana amb tot el que cal saber.

Deixa una resposta