En aquest moment estàs veient Parc Nacional d'Biesbosch, entre aigües dolces
Parc Nacional d'Biesbosch, entre aigües dolces. Us expliquem què veure i fer a aquest meravellós parc natural d'Holanda.

Parc Nacional d'Biesbosch, entre aigües dolces

Parc Nacional d'Biesbosch ¿què veure i fer?

Paque Nacional de Biesbosch, un paradís per passejar i pedalar entre aigües en un entorn natural meravellós dins un viatge a Holanda.

De ruta pels Països Baixos, o com mal anomenem, Holanda descobrim pobles de conte, llocs insòlits, parcs naturals i castells amb molt d'encant. A més, descobrim Holanda amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, que ens amplia la mirada i ens la fa gaudir un 200%.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts al nostre blog i comença a viatjar amb nosaltres a Holanda en autocaravana.

Per començar... 2 màximes sobre el Parc Nacional de Biesbosch

En cap acampis ni pernoctes lliurement, sigues responsable, l'acampada lliure està prohibida totalment a l'igual que la pernocta lliure fora de càmpings o àrees d'autocaravana

En tota Holanda està prohibida l'acampada, però és que a més Holanda també té prohibida la pernocta lliure per llei.

Sabem que la vigilància de la policia és màxima davant les acampades i pernoctes lliures al país i que multen 200 euros per això pel que ens han dit companys. Així doncs, no acampis i no pernoctes per lliure i contra la llei de Països Baixos, hem de respectar les normes de cada lloc, recorda ets un convidat.

RECORDA, ACAMPAR ÉS sobresortir DEL PERÍMETRE DE LA TEVA VEHICLE (treure taula i cadires, tendal, obrir finestres ...).

Coneix un mínim sobre els Països Baixos. Guia dels Països Baixos 

T'ho posem fàcil, aquí tens una petita guia d'Holanda en autocaravana amb tot el que cal saber.

Parc Nacional de Biesbosch què veure i fer

En el teu viatge a Holanda en autocaravana, el Parc Nacional d'Biesbosch és una visita obligada si t'agrada la natura i l'aigua.

Endinsar-se en bicicleta pel Parc Nacional d'Biesbosch és pur delit. Passa per camins, ponts i passarel·les de fusta entre aigües, entre torberes, maresmes i estanys contínuament. 

Només aixecar el cap i contemplar el paisatge d'aquest parc nacional t'adones que hi ha més aigua que terra i que en realitat camines sobre les aigües d'aquest racó meravellós dels Països Baixos.

El Parc Nacional De Biesbosch és una de les poques zones de confluències d'aigua dolça del món que creen un delta d'aigua dolça de 8000 hectàrees. Aquí podràs anar de passeig a peu, amb bicicleta o en canoa per un laberint de rius i rierols que s'entrellacen i abracen contínuament. 

A més, amb les seves nombroses aus que vénen aquí a menjar, és el lloc perfecte per albiraments ornitòlegs dels més aficionats. Un altre animal que diuen és típic que es pot veure comunament al parc, encara que nosaltres no en vam poder veure cap, és el castor.

Ruta en bici per Holanda
Ruta en bici per Holanda

Què veure i fer a Biesbosch en autocaravana

  • Museu de Parc Nacional de Biesbosch
  • Rutes amb bicicleta per tot el Parc per senders asfaltats sense trànsit rodat
  • Rutes en canoa o caiac
  • Rutes a peu
  • Rutes a cavall
  • Visites guiades per albiraments d'aus i animals

Per fer alguna de les activitats que podeu fer al parc podeu contactar amb els centres de visitants de Parc Nacional de Biesbosch en Drimmelen, Dordrecht i Werkendam per planificar o resrevar una activitat o per a més informació
sobre el parc, ells us ajudaran.

Biesboschcentrum Drimmelen

Biesboschweg 4

4924 BB Drimmelen

tel: 0162-682 233

 Biesboschcentrum Dordrecht

Baanhoekweg 53

3313 LP Dordrecht

tel: 078-630 5353

 Biesbosch Museum Werkendam

Hilweg 2

4251 MT Werkendam

 

tel: 0183-5004 009

 

On estacionar i pernoctar al Parc Nacional d'Biesbosch en autocaravana

Nosaltres estacionem en un dels pàrquings que hi ha dins el propi parc nacional per sortir des d'allí amb la bicicleta cap al museu de el Parc i fer algunes activitats. Però allà, no es pot pernoctar.

Per pernoctar vam anar a una àrea d'autocaravanes privada propera a 5 minuts amb l'auto que pertany a un centre de pesca en captivitat i restaurant. El cost van ser 10 € però no té cap tipus de servei, és una zona on aparcar i acampar sense serveis i enmig del no-res.

Deixa una resposta