En aquest moment estàs veient Ruta màgica per la Costa de el Nord d'Espanya: d'est a oest per @ sin.raices
Ruta pel nord d'Espanya en furgoneta

Ruta màgica per la Costa de el Nord d'Espanya: d'est a oest per @ sin.raices

@ Sin.raices són un ramat de dos humans, Samy i Eddie, i dos cànids bojos per la natura, el respecte, la cultura i la vida que viatgen a bord de la Burraka, un Opel Vivaro 'molt revoltosa!

Les més fotografiades d'aquest perfil són Fly i Freya, dos perroscamper addictes als banys, border collie, professionals de trobar rius i tolls en qualsevol dels llocs que paren seus amos.

Aquesta parella establerta a Catalunya però amb orígens al nord d'Espanya i ciutadans de l'món, mostren en el seu perfil molts llocs de tolls d'aigües, platges, termes i altres llocs d'aigua sobretot que inspiren viatgers. 

No et perdis les seves aventures a instagram, ¡segueix-!

Planifica el viatge pel nord d'Espanya en autocaravana en 5 clics

De ruta màgica pel nord d'Espanya en furgoneta camper d'est a oest:

En aquests temps en què les opcions a sortir de país són intermitents, volem convidar a tots aquells curiosos amb un respecte innat a l'entorn a descobrir l'altra cara de la nostra península. La cara màgica. 

Comencem la ruta pel nord d'Espanya en furgo per la Costa Brava a Catalunya

Si, fent costa, puges cap al nord, podràs gaudir de la Costa Brava per començar tranquils, recomanem certes cales que no estan tan massificades com Cala Cristus, Amb una cova des de la qual podeu partir a el camí de ronda, la Cala compta amb un pont directe a el càmping internacional de Calonge, Un servei impecable i un càmping enorme.

Recuperant carretera per nacional 2 i les seves secundàries més costaneres trobarem unes vistes precioses, les cales que envolten L'Escala no tenen desperdici. Ara si anem cap a l'interior podem visitar Besalu, Un poblet medieval amb una àrea de pernocta a la seva entrada i un riu on pots banyar-te sencer sota un pont. 

Podeu fer la següent nit per l'Alt Empordà al Pantà Darnius, ja sigui davant de l'estany o al càmping que hi ha a cinc minuts caminant, envoltat d'arbres, amb piscines, dutxes, punt de llum i pistes de tennis per 15 € la nit. 

Segona etapa de la nostra ruta en furgoneta camper: País Basc

Ara comença la màgia. Descanseu bé perquè ens anem cap a Zugarramurdi, Ruta de bruixes i misteri, podeu visitar les seves coves en una ruta de més o menys una hora. Recomanem fer aquestes rutes havent llegit sobre les zones, sempre.

Què hi ha més original a veure i deduir la pràctica d'aquelarres? En carrer Lapiztegia trobem una àrea gratuïta i banys (a 200m de restaurants i un paseito a les coves. Recomanem recórrer lliurement la comunitat, no té desperdici, a més de visitar el restaurant Azurmendi, en Larrabetzu, Al barri de Leguina. 

El menjar basca boníssima, el millor. 

 

Tercera etapa de la ruta nord d'Espanya en furgoneta camper: Cantàbria

Seguim cap a Cantàbria, podeu pernoctar pels Pics d'Europa i visitar la reserva d' Cabarceno en autocaravana o furgoneta en la seva àrea d'autocaravanes de Cabárceno. 

Anem-nos a Peñarrubia, Al muntanya Hozarco. Us encantarà recórrer aquests boscos plens de criatures màgiques pertanyents a la increïble mitologia càntabra, éssers que representen el millor i el pitjor de l'espècie humana. Coneixeu a Musgosu o a l'Cíclope càntabre, us omplirà d'imaginació! 

Seguim cap a Astúries en autocaravana o camper: 4a etapa

La direcció està clara; ens anem, donant voltetes per la zona, plena de natura, cap a Astúries. Terra de verd i vaquetes. Aquí la màgia es troba en Beyu Pen, Una ruta en la qual, a més camines, més frondós és, i ... més personatges mitològics veus! Éssers semihumanos, éssers que representen la por al desconegut com el Diañu Burleta o grups d'ànimes que visiten als moribunds com les Güestias.

Per dormir, dutxar-se i altres, sens dubte el càmping La Pau, en Llanes

I arribem a l'oest: Galícia en autocaravana o furgoneta camper en una 5a etapa d'aquesta ruta pel nord d'Espanya en furgoneta

Seguim i toquem el límit (encara que podeu recórrer un camí més interior de tornada, tot és preciós) amb Galícia. en Lugo podem envoltar els pobles tan preciosos i menjar com en cap costat. 

Més tard trobem altres llocs xulíssims com les Gorgs de Mougás, Entre la carretera que uneix Balona i A Guarda. Aquí podem trobar aquesta màgia de l'Nord en rutes Meigas. Ja imaginéssiu, tampoc té desperdici, terra de bruixeria, aquelarres, Santa compaña ... l'arribada és senzilla perquè creua amb el camí de Sant Jaume, (quines coses, no?) Durant anys, Santiago de Compostel·la era un lloc «prohibit» fins que un vilatà va veure d'allà una llum que el va atraure, i va passar a cridar Campus Stellae (camp d'estrelles) i així Compostel·la. Si seguim el camí de Santiago i més, arribarem a la fi de l'món i la nostra ruta; Finisterre. I Costa de la Mort. 

I fins aquí aquesta gran ruta pel nord d'Espanya en furgoneta camper.

Si no tens autocaravana i el que vols és llogar una i començar en aquest món, aquest és el teu servei. O bé, si no tens temps per organitzar el teu pròxim viatge en autocaravana o camper i vols que algú t'ho organitzi amb la major professionalitat, aquest també és el teu servei.

 T'assessorem, gestionem, resolem dubtes, donem suport i vam muntar una ruta o viatge organitzat en autocaravana personalitzat als teus gustos i necessitats, perquè vagis tranquil, segur i el viatge en autocaravana sigui inoblidable.

PREU: Segons dies de el viatge organitzat en autocaravana a muntar.

 

ACCEDEIX AQUÍ

Altres articles que et poden interessar

Aquesta entrada té 2 comentaris

  1. anònim

    Que referències més paupèrrimes. La ruta pel nord és més .... Infinitament més.

    1. família kucavanera

      Tens més articles amb rutes pel nord, moltíssimes més i per zones detallades, aquesta és simplement una ruta més explicada per uns amics de forma inspiradora i que és de agrair sempre que la comparteixin amb tots 🙂 Si vols compartir alguna ruta teva estarem encantats de publicartela, aquesta web és per compartir i ajudar-nos tots 🙂 Gràcies!

Deixa una resposta