En aquest moment estàs veient Volendam, platja i poble pesquer
Volendam a Holanda

Volendam, platja i poble pesquer

Volendam ¿què veure i fer?

Volendam, un paradís per a passejar i pedalar per un poble pesquer amb molt d'encant.

De ruta per Països Baixos, o com a mal anomenem, Holanda en autocaravana vam descobrir pobles de conte, llocs insòlits, parcs naturals i castells amb molt d'encant. A més vam descobrir Holanda amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, que ens amplia la mirada i ens la fa gaudir un 200%.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts al nostre blog i comença a viatjar amb nosaltres a Holanda en autocaravana.

Per començar ... 2 màximes Volendam en autocaravana

En cap acampis ni pernoctes lliurement, sigues responsable, l'acampada lliure està prohibida totalment a l'igual que la pernocta lliure fora de càmpings o àrees d'autocaravana

En tota Holanda està prohibida l'acampada, però és que a més Holanda també té prohibida la pernocta lliure per llei.

Sabem que la vigilància de la policia és màxima davant les acampades i pernoctes lliures al país i que multen 200 euros per això pel que ens han dit companys. Així doncs, no acampis i no pernoctes per lliure i contra la llei de Països Baixos, hem de respectar les normes de cada lloc, recorda ets un convidat.

RECORDA, ACAMPAR ÉS sobresortir DEL PERÍMETRE DE LA TEVA VEHICLE (treure taula i cadires, tendal, obrir finestres ...).

Coneix un mínim sobre Països Baixos. Guia d'Països Baixos en autocaravana

T'ho posem fàcil, aquí tens una petita guia d'Holanda en autocaravana amb tot el que cal saber.

Volendam què veure i fer

En el teu viatge a Holanda en autocaravana, camper o cotxe per lliure Volendam ha de ser ona visita obligada si t'agraden els pobles amb encant i ambient mariner.

Aquest preciós poble se situa al llac Marker, i solia tenir accés directe a la Mar de el Nord passant pel Zuiderzee. Gràcies a la seva ubicació perfecta a la riba de l'estany, molts pescadors es van assentar al poble i això li dóna l'aspecte de poble mariner total. En comparació amb altres parts d'Holanda Septentrional, Volendam té bastants habitants catòlics, que es distingeixen d'altres holandesos no només per la seva religió, sinó pels seus vestits típics i el seu propi dialecte, el volendams.

Fins i tot avui en dia vénen molts turistes a veure els locals vestits amb els seus vestit regionals de Volendam, i també a veure les precioses cases de pescadors i botiguetes de souvenirs encantadores ia bon preu. Aquí vam fer totes les compres de souvenirs i van merèixer la pena.

 Volendam és també conegut a Holanda per l'amor que els seus habitants senten cap a la música, la oiras pels seus carrers, i és que és d'aquí la música pop holandesa anomenada Palingsound, de fet hi ha fins a un museu sobre ella. I sobretot si visites Volendam, no t'oblidis de provar l'entrepà típic d'anguila fumada, si port el trobaràs a gairebé tot arreu.

Ruta en bici per Holanda
Ruta en bici per Holanda

Què veure i fer a Volendam

  • Passejar pels seus carrers antics de barris de pescadors amb laberints de carrerons pintorescos
  • Visitar el museu de la música Palingsound
  • Veure el ahumadero d'anguiles Smit Bokkum, en el mateix edifici que el muso de la música Palingsound
  • Visitar el museu de Volendam on podràs veure els vestits tradicionals i veure obres d'art locals
  • Visita la fàbrica de sabates de fusta de port
  • Visiar la fàbrica de formatge de Volendam al port
  • Descobrir la Volendam Experience, que mostra habitacions de l'any 1916
  • Fer-te una foto vestit amb vestit tradicional al port i conquistar-souvenir
  • Comprar mil souvenirs preciosos per al teu jardí o casa: molins de vent, esclops de fusta, campanes, etc ...

Finalment recordar-te que Volendam està a la banda de la vila de Edam, conegut pels seus formatges, que també mereix una visita. A l'igual que l'illa de Marken, on pots agafar un vaixell des del port de Volendam i recórrer l'illa amb bicicleta.

 

On estacionar i pernoctar a Volendam en autocaravana o camper

Nosaltres estacionem i fem nit a l'àrea d'autocaravanes de Volendam. Una àrea magnífica, amb gespa i sobra, a 2 minuts de la platja, que en plena onada de calor nosaltres vam fer molt ús d'ella.

Si arribes abans de les 17 hores, hauràs de pagar 6 € uros de més per mig dia. Sinó són 12 € el dia.

Deixa una resposta