En aquest moment estàs veient Schokland, l'illa sense aigua Patrimoni de la Humanitat
Schockland

Schokland, l'illa sense aigua Patrimoni de la Humanitat

Schokland ¿què veure i fer?

Schokland, l'illa sense aigua Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Una illa sense aigua al voltant? Sí, el que oyes.Donde l'aigua un dia va vèncer a l'home i on finalment l'home va vèncer a l'aigua. Un lloc únic, insòlit i diferent a Holanda.

De ruta per Països Baixos, o com a mal anomenem, Holanda en autocaravana vam descobrir pobles de conte, llocs insòlits, parcs naturals i castells amb molt d'encant. A més vam descobrir Holanda amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, que ens amplia la mirada i ens la fa gaudir un 200%.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts al nostre blog i comença a viatjar amb nosaltres a Holanda en autocaravana.

Per començar ... 2 màximes Schokland en autocaravana

En cap acampis ni pernoctes lliurement, sigues responsable, l'acampada lliure està prohibida totalment a l'igual que la pernocta lliure fora de càmpings o àrees d'autocaravana

En tota Holanda està prohibida l'acampada, però és que a més Holanda també té prohibida la pernocta lliure per llei.

Sabem que la vigilància de la policia és màxima davant les acampades i pernoctes lliures al país i que multen 200 euros per això pel que ens han dit companys. Així doncs, no acampis i no pernoctes per lliure i contra la llei de Països Baixos, hem de respectar les normes de cada lloc, recorda ets un convidat.

RECORDA, ACAMPAR ÉS sobresortir DEL PERÍMETRE DE LA TEVA VEHICLE (treure taula i cadires, tendal, obrir finestres ...).

Coneix un mínim sobre Països Baixos. Guia d'Països Baixos en autocaravana

T'ho posem fàcil, aquí tens una petita guia d'Holanda en autocaravana amb tot el que cal saber.

Schokland què veure i fer

En el teu viatge a Holanda en autocaravana, camper o cotxe per lliure Schokland ha de ser ona visita obligada si t'agraden els plans insòlits i diferents.

Schokland és una illa centenària de l'antic mar Zuiderzee. Una illa amb molta història. Schokland era una illa amb molta població que vivia de la pesca i comerç, però que per les contínues inundacions i marejades seus habitants la van haver d'abandonar. Ara bé, avui està seca des del drenatge de l'pòlder Noordoostpolder en 1942. És un lloc espectacular, ple de naturalesa natura, història i cultura. 

Schokland és Patrimoni de la Humanitat i un símbol de la lluita contra l'aigua pels holandesos. Un lloc meravellós, amb nombrosos monuments i espais arqueologicos. De fet, has de saber que va ser el primer lloc Patrimoni de la Humanitat d'Holanda. Els més de 160 emplaçaments arqueològics d'aquesta illa mostren el desenvolupament dels seus habitants. Un exemple, el 1984 es van trobar empremtes humanes de més de 4.000 anys d'antiguitat, que ara s'allotgen al Musseo de Schokland.

Nosaltres vam visitar tota l'illa amb bicicleta per dins i per fora fins arribar a l'noordpolder i fins i tot banyar-nos a la seva platja propera. 

Ruta en bici per Holanda
Ruta en bici per Holanda

Què veure i fer a Schokland

  • Visita el museu de Schokland
  • Visita les ruïnes d'el far
  • Dóna la volta per fora de l'illa per contemplar com l'illa sobresurt de l'pòlder
  • Visita les ruïnes de l'església de sud de l'illa 
  • Visita l'antic port de l'illa a la punta nord
  • Visita el polder i pedaleja pel seu carril bici superior al costat de la mar
  • Veus a la platja de l'pòlder 

On estacionar i pernoctar en Schokland en autocaravana o camper

Nosaltres estacionem i fem nit al mini càmping granja proper a l'illa. Un lloc magnífic amb un cavall i poni que van enamorar als nostres fills ia nosaltres.

El cost va ser de 20 € la nit i des d'allà es pot anar amb bicicleta per l'illa i el pòlder.

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 0 mitjana: 0)

Deixa una resposta