En aquest moment estàs veient Haarzuilens, el poble de conte amb el Castell de Haar, el més gran de Països Baixos
Castell de Haar

Haarzuilens, el poble de conte amb el Castell de Haar, el més gran de Països Baixos

Haarzuilens ¿què veure i fer?

Haarzuilens, un petit poble de conte que acull el castell més gran de Països Baixos, el Castell de Haar, el castell de la jet-set internacional durant el segle XX.

De ruta per Països Baixos, o com a mal anomenem, Holanda en autocaravana vam descobrir pobles de conte, llocs insòlits, parcs naturals i castells amb molt d'encant. A més vam descobrir Holanda amb nens, amb els nostres fills, i amb el nostre gos Max, que ens amplia la mirada i ens la fa gaudir un 200%.

Queda't en el nostre viatge a través dels nostres posts al nostre blog i comença a viatjar amb nosaltres a Holanda en autocaravana.

Haarzuilens i el Castell de Haar què veure i fer

En el teu viatge a Holanda en autocaravana, camper o cotxe per lliure Haarzuilens ha de ser ona visita obligada si t'agrada visitar llocs de conte i castells impressionants.

Haarzuilens és un petit poble de menys de 500 habitants, envoltat de natura, amb un llac amb platja i que pertany administrativament a la ciutat propera d'Utrech.

Una petita joia de conte que alberga el tresor de l'Castell de Haar.

Malgrat que aquest castell té la imatge de ser medieval, la veritat és que es va construir a principis de segle XX pel baró Etienne van Zuylen. Va ser construït sobre les ruïnes d'un antic castell que se situava allà.

El baró durant els anys 60 va convertir el castell en un punt de trobada de la jet set internacional. Des Brigitte Bardot, María Cales, Roger Moore o Coco Chanel van passar per allà.

El Castell de Haar és espectacular, tant com els seus jardins entre estanys, hortes, gàbies i els seus més de 1200 roses de tots els tipus que a l'estiu fan de el lloc alguna cosa especial. Unes roses amb història, ja que el baró les va plantar per commemorar la vida del seu fill mort amb 24 anys en un accident de trànsit.

Castell de Haar

Què veure i fer a Haarzuilens

  • L'imprescindible és la visita a l'Castell de Haar i els seus jardins
  • Passejar pel parc amb el sender d'activitats molt divertit per als nens
  • Visitar el parc granja
  • Menjar en algun dels seus restaurants
  • Fer una ruta amb bicicleta pels seus voltants
  • Si fa calor banyar-te a la platja de l'estany
Haarzuilens

On estacionar i pernoctar en Haarzuilens en autocaravana o camper

Nosaltres estacionem i fem nit al mini càmping granja proper que aquí us expliquem més.

Per acabar ... 2 màximes Holanda en autocaravana

En cap acampis ni pernoctes lliurement, sigues responsable, l'acampada lliure està prohibida totalment a l'igual que la pernocta lliure fora de càmpings o àrees d'autocaravana

En tota Holanda està prohibida l'acampada, però és que a més Holanda també té prohibida la pernocta lliure per llei.

Sabem que la vigilància de la policia és màxima davant les acampades i pernoctes lliures al país i que multen 200 euros per això pel que ens han dit companys. Així doncs, no acampis i no pernoctes per lliure i contra la llei de Països Baixos, hem de respectar les normes de cada lloc, recorda ets un convidat.

RECORDA, ACAMPAR ÉS sobresortir DEL PERÍMETRE DE LA TEVA VEHICLE (treure taula i cadires, tendal, obrir finestres ...).

Coneix un mínim sobre Països Baixos. Guia d'Països Baixos en autocaravana

T'ho posem fàcil, aquí tens una petita guia d'Holanda en autocaravana amb tot el que cal saber.

Deixa una resposta