▷ SORTEIG: 400 euros GRATIS per llogar una camper amb roadsurfer + Servei de muntatge de ruta personalitzada gratis
© roadsurfer GmbH / comewithus2

▷ SORTEIG: 400 euros GRATIS per llogar una camper amb roadsurfer + Servei de muntatge de ruta personalitzada gratis

[Total: 3   mitjana: 5/ 5]

En Kucavana sabem que encara queda un esprint final per poder viatjar lliurement i per a les vacances de Setmana Santa i estiu. Però el bon temps que ja forma part del nostre dia a dia i ens anima a anar avançant alguna escapada o viatge dins de les reestricciones que tenim.

Per això, us proposem un pla que no podreu deixar escapar: Sortegem gratis 400 € per llogar una de les camper de roadsurfer, que segons la temporada i model de la camper que llogueu seran 3 o 4 dies, i un servei de muntatge de ruta personalitzat amb assistència en viatge per a aquests dies de lloguer, Per descobrir i gaudir plenament de l'vanlife.

 A continuació, us expliquem tot el que heu de saber per a participar en aquest súper SORTEIG.

PARTICIPA JA!

Premis

Com ja t'hem avançat, l'afortunat del nostre sorteig podrà gaudir d'un val de 400 € amb validesa fins a finals de l'any 2022 per llogar una camper de roadsurfer dins de qualsevol dels seus punts geogràfics de lloguer d'Espanya (Barcelona, ​​Madrid, Sevilla, Màlaga, Bilbao, València ...).

A més, hi haurà un segon premi: El nostre servicio exclusiu de muntatge de ruta i assistència personalitzada per ajudar-te a organitzar la teva ruta durant el lloguer roadsurfer, Per garantir-te una escapada de 10. 

roadsurfer

Com participar

Per participar, has d'accedir a INSTAGRAM y:

✔️ Seguir el nostre compte d'Instagram: @kucavana

✔️ Seguir el compte d'Instagram de:@roadsurfer_camper

❤️ Donar like a la foto de la publicació d'aquest sorteig al Instagram del nostre perfil de @kucavana

💬 Esmentar a aquests 2 amics viatgers que t'emportaries al teu furgo en els comentaris d'aquesta foto que t'hem dit en el punt anterior. Pots deixar tants comentaris com vulguis sense repetir amics i sempre 2 en cada un. Cada comentari serà una participació i una oportunitat per guanyar!

👉🏻 Compartir la foto que t'hem dit de l'sorteig en els teus stories d'Instagram mencinando comptes @kucavana i @roadsurfer_camper

- GUARDAR la publicació per comprovar el guanyador

Publicació de l'guanyador

El sorteig serà vàlid per a Espanya fins a les 23.59 h del dia 17 de Març de l'2021.

El 20 de març de l'2021 es publicarà en el nostre Instagram el guanyador. En cas de no poder contactar en els 10 dies següents amb el guanyador es tornarà a fer el sorteig.

 Sort!

Condicions de l'sorteig roadsurfer

  • El premi consisteix en un cupó de 400 euros per gastar a una reserva d'una camper de roadsurfer. Els models Westfàlia Columbus 540D, Bürstner Eliseo i Ford Nugget no estan inclosos en el sorteig.
  •  el cupó serà vàlid fins a finals de l'2022
  • La recollida de la camper té lloc de les 14-17: 00h, la devolució entre les 9-11: 00 (la recollida / devolució de la camper no és possible ni diumenges ni en dies festius).
  • S'apliquen les CGC de roadsurfer, és a dir, entre altres condicions, és obligatori l'pagar una fiança de 800 euros amb targeta de crèdit durant el lloguer, que es retornaran en cas de no tenir cap incidència durant el lloguer a la tornada.
  • La franquícia d'assegurança bàsica que s'inclou en el lloguer és de 1500 euros. La franquícia d'assegurança per a menors de 23 anys és de 2500 euros. La llista d'assegurances i prestacions apareix en https://roadsurfer.com/es/precios/. Et recomanem també contractar una assegurança externa abans de el viatge.
  • Pots participar en el sorteig si ets major de 18 anys i has tingut carnet de conduir almenys durant un any. Pots llogar amb nosaltres a partir de 18 anys, però amb una franquícia més gran. Si us plau, fes un cop d'ull a la taula d'assegurances que apareix en https://roadsurfer.com/es/precios/.

El premi el lliurarà:

roadsurfer GmbH

Winzererstr. 47D

80797 Munic

 http://roadsurfer.com/es/

Si guanyes, només comunicarem les teves dades de contacte a l'empresa anterior per a l'enviament d'el premi.

roadsurfer

Condicions de el servei de muntatge i assistència en ruta personalitzada

El nostre servei de muntatge de rutes en autocaravana o camper és un servei totalment personalitzat d'assessorament únic per a tu, amb el qual estalviaràs temps i et sorprendràs.

Al premi guanyaràs aquest servei de forma gratuïta per a un màxim 4 dies de ruta, els de el lloguer amb roadsurfer.

El servei s'elabora a partir de un qüestionari on-line que es complementa amb una o diverses trucades telefòniques.

El servei té com a resultat un informe complet i detallat de la ruta, llocs de pernocta amb coordenades i llocs d'interès a visitar juntament amb els millors consells per la teva visita. A més inclou un mapa interactiu per facilitar la ruta amb GPS durant el viatge, el llistat de coses a portar a l'autocaravana o camper per la ruta i un menú que et facilitarà la planificació dels àpats en ruta.

Finalment, el servei inclou l'assistència i assessorament continu via telefònica i WhatsApp durant la ruta que acabeu realitzant per a resoldre totes les incidències o dubtes que tingueu sobre el vostre viatge en autocaravana o camper.

Blog

Accedeix als articles i contingut del nostre bloc.

Nordkapp en autocaravana o camper

No et perdis el guanyador

Rep tots els divendres, gratuïtament, al teu correu electrònic totes les novetats del nostre bloc amb la nostra revista digital.

Butlletí

Deixa una resposta