En aquest moment estàs veient On pernoctar amb autocaravana?
Llocs per pernoctar en autocaravana

On pernoctar amb autocaravana?

On pernoctar amb autocaravana o camper és la gran pregunta de l'novell en autocaravana o camper. 

 A tothom li preocupa principalment la pernocta per dos motius: 

el primer per un tema de seguretat i el segon per un tema econòmic, tant de costos com de que no ens multin en cas de dormir a la via pública lliure va aquest post.

 

 

Normativa de dormir amb autocaravana 

La pernocta amb autocaravanes es troba actualment en una llacuna legal. Això vol dir que ni està prohibida ni tampoc no és un dret total de l'autocaravanista.

De moment, dependrà el municipi en el qual estiguem. Les ordenances dels respectius ajuntaments ens poden prohibir dormir en autocaravana o no. 

Però, en cas de no haver ordenança o reglament municipal aprovat que ens ho prohibeixi, cal tenir clar que no ens podran multar per fer-ho.

Així que has de tenir clar on pots pernoctar a autocarvana: en qualsevol costat no prohibit explícitament per una ordenança o reglament municipal.

Si no tens autocaravana i el que vols és llogar una i començar en aquest món, aquest és el teu servei. O bé, si no tens temps per organitzar el teu pròxim viatge en autocaravana o camper i vols que algú t'ho organitzi amb la major professionalitat, aquest també és el teu servei.

 T'assessorem, gestionem, resolem dubtes, donem suport i vam muntar una ruta o viatge organitzat en autocaravana personalitzat als teus gustos i necessitats, perquè vagis tranquil, segur i el viatge en autocaravana sigui inoblidable.

PREU: Segons dies de el viatge organitzat en autocaravana a muntar.

 Des de 20 €

ACCEDEIX AQUÍ

Tipus de llocs on pernoctar amb autocaravana

Via pública, aparcaments i altres llocs per dormir en autocaravana o camper a la natura

Si no està prohibit en cap ordenança, pots pernoctar amb autocaravana o camper en qualsevol lloc de la via pública destinat a l'aparcament i que no surti de les marques. Això sí, sense acampar sempre. Si acampas et poden multar i / o fer en cas d'estar en zones regulades sobre això. 

Acampar és sortir-se de l'perímetre de el vehicle (treure tendal, obrir finestres, treure taules i cadires ...)

Àrees de servei d'autocaravanes i campers

Trobaràs àrees d'autocaravanes destinades especialment a autocaravanes i campers amb serveis específics per a elles. De vegades, són gratuïtes i altres de pagament, més o menys cares segons el lloc (de 3 € a 20 € hem arribat a pagar en algunes). Però sempre més barates que un càmping. Poden ser públiques dels ajuntaments o les hi privades de propietaris de terrenys que munten una àrea per autocaravanes. De vegades, fins i tot se situen en restaurants com Can Pau en Catallops o en gasolineres o parcs temàtics o de complexos diversos d'oci.

càmpings

Hi targetes que ofereixen descomptes fora de temporada en càmpings de 3 i més estrelles com l'ACSI molt utilitzada entre autocaravanistes a tot Europa.

Granges, pubs i altres establiments que et habiliten on pernoctar amb autocaravana o camper

A la xarxa France Passió (una targeta i app) pots anar a moltes granges a França i pernoctar gratis, normalment a canvi de comprar-los després alguna cosa de la seva producció. 

Els pubs posseeixen una xarxa a Anglaterra que es diu BritStops on les autocaravanes poden fer nit i dormir.

Llocs on mai has de fer nit en autocaravana

Mai, mai, mai cal dormir en autocaravana en àrees de servei de les autopistes!

Roben com els passa als camioners. Mai ho facis. Surt a qualsevol poble i aparca on sigui. ¡No te la juguis !. Pernoctar segur amb autocaravana és també una decisió teva.

Tampoc passis nits de pluges prop de rieres.

Finalment, mai dormis en autocaravana amb fortes ventades a prop d'arbres o edificis en mal estat, i molt menys fora de resguard. Encara recordo, al pàrquing de Cap Nord, que està totalment a l'descobert, amb forts vents el dia anterior a l'anar nosaltres bolcar moltes autocaravanes!

I per completar això, posa mitjans de seguretat al teu autocaravana, en el post sobre com a viatjar segurs en autocaravana et donem bons consells, mira-t'ho.

Apps i webs que t'ajudaran a cercar llocs segurs i xulos per aparcar i pernoctar amb autocaravana

On pots veure on pernoctar en micropobles i també activitats per fer en autocaravana o camper. Tot aquesta situat en micropobles amb perill de despoblació de menys de 500 habitants. Una iniciativa super interessant i una gran alternativa d'oci i llocs diferents on pernoctar en autocaravana.

https://vanwoow.es/

És una app i web holandesa, de manera que si viatges a Holanda i voltants et pot ser molt útil. També té puentos per tot Europa. El dolent que és de pagament, tot i que a l'registrar tens 7 dies gratis.

https://www.campercontact.com/es

 

Si encara no tens autocaravana o camper, això t'interessa

CONSELL: Si no tens autocaravana o càmper recorda que t'aconsellem per la nostra experiència  llogar entre particulars aquí, la forma més barata i segura 🙂

MANUAL DE VIATJAR EN AUTOCARAVANA

Fes clic a cada un dels apartats, per saber tot i més sobre com viatjar en autocaravana:

Lorem fistrum per la glòria de la meva mare esse jarl aliqua Llévame a l'sircoo. De la praderia ullamco què disseny usteer està la cosa molt malar.

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 3 mitjana: 5)

Deixa una resposta